elmira Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jest świetna:) Dostaje głupawy i biega po całym podwórku, albo "atakuje" wszystkie psy po kolei. Rzuca sie z "furią" i szczekaniem ;) Wyżera jedzenie kotki i dożywia się z kubełka, gdzie stoi karma dla wszystkich psów. Ona smiesznie zjada swoje jedzenie. Bierze w mordkę po suchym "bobku" i zjada w pokoju-pojedyńczo. Nie lubi dziewczyna jeść sama. Oprócz tego, że fajnie by było jak by znalazła dom stały, to ja sie obawiam, że niedługo bedzie zbiórka na terapeutę dla mnie ;). Ponieważ ja przywiazuję się do niej coraz bardziej i rozstanie może być baaaaaaaaaaaaardzo trudne. Quote
elmira Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dzisiaj Cela pojechała do nowego domu. Nowi ludzie będą mieli z niej wielka pocieche, bo Cela jest cudna i kochaną sunią. Quote
luka1 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 No tak, Celcia pojechała. Atmosfera była jak na stypie - baby lały łazami, a kierowca ładował do auta. Obrazek jak z włoskiego dramatu, tylko pogoda była ładna. Quote
elmira Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 luka1 napisał(a):No tak, Celcia pojechała. Atmosfera była jak na stypie - baby lały łazami, a kierowca ładował do auta. Obrazek jak z włoskiego dramatu, tylko pogoda była ładna. :) Dobre podsumowanie:lol: Quote
Ziutka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Powodzenia Księżniczko :loveu: :multi: :loveu: Elmirko moja Kochana a Ty nie płacz bo już kolejna nasza niunia na Ciebie czeka :eviltong: Quote
elmira Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Ziutka']Powodzenia Księżniczko :loveu: :multi: :loveu: Elmirko moja Kochana a Ty nie płacz bo już kolejna nasza niunia na Ciebie czeka :eviltong: Dzięki za pocieszenie:eviltong: Mała czarnulka (szczenior) dojechała też dobrze. Tylko sie biedulka zapluła ciutkę ze stresu. A na Lisię czekam. (Celafonia, małpa jedna, taka fajna jest, że mnie żal okrutny chwycił, jak ja oddawalam przed podrożą:roll:. Mąż mówi, że musi mi tyłek stwardnieć...Będę nad tym pracować;)) Quote
Ziutka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 elmira napisał(a): Mała czarnulka (szczenior) dojechała też dobrze. Tylko sie biedulka zapluła ciutkę ze stresu. Jagódka mi mówiła, że troszkę z niej uleciało :cool3: Quote
elmira Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Hej:) I coś wiadomo, co z Celą? Macie fotki z tego fajnego domeczku? Quote
wellington Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 elmira napisał(a):Dzisiaj Cela pojechała do nowego domu. Nowi ludzie będą mieli z niej wielka pocieche, bo Cela jest cudna i kochaną sunią. Czy wiesz dokad Cela pojechala i jaki ten nowy domek ? Quote
elmira Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 No teraz juz wiem, ze Cela pojechała do Świnoujścia. Tam ponoć została wyadoptowana, uciekła z DS, została odnaleziona. I tyle wiem. Przez rok dostawałam informacje, że jest w super domu. Ale bez konkretów. Quote
wellington Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='elmira']No teraz juz wiem, ze Cela pojechała do Świnoujścia. Tam ponoć została wyadoptowana, uciekła z DS, została odnaleziona. I tyle wiem. Przez rok dostawałam informacje, że jest w super domu. Ale bez konkretów. Skad masz te w.w.wiadomosci ? I kto Ci przez rok przekazywal informacje ze Cela jest w super domu ? Quote
elmira Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Z wątku Lilek wiem, że psy pojechały do Świnoujścia. Lilek otrzymała potwierdzenie, że psy dotarły od Pani C. Kierowniczki schroniska w Świnoujściu. Informacje, że Cela znalazła dom, a potem z niego uciekła otrzymałam od Ziutki, potwierdziła te informacje Pani C., ale nie mi, tylko Lilek. Resztę wiadomości przekazywała mi Ziutka. Zwłaszcza o nowym, super domku. Post#61 pisany jest z ironią. Już po aferze na wątku reszty zaginionych psów Lilek. Quote
elmira Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Gdzie jesteś Celu? Co z tobą maluchu się dzieje? Luka zmień tytuł, jak mogę Ciebie prosić. Nie ma wiadomości o Celi. Celka zaginęła. Przypuszczam, że tak samo jak Perraszek i wiele innych. Quote
elmira Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Tak zajrzałam do ciebie Celka. Wiadomości o tobie 0,0. Jutro porozmawiam z tobą z pewnym miłym panem. Mam nadzieję, ze wtedy odpowiedzialne za twoje zaginięcie otworzą usta.I opowiedzą gdzie cię wysłały. Quote
wellington Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 elmira napisał(a):Tak zajrzałam do ciebie Celka. Wiadomości o tobie 0,0. Jutro porozmawiam z tobą z pewnym miłym panem. Mam nadzieję, ze wtedy odpowiedzialne za twoje zaginięcie otworzą usta.I opowiedzą gdzie cię wysłały. No i dowiedzialas sie czegos od tego milego pana ? Quote
Recommended Posts