Kisia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Plis podpisujcie petycje: [url=http://www.viva.org.pl/index.php?id=co_mozesz]Viva! Walczymy o konie i inne zwierz Quote
Moniek193 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Gaduly:mad: Sliczne foteczki:loveu: Aspirant cuudowny:loveu::multi: I Dudus tez:loveu:I wszytskie Twoje zwierzaki:eviltong: Quote
Kisia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Moniek193']Gaduly:mad: Sliczne foteczki:loveu: Aspirant cuudowny:loveu::multi: I Dudus tez:loveu:I wszytskie Twoje zwierzaki:eviltong:[/quote] no a jak :diabloti: Dzięki :loveu:zaraz będą kolejne fotki :loveu::loveu: Quote
C&B Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 To czekamy ;) A ja dziś w końcu na jazdę jadę:multi: Quote
Kisia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Łiii!!! w poniedziałek znowu do mojego kochasia ;** pewnie będzie dużo fot :diabloti: no i może jakiś filmik, musze z nim zacząć ćwiczyć, wytresuje go :evil_lol: Reszta fot z piątku (więcej na razie ni ma :eviltong:) Aspirant ma taki kantarek jak smycz Tajfunka :loveu: A my sie tak bawimy :evil_lol: "Rób to co ja" :lol: Quote
Kisia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='C&B']To czekamy ;) A ja dziś w końcu na jazdę jadę:multi:[/quote] Hejo :multi: właśnie dodałam :cool3: jak wrócisz daj znać opowiesz mi jak było na jeździe :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Kisia']w jakim mieście? :cool3:[/quote] Pod Jarosławiem ;) Quote
Kisia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Pod Jarosławiem ;)[/quote] aaa też nie wiem jak ta stadnina sie nazywa... Quote
C&B Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Kisia']Hejo :multi: właśnie dodałam :cool3: jak wrócisz daj znać opowiesz mi jak było na jeździe :lol:[/quote] Wróciłam:lol: Było inaczej xD Bo na innym koniu niż zawsze, a mianowicie na humorzastej Hodoli:diabloti: Musiałam ją wyczyścić, a jako że ona ma gilgoty to było dość niebezpieczne xD Tam gdzie popręg jest to tam ma największe to jak się tam czesze, to próbuje dziobnąc:diabloti: Jeszcze się nie odważyłam za bardzo, więc robotę przy pachach zostawiłam innym:evil_lol: Przez tyle tygodni prawie wszystko pozapominałam, ale w następnym tygodniu w srodku jadę, bo w ndz. oni na zawody:eviltong: Quote
Kisia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='C&B']Wróciłam:lol: Było inaczej xD Bo na innym koniu niż zawsze, a mianowicie na humorzastej Hodoli:diabloti: Musiałam ją wyczyścić, a jako że ona ma gilgoty to było dość niebezpieczne xD Tam gdzie popręg jest to tam ma największe to jak się tam czesze, to próbuje dziobnąc:diabloti: Jeszcze się nie odważyłam za bardzo, więc robotę przy pachach zostawiłam innym:evil_lol: Przez tyle tygodni prawie wszystko pozapominałam, ale w następnym tygodniu w srodku jadę, bo w ndz. oni na zawody:eviltong:[/quote] Dzięki że pamiętałaś :loveu: hihih :lol: U nas to najgorzej z tylnimi kopytami :mad: A jak sie jeździło? galopowałaś? :cool3: Ja jade jutro, we wrotek i piątek :multi: Quote
C&B Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Kisia']Dzięki że pamiętałaś :loveu: hihih :lol: U nas to najgorzej z tylnimi kopytami :mad: A jak sie jeździło? galopowałaś? :cool3: Ja jade jutro, we wrotek i piątek :multi:[/quote] Z Kanonem to można dosłownie wszystko:loveu: On tylko pepe zwiesi i stoi:cool3: No dobra, jeszcze ślimaczy lub rozbiera:diabloti: Coś ty! Ja sobie przypominała kłus anglezowany, półsiad i pełnysiad bo tyle mnie nie było:shake: Jakoś poszło...:diabloti: Quote
bianka19 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Piękny koniczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Jak zawsze! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kisia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='C&B']Z Kanonem to można dosłownie wszystko:loveu: On tylko pepe zwiesi i stoi:cool3: No dobra, jeszcze ślimaczy lub rozbiera:diabloti: Coś ty! Ja sobie przypominała kłus anglezowany, półsiad i pełnysiad bo tyle mnie nie było:shake: Jakoś poszło...:diabloti:[/quote] My mamy takiego Sękacza w stajni, on to dopiero leń :mad: Mały hucuł grubasek :lol: stoi i stoi a jak mu dasz bata to bryka w miejscu, już zaliczyłam na nim upadek :cool3: to kiedy jedziesz na następną jazde ? ja dzisiaj nie mogłam pojechac przez pogode :roll: Jutro musze pojechać bo mojego czarnulka przez 2 tygodnie nie będę widzieć! :placz::placz::placz:już za nim tęsknie Quote
Kisia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='bianka19']Piękny koniczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Jak zawsze! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Cudny jest, wiem :loveu: a łobuz taki :mad: Quote
Kisia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Pestka']Fotki - super ;)[/quote] Dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Kisia']My mamy takiego Sękacza w stajni, on to dopiero leń :mad: Mały hucuł grubasek :lol: stoi i stoi a jak mu dasz bata to bryka w miejscu, już zaliczyłam na nim upadek :cool3: to kiedy jedziesz na następną jazde ? ja dzisiaj nie mogłam pojechac przez pogode :roll: Jutro musze pojechać bo mojego czarnulka przez 2 tygodnie nie będę widzieć! :placz::placz::placz:już za nim tęsknie[/quote] Kanon nie jest takim leniem, bo jak mu się porządnego palcata przyłoży to nawet łeb ustawi:diabloti: Nie to, że my go bijemy aż do skóry, ale kiedy się na niego wkurzę, bo ja w prawo on w lewo to i krzyknę:evil_lol: Wtedy on strzeli barana, ale ruszy zaraz ładnie:evil_lol: Quote
Kisia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 C&B napisał(a):Kanon nie jest takim leniem, bo jak mu się porządnego palcata przyłoży to nawet łeb ustawi:diabloti: Nie to, że my go bijemy aż do skóry, ale kiedy się na niego wkurzę, bo ja w prawo on w lewo to i krzyknę:evil_lol: Wtedy on strzeli barana, ale ruszy zaraz ładnie:evil_lol: aaa :cool3: Barany są super :diabloti::lol: Quote
C&B Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Kisia napisał(a):aaa :cool3: Barany są super :diabloti::lol: O tak są super:diabloti: Szczególnie w błocie :evil_lol: Quote
Kisia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 C&B napisał(a):O tak są super:diabloti: Szczególnie w błocie :evil_lol: ostatnio jechałam na Bestii do hali i mi sie spłoszyła i zaczeła biec jak oszalała a było strasznie ślisko :mad: Konie to są straszne łobuzy :evil_lol: Quote
Kisia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 RCookie napisał(a):Witamy! :multi: Świetne zwierzaki :loveu:. Dzięki twoja sunia też jest śliczna :loveu: Quote
bianka19 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Heej :hand: Co tam u was? ;) Nie mogę doczekać się już fot mojego ulubieńca DuDuSiA :D Quote
Recommended Posts