Arturek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Hej [SIZE=2]Mam do was prośbę, szukam już od kilku dni Obroży z chustką w kolorach pomarańczy lub czerwieńi, do tego pasowałaby jeszcze podwójna smycz w tych samych kolorach (taki jak by komplet). Może ktoś wie gdzie taką znajde. Czekoladowy Labrador Retriever Quote
Pestka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Bandamki są np na allegro Obroża z chustą bandamką regulowana 2,5x40-65cm (625559288) - Aukcje internetowe Allegro ja mam dla swojego niebieską - bardzo fajna ;) Quote
ARGIS Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Hej, na allegro jest coś takiego: Obroża z chustą bandamką regulowana 2,5x40-65cm (625559288) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Arturek Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 A coś bardziej fajnego niż takie co podaliście ??? Quote
Onomato-Peja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 DINO Obroża z chustą 25mm Sklep zoologiczny Akcesoria dla zwierząt Karma dla psów i kotów - kacikpupila.pl Quote
Onomato-Peja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Arturek']A coś pomarańczowego lepszej jakości ? oo zdążyli Ci już odpisać, czy są pomarańczowe chustki :cool3:? co rozumiesz przez określenie 'lepszej jakości' ? Quote
Arturek Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='olekg89']Kiczowate są te bandamki :cool3: Te które mi tutaj dajecie to są "kiczowate" ... co rozumiesz przez określenie 'lepszej jakości' ? Np. lepszy materiał, lepsza firma itp. Dlaczego w wszystkich sklepach są takie same ??? nie ma koloru pomarańczowego na rynku czy jak ??? Quote
Tilia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 oj trudno znaleźć coś pomarańczowego- a że ja bardzo lubię swoją psicę w pomarańczu, kupiłam jej po prostu pomarańczową bandamkę na allegro, pomarańczową obrożę (tu akurat Rogz lekkie i miękkie) i pomarańczową smycz (Red Dingo) :cool3: Quote
Arturek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Tilia']oj trudno znaleźć coś pomarańczowego- a że ja bardzo lubię swoją psicę w pomarańczu, kupiłam jej po prostu pomarańczową bandamkę na allegro, pomarańczową obrożę (tu akurat Rogz lekkie i miękkie) i pomarańczową smycz (Red Dingo) :cool3: Proszę Cię bardzo o link albo kontakt z tym co sprzedawał. Bardzo mi się podoba ! TEGO SZUKAŁEM Quote
Tilia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bandamkę kupowałam tu http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=5674143 (sklep RANCHO), teraz nie widzę aukcji z pomarańczową ale myślę że można do nich napisać i wystawią, lub po prostu wpisać w wyszukiwarkę Allegro "bandamka". np tu są pomarańczowe http://allegro.pl/item652038155_bandamka_chustka_chustki_bandamki_23_kol_9_wzow.html możesz też poszukać w sklepach czy budkach (bazarki) z ciuszkami dla dzieci Quote
Hawanka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Palatino Linotype]Wydaje mi sie że ta bandamka jest osobno :roll: Trudno bedzie znaleść w koloże Pomarańczowym...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Może coś z tych ????[/FONT] Apaszki i chustki dla psa tanio w zooplus Obroża Chusta różne... - Obroże - Akcesoria - Pies - KuchniaPupila dla psów - Warszawa Quote
Tilia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 bandamka jest osobno, nie wiem czy uda Ci sie dostać z obrożą, ja bardzo długo szukałam pomarańczowej- ale jeśli chcesz koniecznie aby była razem, to wystarczy przecież przeciąć ją na pół, na długiej części zszyć w "tunel" i przeciągnać przez niego zwykłą obrożę rozwiązanie obroża + bandamnka na stałe wydaje mi się niepraktyczne, ja muszę często wymieniać bandamki po psim terenowym bieganiu, drą się albo brudzą Quote
Arturek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Jolly Roger Apaszka dla psa To może być ale żeby bez czaszek było i np. czerwony kolor. Quote
WeronikaM Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 tu masz allegro obroży pomarańczowej takiej ROGZ Obroża Everest XL ( HB27 ) (629063760) - Aukcje internetowe Allegro rozmiar XL 43-73 czyli taka jak dla labradora ;) Quote
Recommended Posts