sylwiaskalska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='jo-jo']Tylko ma byc dużo fotek :mad: :lol: Tak jest :evil_lol: . Zrobie zrobie :) właśnie ładuje aparatos :) Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Tak jest :evil_lol: . Zrobie zrobie :) właśnie ładuje aparatos :) Haha odmaszerować możesz marynarzu :evil_lol: :lol: Quote
cuciola Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 napisz co juz Idunia umie? (p.s bede wiedziala czego mam sama uczyc malucha,bo my samoszkoleniowcy jestesmy) Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Cześc Lzy Ida z tym balaganem na glowie wygląda uroczo więc :loveu: To czekamy na te fotki Sylwuś :razz: Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Obiecane fotki fajnie bo akurat zrobiła sie fajna pogoda :) Idzie bardzo sie spodobała żabka którą przyniosłam :) I nawet zdjęcia mi wyszły :) Dwie dupki ;) Quote
LAZY Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Dziękuję kochana za wklejenie zdjęć mojego łobuza. Asher a uszko wygląda tak jak widzisz:P Chyba nadal się nim zachwycasz:) Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A Idusia to juz wyrosła z banerka :) :cool3: :cool3: :cool3: Quote
jo-jo Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']To nie wszystko :) Moje ulubione Ależ ona jest śliczna :loveu: :loveu: I to uszko:multi: Quote
Ewa_17 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 rozbrajajace sa te klapniete uszka u mlodych owczarkow :loveu: Quote
LAZY Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Dzięki za banerek Sylwia...nie to zebym wybrzydzała, ale nie da rady nie ucinać uszu moim kobitkom?:P i moze jakies inne tlo...moze coś z wodą, obie to dowodne psy... Z góry przepraszam, za ten koncert życzeń:) Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :multi::multi::multi:ale extra fotki a Ida z żaba the best:p Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 LAZY napisał(a):Dzięki za banerek Sylwia...nie to zebym wybrzydzała, ale nie da rady nie ucinać uszu moim kobitkom?:P i moze jakies inne tlo...moze coś z wodą, obie to dowodne psy... Z góry przepraszam, za ten koncert życzeń:) Pewnie :) napisz mi dokładnie na jakim tle lub najlepiej jakie zdjęcia mam wkleić :) Quote
LAZY Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Tło to może jakieś jeziorko i las...albo same jeziorko. Już pokauję jaką Lazy i Idę chce:) Albo któres z tych dwóch Albo te Moze byc tez to jeszcze z czasów kiedy stało drugie ucho:) A teraz Lazunia...tutaj będzie gorzej... Chyba te ostatnie usmiechnietej Lazy najbardziej mi się podobają, ma być radosna w moim podpisie! Z góry dziękuje :buzi: Quote
gabryska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dotad bylam cichym gosciem tej galerii ale teraz to sie skonczy :razz: i bede cos pisac :lol: . Ida jest naprawde sliczna (szczegolnie z tym klapnietym uszkiem :loveu:) Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No to dałaś mi zadanie :lol: dobra dopasuj tło :) które ci się podoba :) Zaraz wkleje las Quote
LAZY Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 A strumyka w lesie nie ma, albo jeziora?:P Z tych to może bym chciala:3,5 lub 6. Masz przeciez zmysl artystyczny nie?:P Witaj Gabrysiu i zamaist zachwycać się tym klapniętym uszkiem to lepiej trzymaj kciuki, by szybko staneło:) Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Wklejam Las :) zrobie ci kilka i wybierzesz :) ale juz mam pomysł :) Quote
LAZY Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Ten pierwszy i ostatni las są piekne. Czekam na ten pomysł:cool3: Quote
asher Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 O rany, ile banerków, Paulina nie zazdroszczę takiego wyboru, bo każdy jeden jest super :lol: A uszko Idalii strasznie mi się podoba! :) :) :) Kleisz je w końcu? Bo bez klejenia czarno to widzę :evil_lol: ;) Quote
LAZY Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 asher napisał(a):O rany, ile banerków, Paulina nie zazdroszczę takiego wyboru, bo każdy jeden jest super :lol: A uszko Idalii strasznie mi się podoba! :) :) :) Kleisz je w końcu? Bo bez klejenia czarno to widzę :evil_lol: ;) Co jakis czas będe sobie zmieniac a co:) Kleję, kleję. Mialam je rozmasowac przez 2 tygodnie, teraz zabiore sie za klejenie. Ostatni stalo przez pól dnia...ma takie swoje fazy;/ Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 I juz naprawdę ostatni :) bo tu czuje jakby Lazy nadal była :) Quote
Recommended Posts