Kisia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Przedstawiam wam: [FONT=Arial Black]Dudusia[/FONT] wiecznie uśmiechniętego psa z ADHD :diabloti: Tajfunka wiecznie młodego psa :razz: Fisie szaloną kotkę :diabloti: (fotek będzie mało bo żadko robi i raczej nigdzie nie dodaje :placz:) Tutaj Duduś (po lewej) i Tajfun (po prawej) :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Dudusia[/FONT]mamy z schroniska, ma około 4 lata ;) Boi się wody, ludzi, i szczeniaków :lol: Wymyśla sobie różne dziwne rzeczy na przykład że przedmioty to potwory np. -miotła -odkurzacz -szafa -i inne :evil_lol: Jest bardzo sprytny i inteligentny, szybko się uczy [FONT=Comic Sans MS]Tajufna[/FONT] mamy z DT z Łodzi i niestety nie wiemy ile ma lat ale podejrzewamy że około 7 :cool3: Boi się psów (nie dziwie mu się) nie potrafi się bronić, na ludzi czasem szczeka, lubi się bawić i jeść Tymi słodkimi oczkami wszystko wysępi :lol: Pozdrawiam wszystkich z Dogomani! :loveu: PROSZE NIE KOPIOWAĆ ZDJĘC Quote
Kisia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 to tylko test proszę usunąć tą wiadomość ponieważ nie umiem sama tego zrobić Quote
Kisia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 ktoś mi wytłumaczy np. jak sie robi takie fajne sygnaturki? :] Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Czesc, podeślij foty a ja zrobie Ci banerek ładny ten usun bo jest o duzo za duzy i afdmin sie przyczepi. Ładna masz zgraje ;) Quote
Kisia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Czesc, podeślij foty a ja zrobie Ci banerek ładny ten usun bo jest o duzo za duzy i afdmin sie przyczepi. Ładna masz zgraje ;) ok :razz: Dziękuje Quote
Kisia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Duduś jest niezły w skokach :cool3: nasz rekord jakość zła bo z filmiku wycięte Małe agillity Quote
Kisia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Cudny Aspirant :loveu: (daty przy zdjęciach są złe) Miał ochote na sucharka :cool1: Quote
Kisia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 kto pomoże?! kupiłam szelki dla Dudusia ... ale za cholere nie moge mu ich włożyć bo mnie gryzie i warczy :placz::placz::placz: co mam zrobić żeby sie tak nie bał? nie wiem z kąt u niego ten strach, przecież go nie bije :( Quote
Kisia Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Łeee nikt do nas sie zagląda :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Na razie fotek nie ma :cool1: jak ktoś zajrzy to na pewno jakieś się znajdą :evil_lol: Quote
Kisia Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Całkiem zapomnialam o tym banerku:oops: hehe nic sie nie stało ;) Można zrobić coś żeby więcej osób wchodziło na ten wątek? bo jak patrze na pierwsze strony na wątkach innych osób to widze że pare osób wchodziło... a u mnie tylko jedna (jestem Ci za to bardzo wdzięczna) :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Odezwij sie na kilku fotoblogach to i u siebie bedziesz miała ruch, uczestnicz w zyciu forum:) Quote
Kisia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Odezwij sie na kilku fotoblogach to i u siebie bedziesz miała ruch, uczestnicz w zyciu forum:) ok dziękuje pani ;) Quote
Kisia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Zmień tytuł ;) na bardziej chwytliwy ojej jaka piękna sygnaturka :loveu: Dziękuje Quote
Kisia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Kisia napisał(a):ojej jaka piękna sygnaturka :loveu: Dziękuje fajna tylko szkoda ze mi sie nie pojawia :( Quote
Kisia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 :multi: udało się :multi: jak zrobić żeby jak sie klika na sygnaturke wchodziło na ten wątek? Quote
Kisia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Zmień tytuł ;) na bardziej chwytliwy a jak to sie robi? :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ona jest podlinkowana wystarczyło zebys ja skopiowała do podpisua jak nie to zrob to recznie otworz sobie w jednym oknie edycje sygnatury a w drugim swój watek skopiuj adres z 1 strony z gory z paska kliknij w banerek zeby zrobiła sie taka niby obramówka z kwadracikami wtedy kliknij w i wklej tam linka zapisz i zamknij i juz Quote
Moniek193 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Hejo:multi: Ale masz cudne zwierzaki:loveu: Wiecej fot dawaj:diabloti: Quote
Kisia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Hejo:multi: Ale masz cudne zwierzaki:loveu: Wiecej fot dawaj:diabloti: Witamy w szalonej galerii Dziękuje :loveu: Sie robi :cool1: Quote
Kisia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ona jest podlinkowana wystarczyło zebys ja skopiowała do podpisua jak nie to zrob to recznie otworz sobie w jednym oknie edycje sygnatury a w drugim swój watek skopiuj adres z 1 strony z gory z paska kliknij w banerek zeby zrobiła sie taka niby obramówka z kwadracikami wtedy kliknij w i wklej tam linka zapisz i zamknij i juz chyba jestem ciemna bo nie rozumiem :cool1: ale trudno taka też jest fajna dziękuje za wszystko :loveu: Quote
Recommended Posts