Soema Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Już miałam o niego pytać :eviltong: polubił koleżankę?:) Quote
pati-c Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Koleżankę bardzo polubił, ale jest zakochany z Jadze ;) Nie wiem co to będzie jak Jaga wróci do swojego domu.. Mała super wpasowała się w "układ" i cała trójka nadaje na jednej fali- aż miło popatrzeć jak się dogadują :) mokry szczurek: Quote
pati-c Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 mini-mini z Pepkiem z połową nochala :roll: Quote
pati-c Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Podnoszę! B.prosimy o pomoc z ogłoszeniami. Quote
LadyS Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Pati, prosiłabym o dane kontaktowe do Ciebie na PW, żebym mogła zrobić do końca allegro. Quote
Torusia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 cudeńko z Niej prawdziwe,miziaczki dla Fifi :loveu: Quote
pati-c Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Gdyby ktoś chciał wspomóc z ogłoszeniami,o co gorąco proszę, to podaję dane kontaktowe też tu. Nr tel. 698 616 250 i mail: pati-c@o2.pl Quote
funia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Pati czy to allegro juz zrobione od lady swallow? Quote
pati-c Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Witamy Cioteczkę Ziutkę :lol: Funia- nie wiem,jak ladyS.wejdzie na wątek,to pewnie napisze czy mała ma już allegro. Inne ogłoszenia też by się przydały..mógłby ktoś pomóc? :oops: ucholki wystające z trawy.. Quote
LadyS Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Siadam własnie, nie było mnie wczesniej przy komputerze, a dane od pati wczoraj dostałam ;) Zrobię to wkleję link. EDIT: allegro: Mini - suczka, szczeniak Fifi szuka ciepłego domu (654269396) - Aukcje internetowe Allegro Quote
pati-c Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Świetny tekst :) Razem z Fifką BARDZO DZIĘKUJEMY :loveu: Na marginesie- mała wykazała się dziś charakterem. Psiaki dostały jeść i jak zwykle FiFi kończyła ostatnia. Jaga zaczęła pchać się do jej miseczki, a mała zaczęła na nią powarkiwać :-o:cool1: No i doszło do afery :roll: Na szczęście jedno moje mocne tupnięcie i nastał spokój. Całe to zajście nie zburzyło pozytywnych relacji między psiakami,jedynie pokazało,że Fifka gówniarz marnej postury,ale charakter ma :razz: Quote
Torusia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 fajne allegro powinno chwycić kogoś za serce :loveu: Quote
pati-c Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Super :) A dziś zaczepiła mnie na spacerze jakaś pani. Okazało się,że mieszka niedaleko ode mnie i kojarzy mnie jak wychodzę z Pepkiem. Strasznie się jej sunia spodobała. Powiedziała,że porozmawia z rodziną i wzięła mój nr tel. A nóż.. Quote
pati-c Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Bródka jest faktycznie fenomenalna :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Pati trzymam kciuki...może sie uda:-) Pati nie wiem z jakiej częsci Wawy jestes ale rozpusc wici... zaginęła młoda bojaźliwa sunia..wczoraj ok 23 - nie ma w niej ienia agresji...więc jakby co łapcie i dajcie mi znac a natychmiast odbierzemy POMOCY-05.06 ZAGINĘA adoptowana sunia-KONSTANCIN (655799762) - Aukcje internetowe Allegro Quote
funia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 jestem juz ,sory miałam wesele . Pati ale fajne zdjecie dałaś jej bródka ,miodzio!! DZwonił ,ktoś z ogłoszenia? Quote
LadyS Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Mała ma już około 140 wejść na allegro... Dzwonił ktoś? Quote
Recommended Posts