Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyczepia sie i to strasznie. kulki sniezne na lapach mu sie robią ale uwielbia śnieg :eviltong:
chyba przyjade w weekend na białostoczek tylko nie wiem czy uda mi sie Axela wziac ale postaram sie :cool3:

Posted

No to żółwik, nie jestem sama :) Mojej strasznie, pod paszkami to już w ogóle dramat... A co z tym robisz? :D Nic? :) Moja tez snieg lubi. Dobra, to daj znac konkretnie ktora godzina, gdzie jak wezmiesz Axelka :)

Posted

jak nie jest mocno pooblepiany to nic, ale jak takie duuuże kule mu się robią to do wanny i ciepłą wodą rozpuszczamy :cool3:

ok :eviltong: będę wiedziała piątek już tak na pewno

Posted

a probowalayscie poprzycinac troche siersc na lapkach? podobno snieg sie tak po tym nie przykleja. Mojemu czesto najnormalniej w swiecie jest zimno w lapki i wtedy zaczyna kulec, zazwyczaj przy takim czyms zatrzymujemy sie i rozgrzewam je troche i faktycznie, czasem sa tak lodowate, ze moja ręka którą rozgrzewałam jest tak zimna, ze ledwo zginam palcami :shake:. Dlatego kiedy jest snieg - max. 15-20 min zwyczajnego spaceru + kilka rozgrzewań łapkowych :diabloti:

edit:
Madzia - ja jestem z wygody/okolic :diabloti:

Posted

m@dzi@ napisał(a):
akodirka - a może coś więcej o tobie i psiurku???:razz:

a co tu o nas pisac? :diabloti: takiego czarnego, małego, agresywnego(do psów, nie suk i czasem do ludzi ze strachu) kundla mam, narazie czekamy az stopnieje snieg, zeby go wyciąć i wtedy pracowac nad ta agresją, bo narazie z jajcami to... pf.. nie ma szans, przynajmniej na moje "umiejetnosci". A ja? a taka, na osiedlu uwazana jak sadze za glupiego dzieciaka z glupim kundlem :diabloti:

Vini, ja Ci nie podpowiem, bo sie nie znam, ale zapytaj się kogoś na dogo od yorków albo innych małych długosierściastych piesów :razz: A apropo spacerów, bylabym chetna, gdyby nie bylo sniegu :shake:

• 2 weeks later...
Posted

a mój to taki nicpoń który psiaków (nie panienek) w swoim rozmiarze lub większych (ale nie mniejszych) nie lubi. Z sunią lub mniejszym psem bardzo chętnie (chyba ze ten wiekszy ciachany, nie wiem, jeszcze sie z takim nie spotkalismy)

A ja mam 15 latek:diabloti:

Posted

Ja tak mysle, ze jesli do soboty taka pogoda sie utrzyma, albo bedzie troche cieplej, to chetnie wybierzemy się na spacer gdzies do zwierzyca albo do lasu ktory jest obok (zalezy, gdzie mozna spotkac mniej psów luzem). My tylko z suczami albo wyciętymi psami na spacer udamy :cool3:

Posted

akodirka napisał(a):
My tylko z suczami albo wyciętymi psami na spacer udamy :cool3:

o to my sie nie zalapujemy :) dwa nie ciachane psie "macho" - awanturka gotowa :)

Posted

Marta, ja bym mogła tylko nie wiem właśnie kiedy dokładnie :shake: w tym tygodniu pewnie znowu nie będę mogła..
może za dwa tyg. dopiero ;):eviltong:

Posted

Vini. napisał(a):
Haaalo! :)

napisalam wczoraj posta ale jakos go nie widac :shake:

jeszcze sie zgadamy jak cos na spacer w sobote, bo nie lubie tak planowac na kilka dni przed :razz: