Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może być rano, to o 10? :razz: Proponuje spotkać się...No właśnie, gdzie najlepiej? np przystanek przy mlekovicie, a dalej już dojdziemy wspólnie, com?
Macie suki, czy psy?
ps:
sunia się znalazła?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karina1002 napisał(a):

Iwona, moze założyć nowy wątek Kurczakowi, bo jakby nie patrzeć jest to pies do adopcji :).

no nie wiem czy go Justyna odda :evil_lol: :evil_lol:

Ja mam bezkonfliktową sukę :p

Posted

Wiecie może czy można kupić jakieś takie cuś, co wspomaga gojenie się rany i zrastanie kości? Tak pomyślałam sobie, że nie wiem czy jeśli takie coś jest w ogóle to chyba wątpię żeby było superskuteczne.:roll: Ale zawsze warto spytać. A nóż, widelec ktoś coś będzie wiedział, doradzi, pomoże. ;) Wszelkie wskazówki i rady mile widziane :loveu:

Posted

Przypominam wszystkim z Bialegostoku i okolic o zarezerwowanie czasu w dniu 2.06.2007 i spotkaniu sie na II GLOBALNEJ WYSTWIE PSOW NIERASOWYCH ORAZ INTEGRACYJNYM DNIU DZIECKA w Folwarku Nadawki ./ dowoz darmowym autobusem / :multi:
O szczegoly prosze pytac pod nr tel 507782842, 503957303 oraz alpi@piasta.pl .
Na slasku organizuja zlot kundelkow . My mamy swoje swieto ktore na stale wpisalo sie w kalendarz psich imprez , :razz:
no i
PIKNIK AGILITY 23-24.06.2007. /darmowe pole namiotowe /
Moc niespodzianek i atrakcyjnych nagrod czeka na was wszystkich . Zabierajcie znajomych , rodziny i przybywajcie bawic sie wspaniale z waszymi psami na naszych podlaskich imprezkach;) ;) ;)

Posted

oooo dobrze p. Alino, że Pani przypomniała o wystawie :D:D:D:D

Właśnie chyba z naszych wsześniejszych spotkań nici, więc spotkajmy się na II GLOBALNEJ WYSTWIE PSOW NIERASOWYCH :multi: :multi: :multi:

My bedziemy na 100% :p :p

Posted

[quote name='Bobek']Przypominam wszystkim z Bialegostoku i okolic o zarezerwowanie czasu w dniu 2.06.2007 i spotkaniu sie na II GLOBALNEJ WYSTWIE PSOW NIERASOWYCH ORAZ INTEGRACYJNYM DNIU DZIECKA w Folwarku Nadawki ./ dowoz darmowym autobusem / :multi:
O szczegoly prosze pytac pod nr tel 507782842, 503957303 oraz alpi@piasta.pl .
Na slasku organizuja zlot kundelkow . My mamy swoje swieto ktore na stale wpisalo sie w kalendarz psich imprez , :razz:
no i
PIKNIK AGILITY 23-24.06.2007. /darmowe pole namiotowe /
Moc niespodzianek i atrakcyjnych nagrod czeka na was wszystkich . Zabierajcie znajomych , rodziny i przybywajcie bawic sie wspaniale z waszymi psami na naszych podlaskich imprezkach;) ;) ;)

Przypomnisz mi...:oops: :modla: ????

Posted

Super! Też mam zamiar pojawić się na wystawie :multi: ( o ile zawodów jeździeckich w tym czasie nie ma...) :cool1:
A co ze spacerkiem? Przekładamy? Na kiedy? W taki deszcz, czy śnieg to tak kiepsko się spotykać i pewnie i tak nikt nie chce :eviltong:
Muszę się jeszcze "pochwalić", byłam wczoraj z rodzinką i psem wieczorem w parku i moja kochana Sara wskoczyla do fontanny.. ekhem :shake:

Posted

Mogę w sobotę z rana lub w niedzielę od wczesnego popołudnia do wieczora ;] albo w piąek kolo 12
AnTu:
Fajnie, że zawitasz w naszym mieście na śluie :) A umowimy się tak, ze z pewnością nie będziesz miała problemu z trafieniem :D

Posted

Jest jeszcze ktos oprocz Dady chety na spacerek ;) ?
AnTu napisala mi wczoraj ze bardziej pasowalaby jej niedziela, zreszta ona nie ma teraz dostepu do internetu, ale mam jej tel ;)

Posted

AnTu napisala mi przd chwila sms-a zejest w Alpi i jezeli kots chcialby zobaczyc psi zaprzeg to zaprasza o 15 ;)
nie ma wiecej chetnch ;) ?
szkoda, napewno bedzie fajnie ;)
do niedzieli jeszcze troche ;) casu wiec sie moze ktos jeszcze zdecyduje

Posted

Przyszły zaproszenia dla Białostoczan i NieBiałostoczan;) :lol:

Klub sportow psich ALPI
serdecznie zaprasza na

oraz na

Wiem, że jest jedna agilitowa Akita:loveu: w B-stoku,
ale to zdecydowanie nie jest moja:shake: :p.

Kto był na pierwszej edycji?
Jeśli chodzi o oglądających,
to impreza raczej dla włascicieli nie psów? Prawda?

Nad tymi wakacjami myslałam juz jakiś czas temu,
ale nie wiem czy to impreza dla dziewczynek w moim wieku?:???:

Wiem na DG był/jest wątek dot tych imprez,
ale nie mogę go odnaleźć:cool1:.