Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dobrze to w ten weekend Ci podarujemy, ale w nastepny nie ma przebacz:)

Malawaszka wiec zparaszamy do naszego nowo otwartego salonu, a moze uda sie z twojej pocichy zrobic CTR-a, wtedy to byly szok bys mowila ze przywiozlas sobie od ruskich ctr-a miniaturke, ze nowa rase wprowadzaja:)

Ola

Posted

gosiak1111 napisał(a):
Dziewczyny!
Ja też chcę zobaczyć fotki! Może stworzyłyście nowy trend i wszyscy zaczną tak strzyc... W razie czego chcę mieć mejsce w terminarzu u Was. Później się nie dokopię a i ceny zawyżycie! :D
Gosia i Buba.

Gosia jak się szybko zapiszesz, to masz strzyżenie gratis. Modele do trenowania potrzebne. :wink:

Widzę, że porzuciłaś "dogsy"?

Posted

Olcia napisał(a):
Malawaszka wiec zparaszamy do naszego nowo otwartego salonu, a moze uda sie z twojej pocichy zrobic CTR-a, wtedy to byly szok bys mowila ze przywiozlas sobie od ruskich ctr-a miniaturke, ze nowa rase wprowadzaja:)

:roflt: nie żebym nie wierzyła w Wasze umiejętności, al nie wiem czy udałoby się to z Luny włosów :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):

:roflt: nie żebym nie wierzyła w Wasze umiejętności, al nie wiem czy udałoby się to z Luny włosów :wink:

Zawsze mozna kupic peruke :roflt:

Posted

No to z gór wróciłam i zgłaszam się w kwestii tego śmietnika! Łapki mamy wychlastane i pomyślałam, żeby kudełki na jakieś skarpetki dokleić... ale już pewnie moje marzenia wywieźli... :cry:
Ludku, dogsy po słynnej dyskusji umarły same - śmiercią naturalną.

Posted

gosiak1111 napisał(a):
No to z gór wróciłam i zgłaszam się w kwestii tego śmietnika!

Cos krótko byliście. I jak minęła podróż?
A smiecie niestety wywiezione. Trzba poczekac na następną partię. :lol:

gosiak1111 napisał(a):

Ludku, dogsy po słynnej dyskusji umarły same - śmiercią naturalną.

Czasem jeszcze podrygują. :fadein:

Posted

Cos krótko byliście.

Byliśmy trzy dni, dziecko odwiedziliśmy na obozie. Nasz pies jest maniakiem jeśli chodzi o jazdę samochodem, także nie było żadnych problemów. Szalała jak wariat na śniegu po górkach - broda cała w soplach.
nic straconego niedlugo tniemy grafa, wiec kolejna porcja futerka bedzie

O tak, z Grafa poproszę na cztery łapki!!! :lol:

Posted

masz jak w banku:)
tylko hmm przed kim Ludek bedzie uciekal, bo ja strzyge ,Ludek kase w reke i w nogi:)
wiec nie wiem jak to pogodzimy ale cos sie wymysli:)

Ola

Posted

Albo moda się już rozniosła, albo to wasze 2 CTRy widziałem (identycznie ostrzyżone) ostatnio na Polach Mokotowskich :lol:

BTW - czy nikt nie potrafi podać optycznych różnic "dla laika"?

np: "CTR ma gęstsza sierść od Sznaucera, bardziej kręcooną, a także ... "
Coś takiego, żeby laik mógł rozróżnić co widzi na spacerze ... :-(

Posted

Optyczne to możesz sobie na zdjęciach porównać - w galerii CTRów masz psy Olci np, a w galerii sznaucerów są olbrzymy Ka-Vangi - ja chciałam się dowiedzieć o różnice psychiczne - chyba mi się udało, ale ciekawa jestem wypowiedzi ludzi, którzy mają jednocześnie sznaucery i CTRy 8)