paullka86 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Witam! Chciałam zapytać czy może są w Łodzi jakieś grzywki chętne na spotkanie?! Ja mam maluszka łysego, który w tej chwili ma 12 tygodni:) Jest przeurocza i bardzo chce sie bawić z innymi pieskami, ale ze względu na jej rozmiar, chyba sami rozumiecie, że nie każdy piesek sie do niej nadaje. Boje sie, że inne nawet średniej wielkości pieski mogą ją po prostu stratować. A poza tym chętnie wymieniłabym sie na żywo spostrzeżeniami z właścicielkami grzywek;) Z góry dziękuje za odpowiedzi ( o ile takie będą:roll:) POzdrawiam wszystkich miłośników psiaków :) Quote
maga18 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 hej z tego co mi wiadomo to na forum nie ma nikogo kto jest z Łodzi i ma grzywki :roll: jakis czas temu byla wystawa w Łodzi i wtedy było tam sporo grzywek i ich właścicieli - następna wystawka za rok :lol: Quote
paullka86 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 oj jaka szkoda...może jednak ktoś się znajdzie- niie tracę nadzieji :p A na wystawie byłam ale mój maluszek był bardzo mały wtedy:) i zdaje sie że grzywacze były wystawiane w sobotę...? W niedziele spotkałam tylko jednego przystojniaka, ale nie wiem skąd był. Ok, dzięki za odpowiedź:lol: Quote
tysia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Witamy:) My jestesmy z Lodzi ale niestety czasowo przebywamy w Anglii:( Ale jak wybierzemy sie do Polski chetnie sie spotkamy:) Quote
paullka86 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Super! W takim razie czekamy z NIECIERPLIWOŚCIĄ ;-))) Quote
ruda76 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 maga18 napisał(a):hej z tego co mi wiadomo to na forum nie ma nikogo kto jest z Łodzi i ma grzywki :roll: jakis czas temu byla wystawa w Łodzi i wtedy było tam sporo grzywek i ich właścicieli - następna wystawka za rok :lol: oj to sie kolezanka myli :) ja z Łodzi i oprocz bulllowatych mam 2 grzywki ( semi i bardzo, bardzo łysą) Quote
Recommended Posts