asher Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Paulina, serdeczne gratulacje!!!! :BIG: :BIG: :BIG: Quote
cuciola Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 GRatuluje bardzo serdecznie! hihi czysli skoro ja juz w moim jestem 5 lat to jeszcze jakies 3,5 i dorownamy :D Quote
LAZY Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Moze Tobie się poszczesci i szybciej taki pierścień dostatniesz:cool3: Taki pierścien to fajna rzecz ;) Quote
Cana Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Supppppeeeerrrrrrr galeryjka zdjęciowa !!!!!!! Bardzo mi się podoba i te Twoje foteczki, aż wstyd, że Cana nie ma jeszcze tutej swojej. Przyznam szczerze, że bardzo mnie zainspirowały te Twoje fotoski z wodą i pozwoliłam sobie zrobic z nich nijakie przeróbeczki z ruszająca się wodą - mam nadzieję, że Tobie sie spodobają. A tak jak juz wcześniej mówiłam na PW sunia jest przepiękna !!!!!!! Nie wszystkie są tak realne, ale staram się jak mogę :cool3: :evil_lol: :lol: :multi: Quote
LAZY Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Cana bardzo Ci dziekuje! Niestety Lazy(') nie ma już wśród nas, ale to prawda, że nad wodą prezentowała się wspaniale! Jakby Cie kiedys jeszcze pokusiło to nie krępuj się i przerabiaj ile chcesz:) Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Paulinko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:nareszcie a teraz kolejne wspaniałe lata razem przed Wami........ po cichutku dodam ,że mój TZ też oświadczył mi sie po 8 latach znajomości;)a teraz już minęło 20 odkąd mamy się na papierze:lol: Quote
malawaszka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Paulina NARESZCIE :laola: strasznie się cieszę i duuużo szczęścia :loveu: :multi: a przeróbki Cany :mdleje: :klacz: Quote
olcha Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 GRATULACJE!!! :multi: :multi: :multi: No a gdzie ten obiecany pierścionek? p.s. Cana super przeróbki! Quote
barbara.h Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 a to tutaj też,napiszę!:lol:że,bardzo się cieszę razem z tobą Paulinko,bądź szczęśliwa :loveu::loveu: no i Idusia będzie miała teraz rodzinkę w komplecie :klacz::klacz::klacz: czy fotka pierścionka była tu gdzies? czy nie? bo niewiem czy przegapiłam:oops: Quote
Jupi Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 LAZY napisał(a):Moze Tobie się poszczesci i szybciej taki pierścień dostatniesz:cool3: Taki pierścien to fajna rzecz ;) bardzo fajna:p i prosimy go ufocić wreszcie:lol: Quote
Daisunia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Jupi napisał(a):bardzo fajna:p i prosimy go ufocić wreszcie:lol: wlasnie :lol: Quote
LAZY Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Przepraszam bardzo za brak zdjecia pierścionka, ale przyznam sie, że chodze teraz z głowa w chmurach... Obiecuję jednak uroczyście, ze dzis po powrocie do domu zrobię zdjęcia i wstawie! Quote
LAZY Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Paulinka dawaj tego pierścionka :) Jak spotkanie o 17 nadal aktualne to sama go zoabczysz:) Quote
sylwiaskalska Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 LAZY napisał(a):Jak spotkanie o 17 nadal aktualne to sama go zoabczysz:) Ba pewnie że aktualne nawet wezme aparatos :) Quote
Patka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 nooo wreszcie KTOś ;) popełni "TO" co ja strasznie sie ciesze i GRATULUJę!!!!! :laola: Quote
nathaniel Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Ba pewnie że aktualne nawet wezme aparatos :) i nam doniesie :evil_lol: Quote
LAZY Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Tak wygląda Ida jak ma ochotę na postawienie uszu:) A to już mój brylant:cool3: Quote
nathaniel Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 śliczny piesek i pierościoneczek też :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 :loveu:śliczna Idusia i pierścionek .....bardzo mi sie podoba .....śliczny Quote
olcha Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał ale śliczny, uwielbiam takie delikatne, smukłe pierścionki! GRATULACJE JESZCZE RAZ! p.s. tylko czemu nie na palcu? hę? Quote
Daisunia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 pierscionek śliczny :loveu: ale Ida świetnie wyglada ! i jak ? będziesz podklejać czy nie ?? Quote
LAZY Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Na palcu też pokaże. Chciałam żebyście zobaczyli jak pieknie się preznetuje w tym cudnym pudełczeku:) Juz uszko podkeljone. Plastrami antyalergicznymi. Tfu, tfu narazie nie sa uszka podraznione Quote
sylwiaskalska Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 LAZY napisał(a):Na palcu też pokaże. Chciałam żebyście zobaczyli jak pieknie się preznetuje w tym cudnym pudełczeku:) Juz uszko podkeljone. Plastrami antyalergicznymi. Tfu, tfu narazie nie sa uszka podraznione Paulinka dzięki za spacerek stwierdziłam że Lalek to chyba ma teraz stawy ze stali bo jak po Idzie nic mu nie jest to jest git :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts