Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Extra! Fajnie pokazuje Idusiowe uszka, ktore nie mogą się zdecydować:)
A Lazuni bardzo mi brakuje każdego dnia i bardzo bym chciała, żeby byla teraz ze mna i sprowadzala małego gówniarza do parteru jak zbytnio się rozbryka.
Dobra koniec pracy, idziemy do domku.
Myślę, że jak jutro będzie ladnie to mozemy się wybrać na Glębokie. Co myślisz?

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia - bannerki super!!! :multi:

Idunia jest fantastyczna, rośnie pannica, że hej! :loveu:

I ta żaba Pagaja... :cool1: Pagaj miał taką żabę. Schowałam ją jakiś czas temu z myślą o Skiperku. Wyszorowałam i schowałam dla małego. I wiecie co?

.... zapomniałam, GDZIE ją schowałam....:angryy:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Sylwia - bannerki super!!! :multi:

Idunia jest fantastyczna, rośnie pannica, że hej! :loveu:

I ta żaba Pagaja... :cool1: Pagaj miał taką żabę. Schowałam ją jakiś czas temu z myślą o Skiperku. Wyszorowałam i schowałam dla małego. I wiecie co?

.... zapomniałam, GDZIE ją schowałam....:angryy:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA:mad: to za te uszy...

Pagaj...buahahahahahahahahaha...dobre, dobre. Idusia wszystkie zabaweczki po Lazy już dawno załatwila. Cholernica jedna.

Mogę być Sylwia o 17 tam gdzie ostatnio, pogoda jest taka sobie, wiec możemy iść na spacer na stadion.

Posted

LAZY napisał(a):
PIKA:mad: to za te uszy...

Pagaj...buahahahahahahahahaha...dobre, dobre. Idusia wszystkie zabaweczki po Lazy już dawno załatwila. Cholernica jedna.

Mogę być Sylwia o 17 tam gdzie ostatnio, pogoda jest taka sobie, wiec możemy iść na spacer na stadion.

Paulinko jutro jade także do weta z Tekim znalazłam u niego guza :( napisałam u siebie - dziś o 17:00 bede ale tak na pół godzinki :)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj dziewczyny ale smiechu z tym waszym umawianiem;)
Banerki super , możesz teraz sobie wymieniać co tydzień;)poprosze jeszcze o zrobienie odnosnika do galerii:p

Posted

Kupiłam Idzie żabę:)
ALe jest frajda...

A teraz chciałabym się z Wami podzielić moim wielkim szczęsciem.
Jak niektórzy wiedzą w ten weekend Marcin porwał mnie nad morze. Pyszny obiad, ładny hotel, gwieździste niebo i cudny widok na morze.
Staliśmy tak na klifie i patrzeliśmy na zachód Słonca i stalo się! Od 26 sierpnia jestep posiadaczka pięknego pierścionka z brylantem a tym samym oficjalną narzeczoną mojego Marcinka!:multi:
Chciałam się Wam pochwalić, bo jestem przeszczęśliw. Oczywiscie nie byłabym sobą gdybym nie podejrzewała, ze to ten dzien:lol: , ale cóż tak dobrze znam Perełkę, że naprawde trudno mnie zaskoczyc.

Ida pierwszy raz byla beze mnie w domu i niestety bardzo tęsknila. Łaziła, piszczała i nie mogla sobie znaleźć miejsca, jak jakis samochód podjeżdzał pod dom to biegiem sprawdzala czy to nie my. A witała nas jak szalona. Moje złotko kochane:)

Posted

No wreszcie.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gratulacje przeserdeczne!!!!!!!!!!!
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='LAZY']Staliśmy tak na klifie i patrzeliśmy na zachód Słonca i stalo się! Od 26 sierpnia jestep posiadaczka pięknego pierścionka z brylantem a tym samym oficjalną narzeczoną mojego Marcinka!:multi:
Chciałam się Wam pochwalić, bo jestem przeszczęśliw. Oczywiscie nie byłabym sobą gdybym nie podejrzewała, ze to ten dzien:lol: , ale cóż tak dobrze znam Perełkę, że naprawde trudno mnie zaskoczyc

Juuuuuuuuuuuuuuuuuupi moje gratulacje :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Przynajmniej jakaś miła wiadomość w dniu dzisiejszym :)

Trzeba będzie to jakos opić :)

Posted

Sota to widze, że dobrze mi te oświadczyny nad morzem wroza;)
Dam fotę pierścionka po powrocie do domu.

Nareszcie Pagaj co? Po 8,5 roku to w końcu jakis pierścień mi się należal:lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Sota to widze, że dobrze mi te oświadczyny nad morzem wroza;)
Dam fotę pierścionka po powrocie do domu.
- ano zgadzam sie! Mnie z moim "Wiaderką" jest super!!!

Posted

[quote name='LAZY']Nareszcie Pagaj co? Po 8,5 roku to w końcu jakis pierścień mi się należal:lol:
Kurczę, po tylu latach, to conajmiej TAKI pierścień Ci się należał! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Niech Wam się! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Pagaj']Kurczę, po tylu latach, to conajmiej TAKI pierścień Ci się należał! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Niech Wam się! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Mój jest "ciut" mniejszy:lol:

Posted

Serdecznie gratuluję!!!!!:lol:
Ja też doczekałam się pierścionka dopiero po 8 latach:evil_lol:ale potem nastapił bardzo szybki rozwój sytuacji tj. kupno domu i 2 wspólnych psów:evil_lol:

Posted

Jupi napisał(a):
Serdecznie gratuluję!!!!!:lol:
Ja też doczekałam się pierścionka dopiero po 8 latach:evil_lol:ale potem nastapił bardzo szybki rozwój sytuacji tj. kupno domu i 2 wspólnych psów:evil_lol:

U mnie z tym domem może byc gorzej, ale co do psów to jednego juz mam:lol: