Ewa3 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Narazie wchodzi ze zdazymy:multi: ale to dzieki Jance:loveu: jestes wielka:p Kartek powinno wystaczc z tego co wyliczylysmy;) Janka ma racje to strasznie mila robota :) Milo widziec jak komus sprawia sie radosc:p Quote
Guest monia3a Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja swoje też już rozniosłam :multi: Chciałam zastać Kraksię i zrobić jej fotki ale niestety sąsiadka powiedziała, że wszyscy wyjechali na święta do rodzinki :-( cóż odwiedzę ich po świętach :lol: Quote
Ewa3 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja juz tez obeszlam dzis pol miasta i roznioslam ostatnie 5 workow:lol: i to juz koniec kociar;) choc przy okazji dowiedzilam sie ze jest jeszcze troszke takich osob:eviltong: Quote
Iwona&Wiki Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wszystkie sprawiłyście sie DOSKONALE!:Rose::Rose::Rose: :calus::calus::calus: Dzis dzwonił Tomek - też już kończy swoje:) A miał ich, oj miał:) Ewuniu, wszystkich spiszemy po świetach:) Quote
Iwona&Wiki Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A teraz Wszystkim Białostockim Zwierzolubom :) I miłych rozmów w tę piękną, urokliwą jedyną w roku Noc. Quote
Guest monia3a Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 :tree1: :laola: :tree1: Z okazji świąt przyjmijcie od nas życzenia: [FONT=MS Sans Serif]By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie![/FONT] [FONT=MS Sans Serif][/FONT] :tree1: :laola: :tree1: [FONT=MS Sans Serif][/FONT] [FONT=MS Sans Serif][/FONT] Quote
Iwona&Wiki Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Moje Nadroższe podlaskie [SIZE=2]i nie tylko Zwierzoluby! Cicho tu... :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: a przecież mamy NOWY 2008 ROK! :BIG::BIG::BIG: :laola::laola: Życzę Wam, by ten Nowy Rok by spełnił wszystkie Wasze marzenio-pragnienia zamienione w Noworoczne Życzenia, te trudne i te łatwe do spełnienia te duże i małe, mówione głośno lub wcale! I by na miejsce tych spełnionych natychmiast dorzucił garść nowych! :BIG::BIG::BIG: No i cóż... abyśmy zdrowi byli:) i zdrowe były wszystkie bliskie naszym sercom stworzenia;):) aby to, co robimy zawsze kończyło się sukcesem:) i by otaczali nas tylko życzliwi ludzie:) Szczęśliwego Nowego Roku!!! :BIG::BIG::BIG: Quote
Iwona&Wiki Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 To czego sobie życzymy w tym Nowym 2008 Roku? Hmmm... wiem, że dla niektórych to Arcyważny Rok:cool3: Quote
plinka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Iwona&Wiki']To czego sobie życzymy w tym Nowym 2008 Roku? Powiększenia rodzinki :p ...tej psiej oczywiście :evil_lol: [quote name='Iwona&Wiki'] Hmmm... wiem, że dla niektórych to Arcyważny Rok:cool3: Może nie aż "arcy" ale dość ważny rok ;) ;) Quote
Ani.Ja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Zachęcona linkiem do życzeń (od Iwony) - w końcu się przywlekłam i tu:diabloti: Chciałam się przywitać ładnie i zimowo i pochwalić moimi dwoma czortami, choć fotek póki co nie mam;) Quote
Guest monia3a Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Widzę, że nasze grono się powiększa z czego ogromnie się cieszę :eviltong: Witaj Ani.Ja :B-fly: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Iwona&Wiki'] Hmmm... wiem, że dla niektórych to Arcyważny Rok:cool3: Czy arcyważny ? hmmmm.......pisze egzamin w tym roku, mam stracha (:-() i wiekszość moich takich życzeń jest związane ze szkołą.......i oczywiście psami :lol: Quote
plinka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Czy arcyważny ? hmmmm.......pisze egzamin w tym roku, Gimnazjalny? Jeśli tak to naprawdę NIE MA czego się bać ;) Quote
Iza. Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 plinka napisał(a):Gimnazjalny? Jeśli tak to naprawdę NIE MA czego się bać ;) Ja tam samego egzaminu sie nie boje, gorzej jak mnie do liceum nie przyjma tam gdzie chcę ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 plinka - tak, gimnazjalny. Iza13- właśnie o to chodzi :sad: Quote
Iza. Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a): Iza13- właśnie o to chodzi :sad: A tak z ciekawosci gdzie się wybierasz do szkoły ? Ja na razie mysle nad XXI i VII z naciskiem na to pierwsze ;) Quote
Iwona&Wiki Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No i własnie dlatego trzeba potraktować go poważnie, od niego duuużo zależy:eviltong: Cieszą mnie bardzo Wasze szkolno-zwierzakowe pragnienia:):multi: Niech więc się spełnią, my tu bedziemy mocno trzymać za Was wszystkie kciuki,:) a Wy, swoją drogą, zróbcie wszystko, by się spełniły:):multi: No wazny ten rok, oj ważny:) I taki przełomowy;):) Ani.Ja napisał(a):Zachęcona linkiem do życzeń (od Iwony) - w końcu się przywlekłam i tu:diabloti: Chciałam się przywitać ładnie i zimowo i pochwalić moimi dwoma czortami, choć fotek póki co nie mam;) Ani.Ja - witaj!:) Miło, że tu wpadłaś. Ja witam gorąco, bo dziś wyjatkowo przejmujący ziąb. Brrrrr... To powiedz cos o tych czortach:) Moniu, Plinko, znacie Ani.Ję - na pewno z inspektorskiego kursu :) Inni pewnie ze zbieractwa:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Iza13-Ja to z dnia na dzień mam inne plany :lol: jak większość osób w mojej klasie. Quote
Iwona&Wiki Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS DLA SPOKOJNEJ SUNI! szczegóły tutaj Quote
plinka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Iwona&Wiki napisał(a): Moniu, Plinko, znacie Ani.Ję - na pewno z inspektorskiego kursu :) Inni pewnie ze zbieractwa:evil_lol: Możliwe, ale ja nie kojarzę kto jest kim na forum :evil_lol: :eviltong: Ani.J jest z Miau? Tyle jest tych naszych kochanych kociar na Miau i ja tak po nickach to już nie wiem z kim miałam styczność w realu :oops: :lol: Quote
Guest monia3a Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Iwona&Wiki'] Moniu, Plinko, znacie Ani.Ję - na pewno z inspektorskiego kursu :) Inni pewnie ze zbieractwa:evil_lol: Powiem szczerze, że nie kojarzę :hmmmm: jak się spotkamy to pewnie sobie przypomnę :) [quote name='Iwona&Wiki'] [SIZE=5]PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS DLA SPOKOJNEJ SUNI! [SIZE=5]szczegóły tutaj Myślałaś o Panu [SIZE=1]nie pamiętam jak się nazywał :oops: [SIZE=2] z Hetmańskiej ?? Quote
Iwona&Wiki Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Niki napisała przed chwilą, że suni nie znalazła - podejrzewa, ze schowała się gdzieś przed zimnem.:p Ona przecież jest naga.:shake: Jutro będzie znowu szukała. A przy okazji: [FONT=Arial]Zapraszam na cztery miesiące do banerka;-):smile:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]lub[/FONT] lub [FONT=Arial]podlinkowanego instrukcjami:)[/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9221331&postcount=700[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Jak będzie potrzeba - mogę zrobić krótszy:smile:[/FONT][/FONT] Quote
Ani.Ja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dla szerszej info: Ani.Ja = AniHili z Miau:lol: A z kursu...taka brunetka w czerwonym sweterku. Z przodu sobie siedziałam. Więc..futer mam 5, z tego 2 to psy. Oba kundle, oba od znajomych, oba w tym samym wieku - i oba się serdecznie nienawidzą. Jeden to mieszaniec ON-ka i dobermana, śliczny, karny (o ile kolegi nie zobaczy) i aspołeczny, jeśli chodzi o psy. Drugi to czarny kurdupel, co to miał w rodzinie jamnika, kudłaty, przyjazny (w stosunku do psów też), za to nieposłuszny straszliwie. Oto kurdupel, o wdzięcznym imieniu "Songo": I Bohun vel Kiler: Quote
Guest monia3a Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To juz wszystko jasne :evil_lol: Trzeba było odrazu pisać,że jesteś AniHili :eviltong: Quote
Recommended Posts