Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):
Biedny pan P. :evil_lol: Ja do 9gim co prawda nie uczęszczałam na jego nauki, ale wiele o nim słyszałam w rzeszowie :evil_lol: nawet piosenki :evil_lol:

Żałuj, że nie miałaś z nim matematyki, ani lekcji informatyki, jak rysować w Paint`cie czy pisać na komputerze :-o
Omg, on tak znany? :D

Posted

Kisses napisał(a):
Dla nas?
Cóż, chcielibyśmy w Kielcach - 14-15.11
A jak się nie uda to Rzeszów, bo na szczeniaki się fuksem łapiemy - 13-14.02
Jak wyjdą Kielce to i Rzeszów będzie, potem liczę na Jarosław, a dalej nie wiem nic :evil_lol:

No to kciuki trzymam!!

Posted

Kiss:loveu: moja cierpliwa nauczycielko:loveu:..........dodałabyś jakieś zdjęcia :siara:
My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! ..... no dobra wystarczy :diabloti: już będę spokojna :cool1:

Posted

:multi:[quote name='Kaya93']Kiss:loveu: moja cierpliwa nauczycielko:loveu:..........dodałabyś jakieś zdjęcia :siara:
My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! ..... no dobra wystarczy :diabloti: już będę spokojna :cool1:
Bo wezwe moderatora :mad:

Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu:

Posted

Jak wrócisz w chate masz zrobić Wombkowi fotki w nowej obroży!! :loveu: No i oczywiście potem z łaski je wstawić na dogo :evil_lol: A jeśli nie... to możesz być pewna że gang Hello Kitty Cię dorwie!! :diabloti::diabloti::loveu::buzi:

Posted

Kisses napisał(a):
:multi:
Bo wezwe moderatora :mad:

Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu:

Za co? Za nie robienie akapitów :roflt::megagrin:
Hah oj Kiss:loveu:

Dawaj zdj!!

Posted

my bywamy tu i tam :diabloti: Ogólnie teraz strasznie rzadko komputer włączam, głownie na gg siedzę na kom. A fotki będą, jak będę miała ochotę wrzucić na fbl fotke z Moniek193 :loveu:

Wombat jest jeszcze bardziej wytrymowany, więc pewnie Wam sie pochwale :diabloti: Postaram sie na jakimś spacerku pofocić małego.

Posted

Heja :loveu:
tez widzialam filmiki u Foxowej, hehe niezle sie usmialam, fajne treningi :diabloti: :loveu: no i foteczki Simbusia poprosimy szybko :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::roflt::roflt::roflt:
nie wiem u kogo, gdzie i ile xD bo oglądam jednocześnie tu i Foxa.
Bombb jest pięknyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cud :loveu:
zabawki macie miażdżące, szczególnie dinozaurową krowę i pudla, który ma zarąbiste proporcje i jest piękny :loveu::evil_lol::evil_lol:
filmiki są boskie :-D:-D:roflt:
widze iż Kiss jest normalnie prawie jak instruktor :razz::diabloti:
kocham was :evil_lol::evil_lol::evil_lol: