Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
a ja myślę że psiaki kiedyś będą najfajniej dobraną parą psiaków...kiedyś ;)

eeee tam kiedyś :roll: ... ja myslę że za chwilę ;) a własciwie juz są tylko Kacha to prawdziwa baba ... wiecznie zaczepki szuka :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie. U nas wszyscy cali i zdrowi :) Luisek ma dobry humor, Kaśkę sobie ustawił a Kaśka posłuszna jak ta lala. W domu Kaśka jeszcze czasem ma zakładany kaganiec ( gdy jemy coś lub gdy są w domu znajomi ). Luisek nie nosi już wcale. Na spacerach wcale nie noszą bo zainteresowani są swoimi sprawami a nie awanturowaniem się. Co najważniejsze zaczynają się ze sobą bawić :D Kaśka Luisa zaczepia a Lusiek nieporadnie jej zaczepkę oddaje i tak się przepychają i ganiają po domu. Jak na nich patrzę to pękam ze śmiechu hyhy Takie dwie krowy. Zaczęliśmy się śmiać i mówimy, że Luis to Dyzio a Kaśka to Chyzio. Co do Katarzyny nadal nie można jej pozwolić, żeby przebywała dłużej w jednym miejscu tzn np nie leżała przy mnie gdy siedzę przy kompie bo wtedy odrazu pilnuje i nie daj boże Luis się poruszy. To zaraz jest atak i to w ułamkach sekundy - człowiek nawet nie wie kiedy co i jak. Dlatego odganiam ją od siebie i staram się, żeby kręciła się po domu i zmieniała miejsca. Ostatecznie jak ją sen przyciśnie to i tak idzie chrapać do klatki. Gdy wychodzimy z domu a Luis z nią zostaje to laska nie piszczy ale jak wezmę Luisa samego i zostawię Kaśkę w domu to drze się jak głupia. Na całe osiedle. Kaśki jeszcze nie puszczaliśmy luzem. Wszelkie próby kończyły się klapą bo laska coś tylko usłyszy (szelest, puknięcie itp ) to zaraz czmycha w tamtą stronę bez opamiętania. Ogółem jest nam razem fajnie. Ja i mój TZ już się przyzwyczailiśmy do tych dwóch GŁUPTAKÓW :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Księżniczka Katarzyna pogryzła hrabiego Luisa!!!! Na szczęście obeszło się bez wyzyty u weterynarza. Została bardzo mocno skrzyczana i dostała karę. Przesiedziała w kącie parę godzin i została przez nas całkowicie olana. Tak ją to ruszyło ,że na wieczór już niańczyła Luisa i wylizywała jemu rany, które sama zrobiła. Głupie te psy są!!!!!