Iza. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179696-Ryby-suszone-i-olej-rybi-tran-dla-starych-chorych-gA-odnych-suk-i-klaczy-do-17-02 A może ktos chciałby się dołączyc do zamówienie z tego bazarku ? :cool3: Swoją drogą, Buenio dorobił się kombinezonu, możemy iść na spacerek :multi::diabloti: Quote
Feigned Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Iza, łiii :multi: idziemy na spacer! :evil_lol::razz: Quote
Iza. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Feigned']Iza, łiii :multi: idziemy na spacer! :evil_lol::razz: teraz Ty do mnie przyjeżdżasz hah ;P Quote
Feigned Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Iza.']teraz Ty do mnie przyjeżdżasz hah ;P .. i tym oto sposobem mój entuzjazm trochę osłabł :evil_lol: ale spoko, spoko, postaramy się :diabloti: Quote
Iza. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Feigned'].. i tym oto sposobem mój entuzjazm trochę osłabł :evil_lol: ale spoko, spoko, postaramy się :diabloti: W ten weekend jestem wolna :cool3: Quote
plinka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Vini - dyski kupuje w innych sklepach ;) a i tak tych co mnie interesują tam nie ma. Iza - ooo ciekawe, szkoda że wcześniej nie napisałaś, myślę, że uzbierałoby się więcej chętnych na suszoną rybkę :) jutro koniec bazarku, więc do jutra dam znać czy zamawiam czy nie Quote
MakeBelieve Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Plinka- no ja potrzebuje Pup 120 Soft Custom Dye, bo sprzedaje swoje CS'y, moze młodej mniejsze przypadną lepiej do gustu. A Ty gdzie zamawiasz? Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='plinka'] Iza - ooo ciekawe, szkoda że wcześniej nie napisałaś, myślę, że uzbierałoby się więcej chętnych na suszoną rybkę :) jutro koniec bazarku, więc do jutra dam znać czy zamawiam czy nie sama zobaczyłam niedawno ;) Chociaż Ty jedna się zainteresowałaś, to czekam na odp jutro ;d Quote
MakeBelieve Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 nam 0,5 kg to za duzo ;p a jak te smaki wygladaja? Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Vini. napisał(a):nam 0,5 kg to za duzo ;p a jak te smaki wygladaja? to ryba zmielona jest ;) mozna do karmy dodać, a mozna też dnp ciasteczka z tą rybą upiec ( dla psa oczywiście hahaha) ;P Quote
Feigned Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Iza. napisał(a):to ryba zmielona jest ;) mozna do karmy dodać, a mozna też dnp ciasteczka z tą rybą upiec ( dla psa oczywiście hahaha) ;P ee.. ja to sobie bym upiekła :loveu: nie ma to jak ciacha ze zmieloną rybcią, mniaaami.. :evil_lol: a tak serio, to ja chyba też pomyślę nad tą rybą. :lol: idę obczaić ten wątek, jak coś to dam znać. Quote
MakeBelieve Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ja moze na 0,5 kg sie skusze, zobaczy sie ;] Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Feigned napisał(a):ee.. ja to sobie bym upiekła :loveu: nie ma to jak ciacha ze zmieloną rybcią, mniaaami.. :evil_lol: a tak serio, to ja chyba też pomyślę nad tą rybą. :lol: idę obczaić ten wątek, jak coś to dam znać. ojojoj jaka ty zabawna ;P obczaj, obczaj, ja chce zamówić ale sama to tak nie bardzo ;P Quote
Feigned Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Iza. napisał(a):ojojoj jaka ty zabawna ;P obczaj, obczaj, ja chce zamówić ale sama to tak nie bardzo ;P hahah :evil_lol: jak coś to jutro Cię poinformuję :cool3: Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Feigned napisał(a):hahah :evil_lol: jak coś to jutro Cię poinformuję :cool3: Okeeej nie ma sprawy :cool3: Quote
Iza. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Vini. napisał(a):Iza, ja 0,5 kg biore ;] ok, wpłacisz mi na konto czy osobiście ? : ) Quote
MakeBelieve Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 a to Ty sama bd placic czy jak?;pp ja 1 kg biore. nie no, osobiscie ;] nie smiałabym inaczej! :) Quote
MakeBelieve Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Iza, co z tymi rybami?;>> No cisza, cisza. Przyznawać się! Kto za tydzień na placu będzie?;pp Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 vini, napisze ci pozniej pw ;) na placu prawdopodobnie mnie nie bedzie... Quote
MakeBelieve Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Buuu Iza, czemu?;pp Ej no to ja licze, bo mam zamiar zrobic ciacha rybne, zeby mi pies na placu pracowal jak nalezy :) Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 wystawiamy się w sobotę z małym w Nowym Dworze Mazowieckim ;) no chyba, ze mały nie wyzdrowieje jeszcze do końca to nie pojedziemy ;) Quote
Feigned Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Iza.']wystawiamy się w sobotę z małym w Nowym Dworze Mazowieckim ;) no chyba, ze mały nie wyzdrowieje jeszcze do końca to nie pojedziemy ;)[/QUOTE] niech Bueno szybko zdrowieje, bo się stęskniłam :loveu: :evil_lol: ooo :cool3: no to powodzenia :) Quote
Recommended Posts