karolina_g_k Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zurdo nie strasz mnie, że ta Pani mogłaby się rozmyslić... A sunia cudowna, odrazu bylo to widać ;) Przeciez ona dokładnie wiedziała, że po nia przyszłyśmy. Marta czy dzwonili do Ciebie byli opiekunowie Dianki? Bo ja miałam kilka telefonów, martwia sie o sunie Quote
zurdo Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 karolina_g_k napisał(a):Zurdo nie strasz mnie, że ta Pani mogłaby się rozmyslić... Nie ma szans, niestety ;) Dianka naprawdę podbiła serca wszystkich :) Pani Karina dzwoniła raz, wczoraj. Odezwę się do niej jutro, żeby Ją uspokoić. Quote
Shira Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dziękuję za każdą pomoc :) Cieszę się że Dianka znalazła dom. Quote
zurdo Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ten pies mógłby się na śmierć zagonić za patykami... Dianka się już zupełnie poczuła u siebie. Nawet puszczona luzem pilnuje się nogi (chyba że zobaczy patyk ;) ). A kiedy idzie na spacer, wie o tym pół dzielnicy, bo gadane to dziewczyna ma ;D Quote
zurdo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]- [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
zurdo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
zurdo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Może już pora przenieść wątek do innego działu? ;) Quote
kasik wawa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 super:multi::multi: ale slicznotka:multi::multi: jak sie na te zdjecia patrzy to dostaje sie takiego kopa zeby pomagac nastepnym biedakom:multi::multi: taki naped na przyszlosc:multi::multi: Quote
zurdo Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 To jeszcze kapka zaganianej Dianki :) [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]-[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
zurdo Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jak miło, że ktoś o Diance pamięta :) Dianulkę widuję codziennie. Ma się świetnie, humor i apetyt jej nie opuszczają. Na punkcie patyków jest mocno szurnięta. I powolutku oducza się korzystania ze szczekaczki przy każdej okazji i bez okazji także ;) Quote
basia0607 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Cieszę się bardzo , że colinka z tego wątku znalazla cudny domek. Na sercu mi leży inna sunia colie. Obecnie przebywa w schronisku dla zwierzat w Elblagu. Ktoś ją 0przyprowadzil na sznurku, ponoć się zgubila. Nikt jej nie szuka. Jest zaniedbana ale nadal piękna i dumna. Zaczyna ją dopadać depresja. Wczoraj nawet nie wyszła z boksu. Niedlugo wyjedzie na duży boks i boje się , że z jej urody i dumy niewiele zostanie. Sama mam colaka zabranego z interwencji, to bardzo mądre i delikatne psy. Może ktoś potrafi pomóc suni z Elbląga ? Quote
zurdo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Nie zauważyłam Twojej odpowiedzi, Basiu... Co z tą sunią? Nie kojarzę jej zupełnie... Miała jakiś wątek na stronie fundacji albo forum collie? Parę zdjęć Dianki: * * * * Quote
Shira Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Długo mnie tu nie było. Ale mimo wszystko chciałabym wiedzieć, co u naszej księżniczki :) Mam nadzieję, że jest bezproblemowo? Quote
Recommended Posts