LAZY Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Extra! Fajnie pokazuje Idusiowe uszka, ktore nie mogą się zdecydować:) A Lazuni bardzo mi brakuje każdego dnia i bardzo bym chciała, żeby byla teraz ze mna i sprowadzala małego gówniarza do parteru jak zbytnio się rozbryka. Dobra koniec pracy, idziemy do domku. Myślę, że jak jutro będzie ladnie to mozemy się wybrać na Glębokie. Co myślisz? Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Jutro kurka nie mogę bo o 19:00 jade na Słoneczne jakby co daj znać czy dziś idziesz na stadion :) Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Idunia jest superasna :loveu: A ten balagan na glowie coraz bardziej mi sie podoba :cool3: :lol: Quote
00000 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Sylwia - bannerki super!!! :multi: Idunia jest fantastyczna, rośnie pannica, że hej! :loveu: I ta żaba Pagaja... :cool1: Pagaj miał taką żabę. Schowałam ją jakiś czas temu z myślą o Skiperku. Wyszorowałam i schowałam dla małego. I wiecie co? .... zapomniałam, GDZIE ją schowałam....:angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Pagaj napisał(a):Sylwia - bannerki super!!! :multi: Idunia jest fantastyczna, rośnie pannica, że hej! :loveu: I ta żaba Pagaja... :cool1: Pagaj miał taką żabę. Schowałam ją jakiś czas temu z myślą o Skiperku. Wyszorowałam i schowałam dla małego. I wiecie co? .... zapomniałam, GDZIE ją schowałam....:angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 śliczne banerki!!!!! Też bym chyba ten wybrała co Paulina :loveu: śliczny!!!! Pagaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 PIKA:mad: to za te uszy... Pagaj...buahahahahahahahahaha...dobre, dobre. Idusia wszystkie zabaweczki po Lazy już dawno załatwila. Cholernica jedna. Mogę być Sylwia o 17 tam gdzie ostatnio, pogoda jest taka sobie, wiec możemy iść na spacer na stadion. Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 LAZY napisał(a):PIKA:mad: to za te uszy... Pagaj...buahahahahahahahahaha...dobre, dobre. Idusia wszystkie zabaweczki po Lazy już dawno załatwila. Cholernica jedna. Mogę być Sylwia o 17 tam gdzie ostatnio, pogoda jest taka sobie, wiec możemy iść na spacer na stadion. Paulinko jutro jade także do weta z Tekim znalazłam u niego guza :( napisałam u siebie - dziś o 17:00 bede ale tak na pół godzinki :) Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Paulina mi się rozładowała komórka więc odczytam sms-a czy będziesz o 17:00 po 16:30 :) Żabę wezmę obowiązkowo ;) Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj dziewczyny ale smiechu z tym waszym umawianiem;) Banerki super , możesz teraz sobie wymieniać co tydzień;)poprosze jeszcze o zrobienie odnosnika do galerii:p Quote
kalina. Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 super banerki:) A Ida co tu dużo pisac...ślicznie wysrosła:loveu: . Quote
LAZY Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Kupiłam Idzie żabę:) ALe jest frajda... A teraz chciałabym się z Wami podzielić moim wielkim szczęsciem. Jak niektórzy wiedzą w ten weekend Marcin porwał mnie nad morze. Pyszny obiad, ładny hotel, gwieździste niebo i cudny widok na morze. Staliśmy tak na klifie i patrzeliśmy na zachód Słonca i stalo się! Od 26 sierpnia jestep posiadaczka pięknego pierścionka z brylantem a tym samym oficjalną narzeczoną mojego Marcinka!:multi: Chciałam się Wam pochwalić, bo jestem przeszczęśliw. Oczywiscie nie byłabym sobą gdybym nie podejrzewała, ze to ten dzien:lol: , ale cóż tak dobrze znam Perełkę, że naprawde trudno mnie zaskoczyc. Ida pierwszy raz byla beze mnie w domu i niestety bardzo tęsknila. Łaziła, piszczała i nie mogla sobie znaleźć miejsca, jak jakis samochód podjeżdzał pod dom to biegiem sprawdzala czy to nie my. A witała nas jak szalona. Moje złotko kochane:) Quote
Daisunia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Paulina !! gratuluje ! zycze Wam duzo szczęscia na nowej drodze zycia :loveu: :multi: :multi: Quote
sota36 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 GRATULACJE!!! Moj Darek tez mi sie nad morzem oswadczyl, w Ustce, w Sylwestra, 11 lat temu. P.s dawaj foty pierscionka!!!!!!!!! Quote
00000 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 No wreszcie.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gratulacje przeserdeczne!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='LAZY']Staliśmy tak na klifie i patrzeliśmy na zachód Słonca i stalo się! Od 26 sierpnia jestep posiadaczka pięknego pierścionka z brylantem a tym samym oficjalną narzeczoną mojego Marcinka!:multi: Chciałam się Wam pochwalić, bo jestem przeszczęśliw. Oczywiscie nie byłabym sobą gdybym nie podejrzewała, ze to ten dzien:lol: , ale cóż tak dobrze znam Perełkę, że naprawde trudno mnie zaskoczyc Juuuuuuuuuuuuuuuuuupi moje gratulacje :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Przynajmniej jakaś miła wiadomość w dniu dzisiejszym :) Trzeba będzie to jakos opić :) Quote
LAZY Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Sota to widze, że dobrze mi te oświadczyny nad morzem wroza;) Dam fotę pierścionka po powrocie do domu. Nareszcie Pagaj co? Po 8,5 roku to w końcu jakis pierścień mi się należal:lol: Quote
sota36 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 LAZY napisał(a):Sota to widze, że dobrze mi te oświadczyny nad morzem wroza;) Dam fotę pierścionka po powrocie do domu. - ano zgadzam sie! Mnie z moim "Wiaderką" jest super!!! Quote
Justa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Paulinko gratuluję !!! :loveu: :multi: A Ida jak wyrosła:crazyeye: Gdzie ta mała kuleczka?:shake: Quote
00000 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='LAZY']Nareszcie Pagaj co? Po 8,5 roku to w końcu jakis pierścień mi się należal:lol: Kurczę, po tylu latach, to conajmiej TAKI pierścień Ci się należał! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niech Wam się! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
LAZY Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 :lol: :lol: Witaj Justa! Widze, że az zareczyc sie musiałam zebys wpadła Quote
LAZY Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Pagaj']Kurczę, po tylu latach, to conajmiej TAKI pierścień Ci się należał! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niech Wam się! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Mój jest "ciut" mniejszy:lol: Quote
Jupi Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Serdecznie gratuluję!!!!!:lol: Ja też doczekałam się pierścionka dopiero po 8 latach:evil_lol:ale potem nastapił bardzo szybki rozwój sytuacji tj. kupno domu i 2 wspólnych psów:evil_lol: Quote
LAZY Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Jupi napisał(a):Serdecznie gratuluję!!!!!:lol: Ja też doczekałam się pierścionka dopiero po 8 latach:evil_lol:ale potem nastapił bardzo szybki rozwój sytuacji tj. kupno domu i 2 wspólnych psów:evil_lol: U mnie z tym domem może byc gorzej, ale co do psów to jednego juz mam:lol: Quote
Recommended Posts