kaszmir Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 A oto moja wielka miłość:loveu: Witamy oczywiście wszystkie inne tak samo piękne i cudowne shihtzaki:multi: coś tam ciekawego chyba widze:lol: Quote
kaszmir Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A wiec witam wszystkich,mam na imię Sonia,mam 2latka i 7 miesięcy:lol: Uwielbiam spacery,a raczej szaloną zabawe na dworku ze swoją pańcią,różnego rodzaju wygłupy:evil_lol: Oczywiście moim ulubionym przysmakiem są ""SportSnacki" z jagnięcinką oczywiście uwielbiam także długo poleniuchować;) Pozdrawiam wszystkie shihtzaki:lol:<<bo my cudowne pieski potrafimy nieźle zamieszać w główkach naszym ukochanych" Quote
Yanni Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Śliczna jesteś Sonia ! Potrafią Shitzki zamieszać w głowach swoich właścicieli, oj potrafią !!! Quote
kaszmir Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 opalanie w ogródeczku :multi: Dziękuje Yanni za miłe słówka a włoski rozwiał wiatr :lol: A tak apropo to trzeba ściąć trawke bo juz duża:crazyeye: Quote
kaszmir Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A tutaj jestem bardzo zaspana i nie podoba mi się te cykanie fotek:shake: Quote
Recommended Posts