C&B Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kisia napisał(a):czemu?? :-(:-(:-( trzymam kciuki zebyś pojechała ;) papa już musze jechać :cool3: pierwszy raz, bo instruktora byłą chora, potem bo ja się rozchorowałam, potem oni byli na zawodach, potem komunia i tak to jakoś zleciało...:-( Quote
cockermaister Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Witam :) jakie śliczne pieski i koniki masz po prostu cuda :loveu::loveu::loveu: http://photos.nasza-klasa.pl/8686754/394/other/std/0494d4f5b8.jpeg :loveu::loveu: Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='cockermaister']Witam :) jakie śliczne pieski i koniki masz po prostu cuda :loveu::loveu::loveu: http://photos.nasza-klasa.pl/8686754/394/other/std/0494d4f5b8.jpeg :loveu::loveu: dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Agrafka2- napisał(a):śliczne psiaki:) Pozdrowienia :) dzięki :loveu: Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Domka_Czika napisał(a):pierwszy raz, bo instruktora byłą chora, potem bo ja się rozchorowałam, potem oni byli na zawodach, potem komunia i tak to jakoś zleciało...:-( współczuje a nie mozesz w inne dni? Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 to kto chce posłuchać jak było na koniach? :cool3: Quote
C&B Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kisia napisał(a):współczuje a nie mozesz w inne dni? No właśnie tak wypada, że nie mogę... Tylko w niedziele nam pasuje:placz: Kisia napisał(a):to kto chce posłuchać jak było na koniach? :cool3: Ja! Ja!:diabloti: Pozazdraszczam tobie:evil_lol: Quote
LadyK Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"]Ja również ;)[/FONT] Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Domka_Czika napisał(a): No właśnie tak wypada, że nie mogę... Tylko w niedziele nam pasuje:placz: Ja! Ja!:diabloti: Pozazdraszczam tobie:evil_lol: ojoj to głupio :-( <pociesza> jeśli chcesz to moge nie opowiadać żeby tobie nie było przykro ;) Quote
C&B Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kisia napisał(a):ojoj to głupio :-( <pociesza> jeśli chcesz to moge nie opowiadać żeby tobie nie było przykro ;) Słuchanie o koniach to dla mnie przyjemność:cool3: A jak będę czytała, to sobie wyonbrażę, że jeżdżę na Kanonie:diabloti: Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Owczarkowa'][FONT=Book Antiqua]Ja również ;)[/FONT] jupi!!! :multi::loveu: Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Domka_Czika napisał(a):Słuchanie o koniach to dla mnie przyjemność:cool3: A jak będę czytała, to sobie wyonbrażę, że jeżdżę na Kanonie:diabloti: ok ... myślałam że może Ci sie smutno zrobi ;) ale skoro nie to opowiem... JUTRO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobranoc :loveu: Quote
LadyK Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"]Ja się witam z rana ^^ :)[/FONT] Quote
LadyK Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"]Jak wstawić podlinkowany banner w podpis? KLIK[/FONT] Quote
Kisia Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Owczarkowa'][FONT=Book Antiqua]Ja się witam z rana ^^ :)[/FONT] Witamy :loveu: śliczna sygnaturka, zachowam sobie na potem:loveu: (jak mi sie tamta znudzi :evil_lol:) dziękuje :loveu::loveu::loveu: Quote
