Dzia Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Mam ogromna prosbe!!!!! (za 3 tygodnie bede miala malutkiego psiaczka - Chihuahua :D bardzooo sie ciesze i nie moge sie doczekac. PROSZE WAS!!! jesli macie Chihuahua to przeslijcie jak najwiecej ich fotek!!!!! bo wszystkie zdjecia z przegladarek znam juz na pamiec :) a musze na cos popatrzec przez te 3 tygodnie :P POzdrawiam!! P.S. a moze jeszcze jakies rady co do Chihuahua :) Quote
kayla Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Zaglądałaś na moją stronę? Dziś dodałam jedno nowe zdjęcie, ale już niedługo będzie więcej. Pozdrawiam Kay PS. Napisz więcej, co to za maluch, z jakiej hodowli? Quote
Dzia Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 Twoja stronke tez znam :) --> bardzo fajna. PIesek z hodowli Isubusz... zreszta chyba wiesz o co chodzi (bo rozmawialysmy na privie) :) Jesli inni maja zdjecia! chihuahua to czekam!!! Buziaki Quote
kayla Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Dzia, co słychać u Twojego pieska? Już w domku? Quote
Gosia & c.o. Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Jak Ty już wyskoczysz z jakimś zdjęciem :wink: Mmmmniam :wink: Quote
góral Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='Gosia i kropki']Jak Ty już wyskoczysz z jakimś zdjęciem :wink: Mmmmniam :wink: No to jeszcze jedno :wink: Quote
kayla Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Nie prowokujcie, bo wysypię swoja kolekcję :-D Quote
Dzia Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 DZIEKUJE BARDZO :D po mojego pieska jedziemy dopiero za 2 tygodnie ! (mialam miec juz miesiac temu ale bierzemy z innej hodowli) jak narazie maluch wazy 0,5 kg i ma 9 cm :] po prostu miodzioooo obiecuje ze przesle fotki jak tylko maly bedzie juz u mnie w domku . z dnia na dzien coraz wiecej o nim mysle i coraz bardziej jestem niecierpliwa.. :) Pozdrawiam!! Quote
Dzia Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 baaaaardzo mi sie podoba imie Spike.. pewnie jest juz duzo pieskow o takim imieniu.. ale mi to nie przeszkadza Quote
Gosia & c.o. Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='góral']Gosia a może coś takiego? :wink: No no :) Quote
chihua_miki Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Hmm..Spike mi się podoba ,kojarzy mi się z buldogiem.Ale fajne są malusie pieski o takich ,,duzych" imionach np.Brutus,Goliat . Spodziewa się wielkiego psa,a to mały chihuahua... Zresztyą kto powiedział ze mały?Mały ciałem, wielki duchem! Quote
Dzia Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 powiedz mi Chihua_miki prosze z jakiej hodow. jest Twoj piesek ?? i czym sie rozni od Chihuah-ly ? bo jak twierdzisz jest to "cos" podobnego. :wink: Quote
chihua_miki Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Chester nie jest z hodowli.A od chihuahua różni sie troche mniejszymi uszami i sierścią taką trochę długą a trochę krótką :wink: Quote
Dzia Posted March 26, 2005 Author Posted March 26, 2005 :) to slodzio :) jak bede wybierac pieska to jaka powinien miec siersc?? delikatna..( taka podobna do yorkow) czy taka zwykla jak np u wilczura?? ( mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi) :P Quote
Martini*** Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 tu jest baaaaaaaaaardzo dużo zdjęć tych piesków :) http://www.gotpetsonline.com/pictures/gallery/dogs/small-sized-dogs/chihuahuas/ Quote
chihua_miki Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 moim zdaniem sierśc chhiuahua powinna być mięciyutka i delikatna. Quote
Recommended Posts