Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam! Chciałam zapytać czy może są w Łodzi jakieś grzywki chętne na spotkanie?! Ja mam maluszka łysego, który w tej chwili ma 12 tygodni:) Jest przeurocza i bardzo chce sie bawić z innymi pieskami, ale ze względu na jej rozmiar, chyba sami rozumiecie, że nie każdy piesek sie do niej nadaje. Boje sie, że inne nawet średniej wielkości pieski mogą ją po prostu stratować. A poza tym chętnie wymieniłabym sie na żywo spostrzeżeniami z właścicielkami grzywek;) Z góry dziękuje za odpowiedzi ( o ile takie będą:roll:) POzdrawiam wszystkich miłośników psiaków :)

Posted

hej
z tego co mi wiadomo to na forum nie ma nikogo kto jest z Łodzi i ma grzywki :roll:

jakis czas temu byla wystawa w Łodzi i wtedy było tam sporo grzywek i ich właścicieli - następna wystawka za rok :lol:

Posted

oj jaka szkoda...może jednak ktoś się znajdzie- niie tracę nadzieji :p A na wystawie byłam ale mój maluszek był bardzo mały wtedy:) i zdaje sie że grzywacze były wystawiane w sobotę...? W niedziele spotkałam tylko jednego przystojniaka, ale nie wiem skąd był. Ok, dzięki za odpowiedź:lol:

• 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

maga18 napisał(a):
hej
z tego co mi wiadomo to na forum nie ma nikogo kto jest z Łodzi i ma grzywki :roll:

jakis czas temu byla wystawa w Łodzi i wtedy było tam sporo grzywek i ich właścicieli - następna wystawka za rok :lol:

oj to sie kolezanka myli :) ja z Łodzi i oprocz bulllowatych mam 2 grzywki ( semi i bardzo, bardzo łysą)