Kisia Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Witam!!! A więc opowiem o wczorajszym wypadzie w teren! Przyjechałam do stadniny koło 16... konie były na pastwisku i trzeba było je złapać, zaczęłyśmy je zaganiać tak aby pobiegły w stronę stajni, a te łobuzy ciągle w inną stronę :mad: Nabiegałam się strasznie, mam nadzieje że chora nie będę. Potem uznałyśmy że ta metoda nie działa, a więc jak nie po złości to po dobroci, każda podchodziła powoli do jakiegoś konia a potem za kantar i na małe pastwisko :evil_lol: A zgadnijcie kto do mnie podszedł, Aspirant !!! Gdy z nim szłam, nagle zobaczyłam że za mną biegnie Nugat...wyprzedził mnie a przy tej okazji o mało nie stratował, byłam zmuszona puścić Aspiranta bo zaczął biec za Nugatem:mad: Wszystkie już były koło stajni, pani przydzieliła mi do jazdy Serafina (bo tylko ona został) Serafin to gniady hucuł, czasem ma humorki :cool3: O to jego zdjęcie Przywiązałam go do barierki od małego pastwiska i czyściłam, co chwile podchodził do nas (mnie i Serafina) Nugat, taki z niego łobuz ... ciągle podszczypywał co się dało i kogo się dało :mad: u końcu to jeszcze młody koniś :evil_lol: Potem poszłam po toczek, jak wróciłam to zobaczyłam że Aspirant zdioł Serafinowi kantar... taki mądrala :lol: Na szczęście Serek nigdzie sobie nie poszedł (a jest do tego zdolny, moim zdaniem) Konie gotowe, jeźdźcy też a pogoda.... słońce świeciło i nagle zaczęło padać!!! :placz: .... Ciąg dalszy nastąpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bianka19 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Śliczne zwierzątka ;] Kiedy będą nowe fotki..? Pozdro :) Quote
Kisia Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 bianka19 napisał(a):Śliczne zwierzątka ;] Kiedy będą nowe fotki..? Pozdro :) Dziękuje! :loveu: Jak skończe odpowiadać moją przygode w terenie :lol: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Jaki z konisia słodziak:loveu: A ja na 100 jadę w niedzielę:multi: No chyba, że będzie ulewa, bo mamy halę, ale kiedy deszcz bedzie grzmotał to się spłoszą konie pewnie:cool3: A ostatnio Kanonowi przypomina się jak to on ogierem był:evil_lol: Ja w prawo- on w lewo, ja kłus- on stęp:mad: I tak całą jazdę muszę się z nim męczyć:evil_lol: O n taki już jest- kiedy zaczynałam jazdę to był spokojną szkapą, potem trochę zaczął humorzyska odwalać:cool1: A teraz trzeba mieć mocne nerwy, żeby to szakalstwo upilnować:diabloti: Kiedy miałam pierwszy galop to nie dojże, że się bałam, to on jeszcze barany zaczął wybrykiwać,a potem nagłe zachamowanie i Dominisia na piachu:diabloti: Oj... rozpisałam się:roll: czekam na c.d.:razz: Quote
Kisia Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):Jaki z konisia słodziak:loveu: A ja na 100 jadę w niedzielę:multi: No chyba, że będzie ulewa, bo mamy halę, ale kiedy deszcz bedzie grzmotał to się spłoszą konie pewnie:cool3: A ostatnio Kanonowi przypomina się jak to on ogierem był:evil_lol: Ja w prawo- on w lewo, ja kłus- on stęp:mad: I tak całą jazdę muszę się z nim męczyć:evil_lol: O n taki już jest- kiedy zaczynałam jazdę to był spokojną szkapą, potem trochę zaczął humorzyska odwalać:cool1: A teraz trzeba mieć mocne nerwy, żeby to szakalstwo upilnować:diabloti: Kiedy miałam pierwszy galop to nie dojże, że się bałam, to on jeszcze barany zaczął wybrykiwać,a potem nagłe zachamowanie i Dominisia na piachu:diabloti: Oj... rozpisałam się:roll: czekam na c.d.:razz: a czytałaś? :cool3: super :multi::multi::multi: to trzymam kciuki za ładną pogodę :lol: łobuz :evil_lol: u nas chyba jazdy nie ma co by koń czegoś głupiego nie zrobił :mad: ojej, ja zleciałam w galopie na oklep i jak mi koń brykał :mad: nic nie szkodzi Quote
