Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Supppppeeeerrrrrrr galeryjka zdjęciowa !!!!!!! Bardzo mi się podoba i te Twoje foteczki, aż wstyd, że Cana nie ma jeszcze tutej swojej. Przyznam szczerze, że bardzo mnie zainspirowały te Twoje fotoski z wodą i pozwoliłam sobie zrobic z nich nijakie przeróbeczki z ruszająca się wodą - mam nadzieję, że Tobie sie spodobają. A tak jak juz wcześniej mówiłam na PW sunia jest przepiękna !!!!!!!

Nie wszystkie są tak realne, ale staram się jak mogę :cool3: :evil_lol: :lol: :multi:

Posted

Cana bardzo Ci dziekuje!

Niestety Lazy(') nie ma już wśród nas, ale to prawda, że nad wodą prezentowała się wspaniale!
Jakby Cie kiedys jeszcze pokusiło to nie krępuj się i przerabiaj ile chcesz:)

Posted

Paulinko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:nareszcie a teraz kolejne wspaniałe lata razem przed Wami........
po cichutku dodam ,że mój TZ też oświadczył mi sie po 8 latach znajomości;)a teraz już minęło 20 odkąd mamy się na papierze:lol:

Posted

a to tutaj też,napiszę!:lol:że,bardzo się cieszę razem z tobą Paulinko,bądź szczęśliwa :loveu::loveu:

no i Idusia będzie miała teraz rodzinkę w komplecie :klacz::klacz::klacz:

czy fotka pierścionka była tu gdzies? czy nie? bo niewiem czy przegapiłam:oops:

Posted

LAZY napisał(a):
Moze Tobie się poszczesci i szybciej taki pierścień dostatniesz:cool3:
Taki pierścien to fajna rzecz ;)

bardzo fajna:p
i prosimy go ufocić wreszcie:lol:

Posted

Przepraszam bardzo za brak zdjecia pierścionka, ale przyznam sie, że chodze teraz z głowa w chmurach...

Obiecuję jednak uroczyście, ze dzis po powrocie do domu zrobię zdjęcia i wstawie!

Posted

Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał ale śliczny, uwielbiam takie delikatne, smukłe pierścionki!

GRATULACJE JESZCZE RAZ!

p.s. tylko czemu nie na palcu? hę?

Posted

Na palcu też pokaże. Chciałam żebyście zobaczyli jak pieknie się preznetuje w tym cudnym pudełczeku:)
Juz uszko podkeljone. Plastrami antyalergicznymi. Tfu, tfu narazie nie sa uszka podraznione

Posted

LAZY napisał(a):
Na palcu też pokaże. Chciałam żebyście zobaczyli jak pieknie się preznetuje w tym cudnym pudełczeku:)
Juz uszko podkeljone. Plastrami antyalergicznymi. Tfu, tfu narazie nie sa uszka podraznione

Paulinka dzięki za spacerek stwierdziłam że Lalek to chyba ma teraz stawy ze stali bo jak po Idzie nic mu nie jest to jest git :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: