Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej

• [SIZE=2]Mam do was prośbę, szukam już od kilku dni Obroży z chustką w kolorach pomarańczy lub czerwieńi, do tego pasowałaby jeszcze podwójna smycz w tych samych kolorach (taki jak by komplet). Może ktoś wie gdzie taką znajde.
Czekoladowy Labrador Retriever

Posted

[quote name='olekg89']Kiczowate są te bandamki :cool3:

• Te które mi tutaj dajecie to są "kiczowate" ...

co rozumiesz przez określenie 'lepszej jakości' ?

• Np. lepszy materiał, lepsza firma itp.
Dlaczego w wszystkich sklepach są takie same ??? nie ma koloru pomarańczowego na rynku czy jak ???

Posted

oj trudno znaleźć coś pomarańczowego- a że ja bardzo lubię swoją psicę w pomarańczu, kupiłam jej po prostu pomarańczową bandamkę na allegro, pomarańczową obrożę (tu akurat Rogz lekkie i miękkie) i pomarańczową smycz (Red Dingo) :cool3:

Posted

[quote name='Tilia']oj trudno znaleźć coś pomarańczowego- a że ja bardzo lubię swoją psicę w pomarańczu, kupiłam jej po prostu pomarańczową bandamkę na allegro, pomarańczową obrożę (tu akurat Rogz lekkie i miękkie) i pomarańczową smycz (Red Dingo) :cool3:

Proszę Cię bardzo o link albo kontakt z tym co sprzedawał. Bardzo mi się podoba ! TEGO SZUKAŁEM

Posted

bandamka jest osobno, nie wiem czy uda Ci sie dostać z obrożą, ja bardzo długo szukałam pomarańczowej- ale jeśli chcesz koniecznie aby była razem, to wystarczy przecież przeciąć ją na pół, na długiej części zszyć w "tunel" i przeciągnać przez niego zwykłą obrożę

rozwiązanie obroża + bandamnka na stałe wydaje mi się niepraktyczne, ja muszę często wymieniać bandamki po psim terenowym bieganiu, drą się albo brudzą