Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniek193']Gaduly:mad:
Sliczne foteczki:loveu:
Aspirant cuudowny:loveu::multi:
I Dudus tez:loveu:I wszytskie Twoje zwierzaki:eviltong:[/quote]
no a jak :diabloti:
Dzięki :loveu:zaraz będą kolejne fotki :loveu::loveu:

Posted

Łiii!!! w poniedziałek znowu do mojego kochasia ;**
pewnie będzie dużo fot :diabloti:
no i może jakiś filmik, musze z nim zacząć ćwiczyć, wytresuje go :evil_lol:

Reszta fot z piątku (więcej na razie ni ma :eviltong:)

Aspirant ma taki kantarek jak smycz Tajfunka :loveu:

A my sie tak bawimy :evil_lol:

"Rób to co ja" :lol:

Posted

[quote name='C&B']To czekamy ;)
A ja dziś w końcu na jazdę jadę:multi:[/quote]
Hejo :multi:
właśnie dodałam :cool3: jak wrócisz daj znać opowiesz mi jak było na jeździe :lol:

Posted

[quote name='Kisia']Hejo :multi:
właśnie dodałam :cool3: jak wrócisz daj znać opowiesz mi jak było na jeździe :lol:[/quote]

Wróciłam:lol:
Było inaczej xD
Bo na innym koniu niż zawsze, a mianowicie na humorzastej Hodoli:diabloti:
Musiałam ją wyczyścić, a jako że ona ma gilgoty to było dość niebezpieczne xD
Tam gdzie popręg jest to tam ma największe to jak się tam czesze, to próbuje dziobnąc:diabloti: Jeszcze się nie odważyłam za bardzo, więc robotę przy pachach zostawiłam innym:evil_lol:
Przez tyle tygodni prawie wszystko pozapominałam, ale w następnym tygodniu w srodku jadę, bo w ndz. oni na zawody:eviltong:

Posted

[quote name='C&B']Wróciłam:lol:
Było inaczej xD
Bo na innym koniu niż zawsze, a mianowicie na humorzastej Hodoli:diabloti:
Musiałam ją wyczyścić, a jako że ona ma gilgoty to było dość niebezpieczne xD
Tam gdzie popręg jest to tam ma największe to jak się tam czesze, to próbuje dziobnąc:diabloti: Jeszcze się nie odważyłam za bardzo, więc robotę przy pachach zostawiłam innym:evil_lol:
Przez tyle tygodni prawie wszystko pozapominałam, ale w następnym tygodniu w srodku jadę, bo w ndz. oni na zawody:eviltong:[/quote]
Dzięki że pamiętałaś :loveu:
hihih :lol: U nas to najgorzej z tylnimi kopytami :mad:
A jak sie jeździło? galopowałaś? :cool3: Ja jade jutro, we wrotek i piątek :multi:

Posted

[quote name='Kisia']Dzięki że pamiętałaś :loveu:
hihih :lol: U nas to najgorzej z tylnimi kopytami :mad:
A jak sie jeździło? galopowałaś? :cool3: Ja jade jutro, we wrotek i piątek :multi:[/quote]

Z Kanonem to można dosłownie wszystko:loveu: On tylko pepe zwiesi i stoi:cool3: No dobra, jeszcze ślimaczy lub rozbiera:diabloti:
Coś ty! Ja sobie przypominała kłus anglezowany, półsiad i pełnysiad bo tyle mnie nie było:shake: Jakoś poszło...:diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Z Kanonem to można dosłownie wszystko:loveu: On tylko pepe zwiesi i stoi:cool3: No dobra, jeszcze ślimaczy lub rozbiera:diabloti:
Coś ty! Ja sobie przypominała kłus anglezowany, półsiad i pełnysiad bo tyle mnie nie było:shake: Jakoś poszło...:diabloti:[/quote]
My mamy takiego Sękacza w stajni, on to dopiero leń :mad:
Mały hucuł grubasek :lol:
stoi i stoi a jak mu dasz bata to bryka w miejscu, już zaliczyłam na nim upadek :cool3: to kiedy jedziesz na następną jazde ? ja dzisiaj nie mogłam pojechac przez pogode :roll:
Jutro musze pojechać bo mojego czarnulka przez 2 tygodnie nie będę widzieć! :placz::placz::placz:już za nim tęsknie

Posted

[quote name='bianka19']Piękny koniczek :loveu::loveu::loveu::loveu:
Jak zawsze! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
Cudny jest, wiem :loveu:
a łobuz taki :mad:

Posted

[quote name='Kisia']My mamy takiego Sękacza w stajni, on to dopiero leń :mad:
Mały hucuł grubasek :lol:
stoi i stoi a jak mu dasz bata to bryka w miejscu, już zaliczyłam na nim upadek :cool3: to kiedy jedziesz na następną jazde ? ja dzisiaj nie mogłam pojechac przez pogode :roll:
Jutro musze pojechać bo mojego czarnulka przez 2 tygodnie nie będę widzieć! :placz::placz::placz:już za nim tęsknie[/quote]

Kanon nie jest takim leniem, bo jak mu się porządnego palcata przyłoży to nawet łeb ustawi:diabloti: Nie to, że my go bijemy aż do skóry, ale kiedy się na niego wkurzę, bo ja w prawo on w lewo to i krzyknę:evil_lol: Wtedy on strzeli barana, ale ruszy zaraz ładnie:evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Kanon nie jest takim leniem, bo jak mu się porządnego palcata przyłoży to nawet łeb ustawi:diabloti: Nie to, że my go bijemy aż do skóry, ale kiedy się na niego wkurzę, bo ja w prawo on w lewo to i krzyknę:evil_lol: Wtedy on strzeli barana, ale ruszy zaraz ładnie:evil_lol:

aaa :cool3: Barany są super :diabloti::lol:

Posted

C&B napisał(a):
O tak są super:diabloti:
Szczególnie w błocie :evil_lol:

ostatnio jechałam na Bestii do hali i mi sie spłoszyła i zaczeła biec jak oszalała a było strasznie ślisko :mad:
Konie to są straszne łobuzy :evil_lol: