plinka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Bakteria']pesymistka! pesymistka! to będę siedziała 11 godzin :diabloti: już ja dopilnuję, żeby takiej jednej Bakteryji nie wpuścili :evil_lol: [quote name='Bakteria']nasraje i te sprawy... całkiem ciekawie... :roll: no weź powiedz chociaż o której zaczynają się biegi, bo wcześniej jakieś próby pracy, nie? a tak w ogóle to co to, może ciekawe :razz: http://zkwp.bialystok.pl/agility09.php Próby pracy to normalne biegi :cool3: Quote
akodirka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Iza. napisał(a):ahahaha jakos nie chce mi się w to wierzyć :evil_lol: ciii :diabloti: a posty znowu skaczą.... :roll: Quote
plinka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 akodirka napisał(a):a czemu te psy wygladaja jak Beza, Mika i Tasja? :diabloti: A nie mam pojęcia :diabloti: Nom, jakieś podobne :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ok. Ja będę na 100 % :cool3: ale jednak koło 14 :oops: Ktoś jeszcze będzie? bo jak będę sama to nie pójdę :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ok ja już znikam ;) Jakby ktoś się zdecydował to dać znać na kom tak do godz 13 ;) 696 211 770 ;) Quote
MakeBelieve Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dziewczyny, jednak JA bede!!!!! Jak gorzej sie nie poczuje to bede xD Tez o 14 xD Czyli pod wejsciem na lodowisko. Ja do Izy pisze na kom tera. Mój numer: 515584460. Daje dla Izy znac ze bede, kto jeszcze? Marlena? Na kome pisac! Quote
Bakteria Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 plinka napisał(a):już ja dopilnuję, żeby takiej jednej Bakteryji nie wpuścili :evil_lol: Próby pracy to normalne biegi :cool3: Bardzo śmieszne... Dobra, co to było te 11 godzin ;) :diabloti: Quote
kamila_92 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 hej,wiecie może gdzie mogę znaleźć w Białymstoku dobry salon piercingu? wiem że jest na ul Św. Rocha 13/15/241 i kard. Wyszyńskiego 2/1/217 ale nic o nich nie wiem. :roll: Czy są jeszcze jakieś? Quote
Feigned Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ekhm. ja myślałam że jednak nie to nie pojechałam :evil_lol: innym razem pojadę i białasa wezmę :razz: Quote
plinka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Bakteria napisał(a):Bardzo śmieszne... Dobra, co to było te 11 godzin ;) :diabloti: Co to było przejechać się pod stadion pocałować klamkę i wrócić :evil_lol: eee ale przynajmniej blisko masz :diabloti: No dobra jeśli już masz ochotę się poświęcić to siedź se te 11 h :lol: Quote
Guest monia3a Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='kamila_92']hej,wiecie może gdzie mogę znaleźć w Białymstoku dobry salon piercingu? wiem że jest na ul Św. Rocha 13/15/241 i kard. Wyszyńskiego 2/1/217 ale nic o nich nie wiem. :roll: Czy są jeszcze jakieś? Polecam zdecydowanie ten na Wyszyńskiego :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Sorki za OT, ale może ktoś pomoże :) http://www.dogomania.pl/forum/12107382-post565.html Quote
Lotos Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jeżeli ktoś ma ochotę na spacer z okazji ostatniego dnia wolnego od szkoły w najbliższym czasie to wymarsz nastąpi jutro o godzinie 11 z osiedla Nowe Miasto, ul. Rzymowskiego. Wszyscy chętni mile widziani ;3 Quote
Feigned Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Lotos napisał(a):Jeżeli ktoś ma ochotę na spacer z okazji ostatniego dnia wolnego od szkoły w najbliższym czasie to wymarsz nastąpi jutro o godzinie 11 z osiedla Nowe Miasto, ul. Rzymowskiego. Wszyscy chętni mile widziani ;3 oo, ja kiedyś mieszkałam na Rzymowskiego :loveu: ale zawsze mam takie szczęście że dowiaduje się o spacerach po czasie :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dziewczyny nie chciałaby któraś przejechać się jutro do galerii Podlaskiej? Musze zobaczyc dla mlodej szele i na pizze sie przejsc xD Quote
Lotos Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Na polowanie na szelki polecam kameleona, ja sobie w podlaskiej nie mogłam nic ciekawego znaleźć. Guardów nie mieli w ogóle. Ale jechać niestety nie mogę. Quote
m@dzi@ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Czy jest gdzieś w Białymstoku miejsce, gdzie osoby nienależące do żadnego klubu mogą poćwiczyć agility? Quote
Marlenuś91 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 m@dzi@ napisał(a):Czy jest gdzieś w Białymstoku miejsce, gdzie osoby nienależące do żadnego klubu mogą poćwiczyć agility? Podczepię się do pytania Quote
Feigned Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Marlenuś91 napisał(a):Podczepię się do pytania też się nad tym zastanawiałam :cool3: Czarna_Owieczka, może tutaj napisz? Quote
Iza. Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A czemu nie chcecie należeć do klubu ? Przecież to nie jest jakies starszne haha ;PP Quote
Feigned Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Iza. napisał(a):A czemu nie chcecie należeć do klubu ? Przecież to nie jest jakies starszne haha ;PP a ja wiem .. tak jakoś :D ja kiedyś pójdę z Axelem na agility do RP :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Feigned napisał(a):a ja wiem .. tak jakoś :D ja kiedyś pójdę z Axelem na agility do RP :evil_lol: Teraz w RP jest kurs od 2 maja, napisz moze jeszcze jest miejsce, jest na prawde fajnie. A w ogóle to jestem na Ciebie obrazona :shake: Quote
Feigned Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Iza. napisał(a):Teraz w RP jest kurs od 2 maja, napisz moze jeszcze jest miejsce, jest na prawde fajnie. A w ogóle to jestem na Ciebie obrazona :shake: hahahah :evil_lol: ojj Izuuuuuś :loveu: nie gniewaj się :loveu::evil_lol: miałam dojechać następnym, ale się zasiedziałam jakoś i zapomniałam która godz. naprawde nie wiem jak to się stało. :diabloti: ekhm.. to kiedy spacerek ? :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts