Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feigned napisał(a):

akodirka moze ty już sie zdecydowalas? :razz::diabloti:

chyba raczej nie ide, bo niedziela, południe, ładna pogoda... bedzie duzo różnych ludzi, z różnymi niekontrolowanymi psami i dzieciakami... wiec możesz brac Axela bo nas nie bedzie :razz:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje :angryy: W weekend po swietach nie bede mogla, bo sobota- halowe agi a niedziela u babci na swieta prawoslawne. Ew. piątek jeśli już xD O właśnie! Kto jedzie na te halowe zawody agility??? To wtedy mozemy sie spotkac :cool3:

Posted

ula_cz napisał(a):
to chodźcie na łąki za lidla :-)) na 10-iny ja jestem tam codziennie więc i pewnie w niedziele będę. Mało ludzi, duża przestrzeń do wybiegania :-))

10-iny znowu za daleko, tzn. na piechote tam nie dojde, a autobusem z zakałą nie pojadę...:shake:

a tak w ogole, to jakiego masz psa? :razz:

Posted

akodirka napisał(a):
chyba raczej nie ide, bo niedziela, południe, ładna pogoda... bedzie duzo różnych ludzi, z różnymi niekontrolowanymi psami i dzieciakami... wiec możesz brac Axela bo nas nie bedzie :razz:

to chodźcie na łąki za lidla :-)) na 10-iny ja jestem tam codziennie więc i pewnie w niedziele będę. Mało ludzi, duża przestrzeń do wybiegania :-))

Posted

Vini. napisał(a):
W weekend po swietach nie bede mogla, bo sobota- halowe agi a niedziela u babci na swieta prawoslawne. Ew. piątek jeśli już xD O właśnie! Kto jedzie na te halowe zawody agility??? To wtedy mozemy sie spotkac :cool3:

Mnie to rodzina wyklnie :diabloti: Święta a ja na zawodach :cool1: W sumie szkoda trochę bo lubię święta prawosławne bardziej niż normalne..
No ale cóż już postanowione :)

Posted

no to może któregoś innego dnia :-) jak mówię z Azą jestem codziennie 3 razy dziennie na łąkach także czy na 10-inach czy dojechać to żaden problem a też chętnie bym sie z jakimiś innymi piesami spotkała. Ale jeżeli dojazd wchodzi w grę to albo w weekend albo po 18 godzinie:-)

Posted

Aaa, to wiem gdzie! Psia łączka? ;] Nadal taka zarośnięta, czy już obcięli trawę? Bo jak byłam w wakacje w 2008 to cała zarośnieta była xD
Paulina, mnie to mama by z domu wywalila xD Ja musze jechac w niedziele, bo nie zostane sama do wtorku w domu xD Czyli spotkanko w sobote? Zastanawiam sie czy mojego bachora nie wziasc, zawalu dostanie pewnie jak tyle psow zobaczy, ale moze to i dobra dla niej terapia wstrzasowa?

Posted

no teraz to nie zarośnięta po zimie ale pewnie do lata wszystko znowu odrośnie:-) i będzie fajnie, tylko jest lipa bo przychodzą tam różni ludzie pić i dużo śmieci jest na łąkach... :-/

Posted

eej to jak jutro ? Iza i Marlena jedziecie?
czy już kiedy indziej w większym gronie ? :razz:
ja jutro raczej bym mogła ale nie obiecuję :eviltong:

a na zawody ja też się chyba przejadę :cool3:

Posted

Paulinaaa.. a wiesz może o której godzinie, tak mniej więcej, będziesz startowała :razz: Przyszłabym pokibicować, a tak od 9 do 20 to mi się nie opłaca siedzieć :cool1:

Posted

a u nas jest w ogóle cos takiego jak psia łączka? :diabloti:

o ja, dopiero mi uswiadomilyscie, ze te zawody to na moje swieta beda :shake: tez nie mieli kiedy ich zorganizować :diabloti: to w sobote chyba bede tylko :razz:

dziesięciny to w sumie kilka przystanów 16 ode mnie, ale ja nigdzie autobusem jezdzic z kundlem nie moge :shake: no to moze kiedy spacer w lesie pietrasze :diabloti:? o ile nie będzie crossowców i quadowców :shake:

Posted

Bakteria napisał(a):
Paulinaaa.. a wiesz może o której godzinie, tak mniej więcej, będziesz startowała :razz:

ha. ha. Tym bardziej ci nie powiem, nie potrzebuje publiki do podziwiania mojej halowej porażki :diabloti:

Bakteria napisał(a):
Przyszłabym pokibicować, a tak od 9 do 20 to mi się nie opłaca siedzieć :cool1:

pffff......... no wiesz co :mad: Toż to sama przyjemność pooglądać :cool3: tym bardziej że będzie sporo zawodników z Litwy :loveu:

Posted

Marlenuś91 napisał(a):
A co to za problem że będzie sporo crossowców i quadowców zagłębiasz się w gąb lasu gdzie ich nie ma i tyle :razz:

no nie wiem, i tak mnie dzis wystarczająco wystrachali :diabloti: raz na porannym spacerze po osiedlu, a drugi na treningu w lesie w ogrodniczkach... :shake:

kiedyś jak na Pietrasze bylam gdzies w srodku lasu to i tak musieli mnie minac :shake: no, chyba ze chodzic po krzaczorach a nie po ścieżkach, to moze sie wtedy ich nie spotka... ale nie mam pojecia czemu, coraz to bardziej staram sie omijac ten las pomimo, ze bylam w nim dziesiątki razy:shake: :diabloti:

Posted

Marlenuś91 napisał(a):
Oj nie koniecznie po krzakach... JA Sobie daję radę :razz:
Mimo że chodzę na spacer z 3 DOWNAMI, które średnio się mnie słuchają :angryy:

w sumie, jak bedzie ktos jechal to mozna gdzies w krzaki uciekac :diabloti:

Vini. napisał(a):
Paulina, prosba xD Jak bedziesz w klubie podpytaj sie Ewy czy moglabym zapisac sie z Daisy bez kursu dla początkujacych? A jak to u Was bylo? Chodzilyscie najpierw na jakis kurs?

zapytaj sie na forum klubowym :cool3:

Posted

plinka napisał(a):
ha. ha. Tym bardziej ci nie powiem, nie potrzebuje publiki do podziwiania mojej halowej porażki :diabloti:

pffff......... no wiesz co :mad: Toż to sama przyjemność pooglądać :cool3: tym bardziej że będzie sporo zawodników z Litwy :loveu:

pesymistka! pesymistka! to będę siedziała 11 godzin :diabloti:

nasraje i te sprawy... całkiem ciekawie... :roll: no weź powiedz chociaż o której zaczynają się biegi, bo wcześniej jakieś próby pracy, nie? a tak w ogóle to co to, może ciekawe :razz:

Posted

Coś nam się towarzystwo posypało ... ;)
Ja będę na 90 %, chora jestem i niczego pewna być nie mogę :roll:
Jak przyjadę, to raczej się spóźnię, jednak znowu plany się zmieniły ;)

Na zawody jadę oczywiście :cool3:
W sobotę będę na pewno, w niedzielę, jeszcze nie wiem :eviltong:

Posted

Feigned napisał(a):
ja myślałam, że przyjadę ale bez psa.
eej to może innym razem żeby nas więcej trochę było?

to bierz Axela :razz:

kto moze niech jutro idzie, jeszcze my wszyscy nazdązamy się naspotykać :diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']
kto moze niech jutro idzie, jeszcze my wszyscy nazdązamy się naspotykać :diabloti:

ahahaha jakos nie chce mi się w to wierzyć :evil_lol: