Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj, dzięki kochanej Cioteczce Funi trafiła do mnie na DT mini-psinka FiFi :loveu:
Maleństwo ma ok.3 m-ce i zostało wyciągnięte z zamojskiego schronu,gdzie ,jak wszyscy wiedzą, lekko nie ma..
Tycinka jest ,mimo kiepskiego startu, w dobrej formie. Niesamowicie garnie się do człowieka- uwielbia mizianie, branie na kolanka i drapanie po brzuszku :)
Rewelacyjnie jeździ autem- nie ma choroby lokomocyjnej. Jest pozytywnie nastawiona do całego świata- kocha ludzi, psy i koty :D

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma nieprzebrane pokłady energii -prawdziwe żywe srebro :)

Dzisiejszy spacerek na łące. Fifka super się pilnuje, reaguje błyskawicznie jak się ją woła i nauczyła się na "hop" wskakiwać do auta ;)

Posted

matka chrzestną jest Torusia ,to ona zabrała ja ze schronu .

pati napisz ,ale chyba juz trzeba zacząć ją ogłaszać im szybciej tym lepiej .
Jeśli tak ,to poprosze kogoś .

Ona ma cudna czarną bródkę ,jak koziołek .:lol:

Posted

Gdyby nie Cioteczki Chrzestne Torusia i Funia,to mała nie trafiłaby do mnie tak expresowo.

Jutro jedziemy do weta :-D Czy ona była na cokolwiek szczepiona? Wiadomo coś na ten temat?

Ogłaszać można już jak najbardziej- mała bez zastrzeżeń nadaje się do adopcji :) Im szybciej znajdzie domek,tym lepiej -mniej zamętu w jej malutkim łebku.

Posted

Świetne zdjęcia :) Allegro postaram się zrobić dziś wieczorem, max jutro. A mogę prosić o więcej opisu suczki i ogólnie jej historię? Jaki ma charakter? Jak odnosi się do kotów/psów (po zdjęciu rozumiem, ze dobrze :evil_lol:) i ludzi, w tym dzieci ;)

Posted

Wielkie dzięki za allegro :-D

Mała została uratowana z zamojskiego schronu. Jak tam się znalazła,to nie wiem-może Cioteczki Chrzestne coś wiedzą?
Charakter ma zwariowano-miziasty. Uwielbia biegać, skakać,bawić się,ale także kocha się przytulać :loveu: Pilnuje się i słucha rewelacyjnie! Do wszystkich stworzeń jest nastawiona b.pozytywnie- cieszy się i macha ogonkiem- testowane na dzieciach z podwórka, znajomych i persie sąsiada :)
Można z nią bezproblemowo podróżować- nie ma choroby lokomocyjnej. Umie na komendę wskakiwać do auta ;)
Posiada też cechę idealną dla spiochów- śpi przy człowieku (tu się przyznaję,że ją rozpuściłam i może ładować się do łóżka :oops: ) tak długo,póki ten się nie obudzi :)
Koopki robi na dworze,zdarza się jej siknąć w domu,ale to kwestia czasu.

Posted

to ja się przyznaję że kazałam JEJ spać na posłanku obok mojego łóżka i się posłuchała,podła jestem bo do łóżka nie wpuściłam :oops: niestety nie wiem jak trafiła do schroniska,ale była tam nie dłużej niż 3 tygodnie może nawet 2