C&B Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Fakt, no i żeby nie ginęły w nim (tak, o Axelku mówię):diabloti: Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 daisy bardziej w tym sniegu ginela ;p Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 bez kitu, haha :diabloti: Buenos i Axel jakoś sobie radzili :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 uwazasz, ze moj pies nie?:D tez niezle dawała w śniegu :D a tak powiem... magda mi psa podcieła mojego smyczą, haha ;pp nogi jej mało co nie urwała! :D Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 no tak Magda.. :evil_lol: a to ja biegałam na tej smyczy jak jakaś nienormalna? na Axela zwal :lol: z resztą bez przesady, Daisy nawet nei zauważyła :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nie zauwazyla !? pisneła biedulka ;pp Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Vini.']nie zauwazyla !? pisneła biedulka ;pp[/QUOTE] trzeba było w ją w klatce przynieść, nic by jej nie było hahah ;P Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ale zabawne iza, ajajaj ;pp po powrocie pies mi spał do końca dnia :D no, to jak stopi sie snieg to mozemy isc na spacer ;] moze w wiekszym gronie ;p Quote
Izabela124. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jak zasponsorujecie mi i psu bilet to też przyjadę :P Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 mój juz w autobusie spał ;d ale jak zajechaliśmy do domu to juz wypoczęty był haha Jestem jak najbardziej za tym żeby większe gron było, choć i tak było spoko ;d Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Izabela124.']Jak zasponsorujecie mi i psu bilet to też przyjadę :P[/QUOTE] pffff jakie wymagania najpierw się zaypytaj czy my w ogóle Ciebie chcemy !:diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Iza.']pffff jakie wymagania najpierw się zaypytaj czy my w ogóle Ciebie chcemy !:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]No i dobrze :diabloti: Nilet dla psa kosztuje 15zł dla mnie 20zł bez kilku groszy to zbankrutować można i do tego jeszcze druga strona :shake::eviltong: :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Izabela124.']No i dobrze :diabloti: Nilet dla psa kosztuje 15zł dla mnie 20zł bez kilku groszy to zbankrutować można i do tego jeszcze druga strona :shake::eviltong: :obrazic::obrazic::obrazic: psa w transporterek i nie płacisz nic Quote
Izabela124. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Iza.']psa w transporterek i nie płacisz nic Nie mam transporterka...... Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Izabela124.']Nie mam transporterka......[/QUOTE] Kupno transporterka wyjdzie ci taniej niż 2krotne przyjechanie z psem do Białegostoku ;) Quote
plinka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Feigned'] C&B, spoko, można nie dlugo zorganizować kolejny :cool3:[/QUOTE] wątpie :evil_lol: ferie Wam się kończą :eviltong: [quote name='Iza.']ale ja już nie będzie śniegu żeby się psy nie kulkowały :eviltong:[/QUOTE] ogolić :diabloti: [quote name='Feigned']no tak Magda.. :evil_lol: a to ja biegałam na tej smyczy jak jakaś nienormalna? na Axela zwal :lol: z resztą bez przesady, Daisy nawet nei zauważyła :diabloti:[/QUOTE] nie zauważyła, że straciła łapę? :diabloti: :eviltong: mówiłam, że takie smycze są beeee [quote name='Iza.']trzeba było w ją w klatce przynieść, nic by jej nie było hahah ;P[/QUOTE] yyyy co przynieść w klatce? świnkę morską? :evil_lol: [quote name='Vini.'] no, to jak stopi sie snieg to mozemy isc na spacer ;] moze w wiekszym gronie ;p[/QUOTE] niee!!! snieg ma być! :mad: [quote name='Izabela124.']Jak zasponsorujecie mi i psu bilet to też przyjadę :P[/QUOTE] jaka wygodna się znalazła :diabloti: [quote name='Iza.']pffff jakie wymagania najpierw się zaypytaj czy my w ogóle Ciebie chcemy !:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Czy ja się załapuję na ten spacer dla elyyyty? Z resztą i tak wszystko będę wiedziała co, gdzie, kiedy :evil_lol: ma się intuicje, kiedy przyjść do parku :lol: [quote name='Izabela124.']No i dobrze :diabloti: Nilet dla psa kosztuje 15zł dla mnie 20zł bez kilku groszy to zbankrutować można i do tego jeszcze druga strona :shake::eviltong: :obrazic::obrazic::obrazic:[/QUOTE] czym Ty jeździsz, jakieś ceny kosmiczne :eviltong: za 2 dychy to ja do warszawy z psem zajadę :diabloti: :** Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='plinka']wątpie :evil_lol: ferie Wam się kończą :eviltong: ogolić :diabloti: yyyy co przynieść w klatce? świnkę morską? :evil_lol: niee!!! snieg ma być! :mad: Czy ja się załapuję na ten spacer dla elyyyty? Z resztą i tak wszystko będę wiedziała co, gdzie, kiedy :evil_lol: ma się intuicje, kiedy przyjść do parku :lol: :**[/QUOTE] Pfff, ale po feriach tez mozemy się spotkać :mad: Jak juz raz nam się udało to moze teraz będzie łatwiej :evil_lol: Sama się ogol :roll::evil_lol: No świnke, świnke a co innego haha :evil_lol: Nieeeeee! bez śniegu :mad: Nie no może tym razem Cie zaprosimy :loveu: ale jak sobie jakiegoś mniejszego pieska sprawisz :diabloti::evil_lol: A ti ti ;** hah :eviltong: Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Hahahaha, zabawne! Moja świnka piszczy, że jej nowa nazwa sie nie podoba ;p A śniegu już nie będzie, póki my sie zbierzem to już dawno sie stopi ;] Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 hahah.. :lol: mi tam obojętne czy jest śnieg czy nie ma :) Iza, ojj tam nie było tak źle, z tymi kulkami to bywało 10 x gorzej :diabloti: Druga Iza, to do torby Bobika schowaj albo do plecaka i będzie zamiast transportera :evil_lol: następnym razem ogłosimy to tutaj na wątku i kto będzie chciał to przyjdzie :cool3: chociaż to dziwne, bo zawsze ogłaszaliśmy a i tak spotykali się tylko pomysłodawcy haha : > Quote
Izabela124. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 plinka- takie ceny są w pociągach......... Feigned- o torba to bardzo dobry pomysł ha ha Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ostatnio na dworcu widziałam dziewczynę z psem w plecaku, możesz spróbować :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Vini.']Hahahaha, zabawne! Moja świnka piszczy, że jej nowa nazwa sie nie podoba ;p A śniegu już nie będzie, póki my sie zbierzem to już dawno sie stopi ;] Twoja świnka nie ma nic do powiedzenia :diabloti: [quote name='Feigned'] Iza, ojj tam nie było tak źle, z tymi kulkami to bywało 10 x gorzej :diabloti: Nie no ok, moze być śnieg, ale jak mój Buenio będzie miał kombinezon :evil_lol: czekam na link swoja drogą :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Feigned']ostatnio na dworcu widziałam dziewczynę z psem w plecaku, możesz spróbować :evil_lol:[/QUOTE] Buhahahah serio? Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Izabela124.']Buhahahah serio?[/QUOTE] taak, tylko głowa wystawała :evil_lol: Iza, spoko, zaraz poszukam :cool3: Quote
MakeBelieve Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A ja mam pytanie, bylby ktos chetny dolozyc sie do zamówienia na whippy.pl? xD Quote
Recommended Posts