IzabelaB Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Przed chwilą w wiadomościach podali informację, że na dolnym śląsku pies rasy amstaff zaatakował 9-letnie dziecko... Pies chwycił okazję i w momencie otworzenie bramy wybiegł i zaczął gryźć. Dziecko jest teraz w szpitalu, ma rany m.in na plecach. Co się dzieję z tymi psami... Chyba za dużo nieodpowiedzialnych właścicieli...:shake: Quote
Martens Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ja na okrągło spotykam sie z sytuacjami, że ludzi otwierający bramę w czasie manewrów z samochodem kompletnie nie zwracają uwagi na psa, który jest wtedy na posesji. Czasem po prostu boję się przejść z psem, bo takie zwierzaki nawet nieragujące na ludzi, na widok psa wybiegają na chodnik i zaczyna się jatka. I oczywiście wielkie zdziwienie właściciela... Po prostu - zero wyobraźni... Quote
Feigned Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Martens napisał(a):Ja na okrągło spotykam sie z sytuacjami, że ludzi otwierający bramę w czasie manewrów z samochodem kompletnie nie zwracają uwagi na psa, który jest wtedy na posesji. Czasem po prostu boję się przejść z psem, bo takie zwierzaki nawet nieragujące na ludzi, na widok psa wybiegają na chodnik i zaczyna się jatka. I oczywiście wielkie zdziwienie właściciela... Po prostu - zero wyobraźni... ja w takich sytuacjach często sama boję się przejść, co dopiero z psem. Quote
Recommended Posts