Nirse Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Basenji - s P Andrzej Szutkiewicz psy: klasa championów : BI BAHATIKA Loango Quote
Nirse Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 BI BAHATIKA Loango -Bibi- CWC, BOB, BOG i BIS WYSTAWY Gratulacje Alu i hodowli Loango, tak się cieszę że znów czarno biały Basenji najpiękniejszym psem wystawy :cool2::thumbs::Rose::ylsuper::BIG: Brawo Quote
Nirse Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Grupę wybierał P Szemraj a Bisa wystawy P Maria Bruska :multi: Quote
Cambel&Megi Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 byłam, widziałam :lol: Brawo, [SIZE=3]BRAWO!!! nooo Basenji zostały zauważone (Radom, teraz Krosno) -jak najbardziej zasłużenie, [SIZE=2]gratulacje dla Hodowli Loango za tak wspaniałe psy! :klacz::klacz::klacz: Quote
gmk Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Gratulacje dla Ali i Bibiego ! To już nie święto, a święta dla basenji, a na pewno dla nas ... Bardzo się cieszymy, dziekujemy Alu ! Czekamy na zdjęcia z BIS-a "opłaconego krwią " ( mamy nadzieję, że ręka w porządku) Jesteśmy z Was dumni ! Grażyna i Andrzej Kramarow Quote
gmk Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Cambel&Megi i Basenjifiona dziękujemy. Trudno opisać jak się czujemy, zaraz po BIS-ach, kiedy otrzymaliśmy wiadomość, deszcz przestał padać w Warszawie ... W wypadku Krosna, ogromna zasługa Ali, to bez dwóch zdań jej święto! Pozdrawiam Quote
Nirse Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A tu mam fotkę dzięki uprzejmości Marzenki Lorenc gratulacje dla Alexa za res.Bis Quote
J.G Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Brawo!!! [SIZE=4]Wielkie serdeczne gratulacje. [SIZE=1]Z niecierpliwością czekam na fotki. Quote
gmk Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Cambel&Megi napisał(a): jeszcze raz gratulacje! :multi: Piękne zdjęcia, podobno lało i wiało - na zdjęciach nie widać ! Pozdrawiam Quote
Cambel&Megi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 gmk napisał(a):Piękne zdjęcia, podobno lało i wiało - na zdjęciach nie widać ! PozdrawiamOj tak, ogólnie pogoda nie sprzyjała, aczkolwiek akurat podczas robienia tych zdjęć - nie padało. Quote
Nirse Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Przepiękne zdjęcia i na wątku wystawy też wspaniałe zdjęcia Cambel :multi: dziękujemy i pozdrawiamy :):multi: Quote
hanacek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ala - to SUPER-WIELKE GRATULACJE:multi::multi::multi: Quote
AlaNowak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :loveu::loveu::loveu:DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Basenji na podium zawsze miło oglądać :loveu: Gratulacje dla Ali i Bibiego :multi: Quote
Ypsylon Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [nadrabiam zaległości :oops: ] Ala i Bibi - ogromne gratulacje!!! :multi::multi: ukłon dla hodowli Loango :cool3: naprawdę się cieszę, że basenji zostaje doceniony, kolejny! :) szczerze gratuluję :multi: Quote
Nirse Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Jeszcze parę fotek Bibiego widziałem na wątku wystawy :p Quote
Recommended Posts