Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ladyS i tak rzymać...kto jak kto ale ty sobie z ułożeniem psa dasz rade i pomagać Ci nie będe musiała:eviltong:
a jak będziesz wyjezdzac na wakacje czy gdzies gdzie Fifki nie da sie zabrac to ja jak najbardziej podtrzymuje oferte robienia za psi hotel...darmowy oczywiście:loveu:

Posted

Nikt, cisza. Dziwne,bo sunia jest świetna- robi furorę na moim osiedlu :p Musiała mieć kiedyś kontakt z małymi dziećmi,bo jak widzi jakiegoś brzdąca ,to leci i wywala brzucholek do głaskania. Dzieci i ich mamusie ją uwielbiają :)
Kompan z niej rewelacyjny -jeździ się z nią genialnie :D
Będą foty z podróży ;)

Posted

ladyS prosze mi tu resztek nadzieji na poznanie bródkowej panny z renówki (i to wcale nie o pati-c :evil_lol:) nie odbierać no:mad:
w każdym razie jak ktoś z zamościa bądz okolic chce wyjechać na wakacje a naprawdę nie ma co zrobić z psiakiem to zamiast odpuszczać wakacje i płakać w poduche zapraszam psiaka do siebie...warunek to pies musi polubić/tolerować/nie zjeść autystycznego wyżła, wiecznie wesołą labke i latającą między nogami yorczke;)

Posted

Wróciliśmy cali i zdrowi. Gdzie się nie pojawiła Fifka robiła furorę :lol:
Przetestowaliśmy spanie pod namiotem -wypadło super. Wogóle nie było z małą problemu. Wyjazd z nią to czysta przyjemność :)

Zaraz postaram się wstawić trochę fotek.

Posted

[IMG]http://img30.imageshack.us/img30/7856/2009cd398.jpg[/IMG]

a wczoraj wiozłam do DS takie cudeńko:

[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/7820/2009cd430.jpg[/IMG]

Fifka chciała się z nim bawić,ale mały nie był zainteresowany ;)

Posted

Na razie niech normalnie szuka domu, który szuka na 100% psa. Ja niedługo wyjeżdzam i wracam pod koniec lipca - jeśli okaże się, że mała dalej szuka domu, wtedy będzie podjęta decyzja.

Posted

Ok,no to szukamy dalej SUPER domu :D

A z konkretów,bo chyba o tym jeszcze nie pisałam:
Fifi jest zaszczepiona na wirusówki, wściekliznę i ma chipa.