LadyK Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT="Book Antiqua"][SIZE="3"]Ale super masz :loveu: Też bym chciała na koniach pojeździć :loveu:[/FONT] Quote
Kisia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Iś & Chester napisał(a):to miałaś miła przejażdżkę :eviltong: a czemu tam była ta tabliczka w końcu ? było coś niebezpiecznego tam ? Nom :lol: może płot był pod napięciem albo coś było za tym płotem strasznego :evil_lol: Quote
Kisia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Moniek193']Koniiiiik:loveu: http://photos.nasza-klasa.pl/6381647/52/other/std/136d62bd60.jpeg Ale mialas fajna przygode:D:D Serek :lol: Nom :diabloti: Quote
Kisia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Kaya93']Hej:cool3: Oooo ja tez chce na konie!!:loveu: http://photos.nasza-klasa.pl/6381647/52/other/std/136d62bd60.jpeg ajć:loveu::loveu::loveu: hejo :cool3: fajną ma fryze no nie? :lol: Quote
Kisia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Owczarkowa'][FONT=Book Antiqua]Ale super masz :loveu: Też bym chciała na koniach pojeździć :loveu:[/FONT] a uczysz się jeździć czy nie? ;) jeśli nie to uwierz że warto spróbować ! ;) Quote
Kisia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Beee a ja nie wiem czy w piątek pojade na konie :placz: bo ma być podobno koło 30 stopni... nie chce męczyć koni w taki upał... A tak w ogóle to mam szlaban na kompa :diabloti: więc będę rzadko :angryy: Quote
Moniek193 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Kisia napisał(a): A tak w ogóle to mam szlaban na kompa :diabloti: więc będę rzadko :angryy: Pewnie bylas niegrzeczna:evil_lol::diabloti: Hejo:multi: Quote
LadyK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Kisia napisał(a):a uczysz się jeździć czy nie? ;) jeśli nie to uwierz że warto spróbować ! ;) Ja bym chciała jeździć, nie uczę się, bo moi rodzice są przeciwko niestety. Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Owczarkowa napisał(a): Ja bym chciała jeździć, nie uczę się, bo moi rodzice są przeciwko niestety. [FONT=Century Gothic] Niech zgadnę- boją się o ciebie:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Na początku możesz mieć kilka siniaków i tyle:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja jeżdżę nie krótko i miałam tylko jednego siniaka:diabloti:[/FONT] Quote
NusiaiJa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witam. Jestem tu pierwszy raz. Z tego samego DT mam pieska. Kto wie, może nawet wylegiwały się na tej samej kanapie :lol: Ja się bałam koni (bardziej niż moi rodzice) ale się przemogłam. Co do sińców to były i to nie małe :cool3: uda miałam tak obolałe, że ciężko mi było co kolwiek robić :lol: ale jednak wspominam ten okres wspaniale. A rodziców najlepiej zaprowadź do jakiejś stadniny, niech zobaczą, że jeżdźą już pięciolatki i Tobie nic nie grozi. Quote
NusiaiJa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Kisia napisał(a):Łeee nikt do nas sie zagląda :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Na razie fotek nie ma :cool1: jak ktoś zajrzy to na pewno jakieś się znajdą :evil_lol: My z Nusią zaglądamy i uśmiechamy się bo bardzo podobają nam sięTwoje zdjęcia. CHCEMY WIĘCEJ!!!:multi::multi: Quote
Kaya93 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Hejka:loveu: ja tez:multi: ja też chcem fotki:cool3::multi: Quote
Kisia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Moniek193 napisał(a):Pewnie bylas niegrzeczna:evil_lol::diabloti: Hejo:multi: bardzo :diabloti: szlaban sie skończył!!! :multi: zaraz nadciągnie fala fotek :diabloti: Quote
Kisia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Owczarkowa napisał(a): Ja bym chciała jeździć, nie uczę się, bo moi rodzice są przeciwko niestety. szkoda :-( z jednej strony to bardzo niebezpieczny sport Quote
Kisia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 NusiaiJa napisał(a):Witam. Jestem tu pierwszy raz. Z tego samego DT mam pieska. Kto wie, może nawet wylegiwały się na tej samej kanapie :lol: Ja się bałam koni (bardziej niż moi rodzice) ale się przemogłam. Co do sińców to były i to nie małe :cool3: uda miałam tak obolałe, że ciężko mi było co kolwiek robić :lol: ale jednak wspominam ten okres wspaniale. A rodziców najlepiej zaprowadź do jakiejś stadniny, niech zobaczą, że jeżdźą już pięciolatki i Tobie nic nie grozi. super! może może :lol::lol: ja od dziecka kocham konie i sama nie wiem czemu :evil_lol: mam fioła na ich punkcie Quote
Kisia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='NusiaiJa']My z Nusią zaglądamy i uśmiechamy się bo bardzo podobają nam sięTwoje zdjęcia. CHCEMY WIĘCEJ!!!:multi::multi: zaraz dodam ;) Kto wie jak sie dodaje filmy? Quote
Kisia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejka:loveu: ja tez:multi: ja też chcem fotki:cool3::multi: sie robi :evil_lol: tak długo mnie nie było że sie pogubiłam... Quote
Kisia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Następne :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to tylko Duduś :diabloti: Quote
NusiaiJa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 łiii:shake:, nic nie widzę, zamiast zdjęć są puste pola z czerwonymi iksami :-( Quote
Kisia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 łeee :-( wiem dlaczego ale zaraz dodam jeszcze raz Quote
Kisia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Fotki ze spacerku Z psem Kingi- Megą wszystkie foty robiłam ja :cool3: Kinga, Mega i ja (ta blondyna) Mega śmieciarz :evil_lol: Quote
Recommended Posts