Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest świetna:) Dostaje głupawy i biega po całym podwórku, albo "atakuje" wszystkie psy po kolei. Rzuca sie z "furią" i szczekaniem ;) Wyżera jedzenie kotki i dożywia się z kubełka, gdzie stoi karma dla wszystkich psów. Ona smiesznie zjada swoje jedzenie. Bierze w mordkę po suchym "bobku" i zjada w pokoju-pojedyńczo. Nie lubi dziewczyna jeść sama.

Oprócz tego, że fajnie by było jak by znalazła dom stały, to ja sie obawiam, że niedługo bedzie zbiórka na terapeutę dla mnie ;). Ponieważ ja przywiazuję się do niej coraz bardziej i rozstanie może być baaaaaaaaaaaaardzo trudne.

Posted

No tak, Celcia pojechała. Atmosfera była jak na stypie - baby lały łazami, a kierowca ładował do auta. Obrazek jak z włoskiego dramatu, tylko pogoda była ładna.

Posted

luka1 napisał(a):
No tak, Celcia pojechała. Atmosfera była jak na stypie - baby lały łazami, a kierowca ładował do auta. Obrazek jak z włoskiego dramatu, tylko pogoda była ładna.

:) Dobre podsumowanie:lol:

Posted

Powodzenia Księżniczko :loveu: :multi: :loveu:

Elmirko moja Kochana a Ty nie płacz bo już kolejna nasza niunia na Ciebie czeka :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']Powodzenia Księżniczko :loveu: :multi: :loveu:

Elmirko moja Kochana a Ty nie płacz bo już kolejna nasza niunia na Ciebie czeka :eviltong:

Dzięki za pocieszenie:eviltong:
Mała czarnulka (szczenior) dojechała też dobrze. Tylko sie biedulka zapluła ciutkę ze stresu.

A na Lisię czekam.

(Celafonia, małpa jedna, taka fajna jest, że mnie żal okrutny chwycił, jak ja oddawalam przed podrożą:roll:. Mąż mówi, że musi mi tyłek stwardnieć...Będę nad tym pracować;))

Posted

elmira napisał(a):

Mała czarnulka (szczenior) dojechała też dobrze. Tylko sie biedulka zapluła ciutkę ze stresu.

Jagódka mi mówiła, że troszkę z niej uleciało :cool3:

• 10 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

elmira napisał(a):
Dzisiaj Cela pojechała do nowego domu. Nowi ludzie będą mieli z niej wielka pocieche, bo Cela jest cudna i kochaną sunią.

Czy wiesz dokad Cela pojechala i jaki ten nowy domek ?

Posted

No teraz juz wiem, ze Cela pojechała do Świnoujścia. Tam ponoć została wyadoptowana, uciekła z DS, została odnaleziona. I tyle wiem. Przez rok dostawałam informacje, że jest w super domu. Ale bez konkretów.

Posted

[quote name='elmira']No teraz juz wiem, ze Cela pojechała do Świnoujścia. Tam ponoć została wyadoptowana, uciekła z DS, została odnaleziona. I tyle wiem. Przez rok dostawałam informacje, że jest w super domu. Ale bez konkretów.

Skad masz te w.w.wiadomosci ?
I kto Ci przez rok przekazywal informacje ze Cela jest w super domu ?

Posted

Z wątku Lilek wiem, że psy pojechały do Świnoujścia. Lilek otrzymała potwierdzenie, że psy dotarły od Pani C. Kierowniczki schroniska w Świnoujściu. Informacje, że Cela znalazła dom, a potem z niego uciekła otrzymałam od Ziutki, potwierdziła te informacje Pani C., ale nie mi, tylko Lilek.

Resztę wiadomości przekazywała mi Ziutka. Zwłaszcza o nowym, super domku.

Post#61 pisany jest z ironią. Już po aferze na wątku reszty zaginionych psów Lilek.

• 1 month later...
Posted

Gdzie jesteś Celu? Co z tobą maluchu się dzieje?

Luka zmień tytuł, jak mogę Ciebie prosić. Nie ma wiadomości o Celi. Celka zaginęła. Przypuszczam, że tak samo jak Perraszek i wiele innych.

• 3 months later...
Posted

Tak zajrzałam do ciebie Celka. Wiadomości o tobie 0,0.

Jutro porozmawiam z tobą z pewnym miłym panem. Mam nadzieję, ze wtedy odpowiedzialne za twoje zaginięcie otworzą usta.I opowiedzą gdzie cię wysłały.

• 3 months later...
Posted

elmira napisał(a):
Tak zajrzałam do ciebie Celka. Wiadomości o tobie 0,0.

Jutro porozmawiam z tobą z pewnym miłym panem. Mam nadzieję, ze wtedy odpowiedzialne za twoje zaginięcie otworzą usta.I opowiedzą gdzie cię wysłały.

No i dowiedzialas sie czegos od tego milego pana ?

• 1 month later...