jostra Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ale masy nie da się obciąć :P Jedynie kudełki Dla mnie CTR-ki to takie kochane słoniki :P Jak mój mąż usłyszał, że może dostać CTR-a to aż mu się ślepia zaświeciły, ale w łeb dostał, bo mi moja szóstka maluchów na razie całkowicie wystarcza :D Quote
M@d Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ok. dzięki, a co do łbów, to jak są mocno zarośnięte, to g... widać :-) Szczególnie, że są czarne ... i widać tylko kulę włosów :-D Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 M@d napisał(a):Ok. dzięki, a co do łbów, to jak są mocno zarośnięte, to g... widać :-) Szczególnie, że są czarne ... i widać tylko kulę włosów :-D nooo a u sznaucera nawet jak zarośnięty to więcej widać :wink: Quote
gosiak1111 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 malawaszka napisał(a):CTRy są masywniejsze i bardziej kudłate - no chyba że ktoś je obetnie na sznaucera :wink: :lol: No właśnie moja była sznaucerem w wakacje... :) Ctr-y mają też inny sposób chodzenia - nie wiem jak to nazwać - trochę miękki, koci i zad powinien być szeroki. A co do włosa, to są kręcone i lekko tylko faliste. Na skarpetki dla Buby poproszę takie prostsze włoski!!! :D Quote
gosiak1111 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 jostra napisał(a):Ale masy nie da się obciąć :P A właśnie, że się da, bo wiele ctr-ów jest anorektykami! Moja wiecznie się odchudza i napychać trzeba... :cry: Quote
Ludek Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 gosiak1111 napisał(a):jostra napisał(a):Ale masy nie da się obciąć :P A właśnie, że się da, bo wiele ctr-ów jest anorektykami! Moja wiecznie się odchudza i napychać trzeba... :cry: Graf też dba o moją kieszeń, żeby mi za ciężko nie było :lol: . Choć ostatnio przytył troszeczkę. Już się TOZ nie powinien przyczepić. :wink: Quote
gosiak1111 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 A my napychamy i cały czas magiczne 35kg!!! Może sama się przerzucę, żeby linię zachować, na psie żarcie. Wtedy Bubka poczuje zagrożenie przy swojej misce i zacznie wtranżalać. :evil: Quote
Olcia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 M@d napisał(a):Albo moda się już rozniosła, albo to wasze 2 CTRy widziałem (identycznie ostrzyżone) ostatnio na Polach Mokotowskich :lol: BTW - czy nikt nie potrafi podać optycznych różnic "dla laika"? np: "CTR ma gęstsza sierść od Sznaucera, bardziej kręcooną, a także ... " Coś takiego, żeby laik mógł rozróżnić co widzi na spacerze ... :-( to napewno moje chociaz kto wie moda szybko sie roznosi:) dla przyszlej rozpoznaki, greta ma pomaranczowa obroze a nadir srebrna:) a na polach ostatnio bylam wiec nastepnym razem krzycz glosno jak mnie zobaczysz:) Ola Quote
Olcia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 malawaszka napisał(a):CTRy są masywniejsze i bardziej kudłate - no chyba że ktoś je obetnie na sznaucera :wink: :lol: wrrrrrrrrrrrrrrrrr:) ale widzisz dzieki mojej modzie moje kurduple sa rozpoznawalne:) , chociaz wstyd sie przyznac ze jak dalej ode mnie odejda i nie widze obroz to rozpoznaje je tylko po ogonach:) a jak sie wpychaja do lozka a jestem na tyle nieprzytomna zeby otworzyc oczy to nie wiem ktore lezie mnie byudzic Ola Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Olcia napisał(a):nastepnym razem krzycz glosno jak mnie zobaczysz:) ... i w nogi :lol: :wink: coby Beksa zawału nie dostał przy spotkaniu z takimi dwoma gigantami :wink: Quote
Olcia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 M@d napisał(a):Ok. dzięki, a co do łbów, to jak są mocno zarośnięte, to g... widać :-) Szczególnie, że są czarne ... i widać tylko kulę włosów :-D racja jakis czas temu pewien podchmielony pan spytal mojego ojca, jak nauczyl psa chodzic tylem tak ladnie bo on by se tak zoen wyszkolil:) Ola Quote
Olcia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 gosiak1111 napisał(a):jostra napisał(a):Ale masy nie da się obciąć :P A właśnie, że się da, bo wiele ctr-ów jest anorektykami! Moja wiecznie się odchudza i napychać trzeba... :cry: nie widzialas moich kurdupi, w przeciwienstwie do Grafa nie dbaja o moj portfel Ola Quote
Olcia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):nastepnym razem krzycz glosno jak mnie zobaczysz:) ... i w nogi :lol: :wink: coby Beksa zawału nie dostał przy spotkaniu z takimi dwoma gigantami :wink: i na kolana uwazaj bo slepaki jak biegna to po kolanach wala:) i to jest powod dlaczego u mnie w szafie malo spodnic wisi:) Ola Quote
Olcia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 oj chyba by nie dostal zawalu bo jesli to jest ten sztucerek o ktorym mysle ze tez go widzialam to strasznie na moje potworki naszczekal:) Ola Quote
gosiak1111 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Olcia napisał(a): nie widzialas moich kurdupi, w przeciwienstwie do Grafa nie dbaja o moj portfel Dobra, a jak to robisz, bo próbowałam z Bubcią jeść i mam lekkiego zbrzyda... :( Quote
Olcia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 greta jako szczeniak tez byla niejadkiem do 6 miesiaca mogla wogole nie jesc , probowalam roznych karm, w koncu trafilam na ariona dla duzych ras, do tego dodawalam troche puszki albo sloniny, szprotki itd, ale u mnie to byla moze rywalizacja, bo w tamtym czasie byl baks, ktory zjadal wszystko pare razy sie zdazylo ze greta nie wyrobila sie z jedzeniem to jej zjadl i wtedy byla glodna po paru razach poskutkowalo i jadla bez problemu, a z nadirem od malego nie bylo problemu , ani razu sie jeszcze nie zdazylo zeby marudzil przy misce, je tez ariona Ola Quote
gosiak1111 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Olu, to może Ty z przekąsem pisałaś o kurduplach, a ja nie zrozumiałam... Ile Grecia ma w kłębie? Quote
Olcia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 greta ma 68 w kelbie, a mowie na nia kurdupel , bo przy Ludka Grafie wyglada ja szczeniur:) Ola Quote
gosiak1111 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Bubcia ma tyleż samo, ale przy Grafie wygląda jak kobieta. :) Blisko mnie mieszka prawdziwy kurdupel - 58 w kłębie, 28 kg i trzy latka. Za to jest przemiły. Quote
gosiak1111 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 A to jest roczny ctr ostrzyżony na sznaucerka. :D :D :D Quote
gosiak1111 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Na tej fotce wazy 35 kilogramów (w kłębie 68 cm) :roll: Quote
Olcia Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 tak dla porownania greta w trakcie robienia na sznaucera pare dni temu, lekko zdegustowana poczynaniami pani:) Ola Quote
Recommended Posts