Kisia Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Kisia']Witam!!! A więc opowiem o wczorajszym wypadzie w teren! Przyjechałam do stadniny koło 16... konie były na pastwisku i trzeba było je złapać, zaczęłyśmy je zaganiać tak aby pobiegły w stronę stajni, a te łobuzy ciągle w inną stronę :mad: Nabiegałam się strasznie, mam nadzieje że chora nie będę. Potem uznałyśmy że ta metoda nie działa, a więc jak nie po złości to po dobroci, każda podchodziła powoli do jakiegoś konia a potem za kantar i na małe pastwisko :evil_lol: A zgadnijcie kto do mnie podszedł, Aspirant !!! Gdy z nim szłam, nagle zobaczyłam że za mną biegnie Nugat...wyprzedził mnie a przy tej okazji o mało nie stratował, byłam zmuszona puścić Aspiranta bo zaczął biec za Nugatem:mad: Wszystkie już były koło stajni, pani przydzieliła mi do jazdy Serafina (bo tylko ona został) Serafin to gniady hucuł, czasem ma humorki :cool3: O to jego zdjęcie Przywiązałam go do barierki od małego pastwiska i czyściłam, co chwile podchodził do nas (mnie i Serafina) Nugat, taki z niego łobuz ... ciągle podszczypywał co się dało i kogo się dało :mad: u końcu to jeszcze młody koniś :evil_lol: Potem poszłam po toczek, jak wróciłam to zobaczyłam że Aspirant zdioł Serafinowi kantar... taki mądrala :lol: Na szczęście Serek nigdzie sobie nie poszedł (a jest do tego zdolny, moim zdaniem) Konie gotowe, jeźdźcy też a pogoda.... słońce świeciło i nagle zaczęło padać!!! :placz: .... Ciąg dalszy nastąpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co było dalej? Bałam się że nie pojedziemy, na szczęście to był tylko przelotny deszczyk :evil_lol: Wsiadłyśmy na konie i ruszyłyśmy ... Zapowiadało się ciekawie: przejeżdżałyśmy przez jakiś busz a potem do lasu :cool3: w lesie była tabliczka z napisem: Przejście grozi kalectwem lub śmiercią ... Dreszczyk emocji :lol::lol::lol: pojechałyśmy dalej, potem kłusikiem z górki i pod górkę (ciężko było) aaa potem na łące ... [FONT=Courier New]galop[/FONT]!!! aaaa prędkość maksymalna!!! :crazyeye: jak na wyścigach się czułam :-o pewnie przesadzam bo pierwszy raz takim szybkim galopem jechałam... było super! :multi: jeszcze Serafin sie chciał ścigać :mad: potem znowu kłusik, chwile później wyjechałyśmy na pole.. (tak była ścieżka xD) pani powiedziała że galopujemy do końca ścieżki ja myślałam że kończy się za niedługo a tu okazało się że jeszcze cho cho daleko do końca! :-o i znowu szaleństwo :evil_lol: chwilka odpoczynku i jechałyśmy w stronę stajni.. ale droga była daleka i nieznana :evil_lol: w pewnym momeńcię jechał rowerzysta, Serafin omijał go szerokim łukiem, (wlazł w kszoki ) :mad: przez chwile myślałam że sie zgubimy ale dzielna pani odnalazła drogę... :cool3: potem jeszcze raz galop, kłus (przy okazji oberwałam gałęzią), a potem galop po nierównym tereni... masakra! xD Serafin mi sie potknoł pare razy a potem jeszcze w poślisk wpadł :PP i oberwałam błotek z kopyta Bestii :lol: (koń który jechał przedemną) z górki kłusem a pod górke galopem! :cool3: szybko było Ale dojechałyśmy całe i zdrowe ( oprócz tego że deszcz nas złapał pod koniec:roll:) Ja chce jeszcze raz! :lol: Quote
Avaloth Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 to miałaś miła przejażdżkę :eviltong: a czemu tam była ta tabliczka w końcu ? było coś niebezpiecznego tam ? Quote
Moniek193 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Koniiiiik:loveu: http://photos.nasza-klasa.pl/6381647/52/other/std/136d62bd60.jpeg Ale mialas fajna przygode:D:D Quote
Kaya93 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Hej:cool3: Oooo ja tez chce na konie!!:loveu: http://photos.nasza-klasa.pl/6381647/52/other/std/136d62bd60.jpeg ajć:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts