zmierzchnica Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Przygarnęłam go parę dni temu, żartowałam, że wygląda jak mieszanka westie z goldenem lub labem... Ale trochę wycięłam mu sierści (jest sfilcowany, kołtuny tworzą "skorupę"...) i przypomina mi sznupa średniego. Waży 20 kilo. Jak myślicie, ma coś rasowego w sobie? Jego wątek tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/strzelce-opolskie-piekny-mlody-kremowy-frotek-jest-bezpieczny-szuka-domu-138795/ Quote
ROOFI Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 To raczej nie sznaucer no może troche przypomina. Trzeba go ostrzyc to zmieni wygląd,stanie się całkiem fajnym psem. Quote
zmierzchnica Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Piesek nie zostanie u mnie. Mam dwa swoje psy, trzy to jak dla mnie za wiele. Szukam mu domku... Quote
westieee Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 to raczej może być mieszaniec sznaucerka...;) Fajnie że go przygarnełaś,napewno ci się odwdzięczy prtzyjaźnią:p Quote
Recommended Posts