MakeBelieve Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A zwierzyniec nie pasuje? :D Tylko jaka pogoda jutro bedzie.... Quote
m@dzi@ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 BARDZO, BARDZO, STOKROTNIE PRZEPRASZAM! Vini., niestety nie mogę iść w tą sobotę :(:(:(:(:( bardzo cię przepraszam, ale nagle wyskoczyły mi pewne zajęcia, tak że jestem w tym i następnym tygodniu nieosiągalna...:placz: ale za to możemy się umówić na kiedy indziej :) Quote
MakeBelieve Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No to nic :) Mi pasują piątki i weekendy tylko :( Akodirka, Iza, a wy? Quote
akodirka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ja jednak chyba też odpadam, bo znowu przeziebie nie mnie dopadło :shake: do tego ta pogoda, myślałam, że nie wyrobię w szkole... jak cos to chyba tylko a tydzień bedziemy mogly sporobować? Quote
m@dzi@ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Vini. napisał(a):No to nic :) Mi pasują piątki i weekendy tylko :( Ja moge za 2 tygodnie sie dopasowac :) Quote
Iza. Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ale w y dziewczyny niezdecydowane jesteście :eviltong: Jak już coś ustalicie to Aśka daj mi znać, bo ja nie za często tu wchodzę ;) m@dzi@ napisał(a): Ach ja chce juz lato zeby moc bikejoringować z Tobim... Aj tam lato, wystarczy wiosna :loveu: Ja już nie mogę się doczekać kiedy ten śnieg definitywnie zniknie i będziemy jeździć z Luna :loveu: Jeszcze musimy zakupić jakieś lepsze szelki, bo to co mamy to tylko do biegania przy rowerze się nadają, a ja chcę żeby Luna trochę ciągnęła :cool3: Quote
furciaczek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dziękuje bardzo za chęć pomocy, zdiecia juz mam:loveu: Quote
m@dzi@ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Iza. napisał(a): Aj tam lato, wystarczy wiosna :loveu: Ja już nie mogę się doczekać kiedy ten śnieg definitywnie zniknie i będziemy jeździć z Luna :loveu: Jeszcze musimy zakupić jakieś lepsze szelki, bo to co mamy to tylko do biegania przy rowerze się nadają, a ja chcę żeby Luna trochę ciągnęła :cool3: Fakt, wystarczy że śnieg zniknie :) A u mnie nie ma mowy o żadnym ciągnięciu, co to, to nie! ;) Tylko partnerska bieganino-przejażdżka, żadnej pracy :roll:;) Quote
MakeBelieve Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Marlenuś, chciałabyś sie przejść pod koniec tygodnia tego? :D Quote
Marlenuś91 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Oj ja jak na spacerek to tylko z Dropsem bo on najspokojniejszy :) I kiedy my się w końcu spotkamy ?? Ustalmy jakąś konkretna datę, miejsce i godzinę :) Więc może tak tak Sobota godzina 13 komu pasuje ? Quote
Guest monia3a Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pilnie szukam DT dla mixa amstafa, popytajcie plisss znajomych może ktoś się zlituje nad biedaczkiem. Dom bez kotow i psów-samców Link do wątku w moim podpisie Quote
Dada Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ja bym sie chetnie wybrała, ale nastepnym razem, bo od soboty jestesmy na show w Jarosławiu Quote
Feigned Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Dada napisał(a):ja bym sie chetnie wybrała, ale nastepnym razem, bo od soboty jestesmy na show w Jarosławiu Dada, a Twój pies lubi inne psy czy jak na spacer to raczej tylko z suczką ? :eviltong: Quote
m@dzi@ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 4 białostockie szczeniaczki szukają pilnie domów: 4 szczeniaczki Quote
Iza. Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Feigned napisał(a):Dada, a Twój pies lubi inne psy czy jak na spacer to raczej tylko z suczką ? :eviltong: Dady Joyek to aniołek jest :loveu::cool3: Quote
Marlenuś91 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 To jutro może koło Węgierki w parku przy tym teatrze... Jak ktoś chętny niech zgłosi przybycie do 12 godz ;) Quote
MakeBelieve Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ja niestety nie moglam bo u babci na wsi bylam (ale pies sie wyszalal ;]) Ale moze kiedy indziej? Teraz pogoda jest superasna ;] Quote
Marlenuś91 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No właśnie tylko kiedy ? Tak żeby większości pasowało bo MI to zawsze Quote
m@dzi@ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 a może umówić się na taki spacerek, na które by kilka osób przyszło ?:) wtedy dopiero byloby wesolo:cool3: Quote
Feigned Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 madzia, fajnie by było, tylko mój jakby zobaczył tyle psów na raz to by zwariował ze szczęścia i nie dałby chwili spokoju waszym psom :evil_lol: Quote
Marlenuś91 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Właśnie jak było by nas wiecej to było by fajniej :) Quote
Marlenuś91 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Coś mi post podskoczył do góry <lol> Czyli czytać post wyżej ;) Quote
Recommended Posts