McDzik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Biedny pan P. :evil_lol: Ja do 9gim co prawda nie uczęszczałam na jego nauki, ale wiele o nim słyszałam w rzeszowie :evil_lol: nawet piosenki :evil_lol: Quote
Kisses Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 McDzik napisał(a):Biedny pan P. :evil_lol: Ja do 9gim co prawda nie uczęszczałam na jego nauki, ale wiele o nim słyszałam w rzeszowie :evil_lol: nawet piosenki :evil_lol: Żałuj, że nie miałaś z nim matematyki, ani lekcji informatyki, jak rysować w Paint`cie czy pisać na komputerze :-o Omg, on tak znany? :D Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czyż nie pięknie lata w postawie:loveu: http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/u%20Arnika/DSC09951.jpg A Kiss nie rzucaj Gertrudą:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Kisses napisał(a):Dla nas? Cóż, chcielibyśmy w Kielcach - 14-15.11 A jak się nie uda to Rzeszów, bo na szczeniaki się fuksem łapiemy - 13-14.02 Jak wyjdą Kielce to i Rzeszów będzie, potem liczę na Jarosław, a dalej nie wiem nic :evil_lol: No to kciuki trzymam!! Quote
Czasowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Simba, jak na tak młody wiek, ślicznie się prezentuje w postawie. Quote
Inkaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/u%20Arnika/DSC09962.jpg ładnie! (chyba :evil_lol: - bo wystawy, pozycje wystawowe to dla mnie czysta abstrakcja, ale wizualnie jest OK) Quote
Kisses Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Dziękujemy :evil_lol: Inkaa, ogólnie ładnie jest, ale łapy bym mu poprawiła :evil_lol: Niedługo zrobię sie strasznie wymagająca :diabloti: Quote
Kaya93 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Kiss:loveu: moja cierpliwa nauczycielko:loveu:..........dodałabyś jakieś zdjęcia :siara: My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! ..... no dobra wystarczy :diabloti: już będę spokojna :cool1: Quote
Kisses Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 :multi:[quote name='Kaya93']Kiss:loveu: moja cierpliwa nauczycielko:loveu:..........dodałabyś jakieś zdjęcia :siara: My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! ..... no dobra wystarczy :diabloti: już będę spokojna :cool1: Bo wezwe moderatora :mad: Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu: Quote
Czasowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Kisses napisał(a)::multi: Bo wezwe moderatora :mad: Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu: Masz, a nie dajesz :crazyeye: Dawaj :multi: Quote
Foxowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 U nas fotki i filmiki z ćwiczeń przed MP, gdzie była Kiss, psiulka i Kaya :cool3: Quote
gosiulaa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jak wrócisz w chate masz zrobić Wombkowi fotki w nowej obroży!! :loveu: No i oczywiście potem z łaski je wstawić na dogo :evil_lol: A jeśli nie... to możesz być pewna że gang Hello Kitty Cię dorwie!! :diabloti::diabloti::loveu::buzi: Quote
Kaya93 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kisses napisał(a)::multi: Bo wezwe moderatora :mad: Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu: Za co? Za nie robienie akapitów :roflt::megagrin: Hah oj Kiss:loveu: Dawaj zdj!! Quote
McDzik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 hehe widziałam professional filmiki u Foxowej :diabloti: Quote
Kashdog Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Gdzie wy się podziewacie :mad:? Fotki dawać :diabloti: Quote
Kisses Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 my bywamy tu i tam :diabloti: Ogólnie teraz strasznie rzadko komputer włączam, głownie na gg siedzę na kom. A fotki będą, jak będę miała ochotę wrzucić na fbl fotke z Moniek193 :loveu: Wombat jest jeszcze bardziej wytrymowany, więc pewnie Wam sie pochwale :diabloti: Postaram sie na jakimś spacerku pofocić małego. Quote
Katie Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Heja :loveu: tez widzialam filmiki u Foxowej, hehe niezle sie usmialam, fajne treningi :diabloti: :loveu: no i foteczki Simbusia poprosimy szybko :loveu: Quote
Avaloth Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::roflt::roflt::roflt: nie wiem u kogo, gdzie i ile xD bo oglądam jednocześnie tu i Foxa. Bombb jest pięknyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cud :loveu: zabawki macie miażdżące, szczególnie dinozaurową krowę i pudla, który ma zarąbiste proporcje i jest piękny :loveu::evil_lol::evil_lol: filmiki są boskie :-D:-D:roflt: widze iż Kiss jest normalnie prawie jak instruktor :razz::diabloti: kocham was :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cavy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witaj Bazuko :eviltong: Zapraszam Cie oficjalnie do Tofikowej galerii na nowe foty. :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cavy napisał(a):Witaj Bazuko :eviltong: Zapraszam Cie oficjalnie do Tofikowej galerii na nowe foty. :evil_lol: :crazyeye:co ty robilas o 10 na dgm chodzisz do szkoly wgl ??:cool3: czy np w bibliotece :lol: Quote
taxelina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cavy napisał(a):Witaj Bazuko :eviltong: Zapraszam Cie oficjalnie do Tofikowej galerii na nowe foty. :evil_lol: zapraszasz dzisiaj na foty co wczoraj dalas? :roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts