Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu jeszcze dwie fotki, które pokazują jaką drobinka jest Cela. Moje psy to średniaki.

Sterylizacja : tak
Wielkość : mała

Opis: Mała, drobna sunia, która uwielbia kontakt z człowiekiem. Jest nieśmiała, ale nie reaguje agresją. Bardzo dobrze zaaklimatyzuje sie w domu z małymi dziećmi, innymi psami i kotami. Cela bardzo dobrze znosi jazdę w samochodzie. Potrafi chodzic na smyczy, jest czyściutka i nie brudzi w domu. Będzie wspaniałym towarzyszem równiez dla samotnej osoby.

Posted

[quote name='Ziutka']Dziękuje Elmirko za tekst do strony, zaraz tam umieszczę Celkę

Edit : Cela już na stronie

Bardzo proszsz :)

A ja dodałam ogłoszenia malutkiej na:

ojej.pl,
petworld.pl,
animalia.pl.

Luka, aktywuj proszę ogłoszenia, jesli przyjdzie do Ciebie link aktywacyjny. Podawałam adres e-mail-Twój i mój, więc mogłam cos nachrzanić. Dziękuje bardzo :)

Posted

luka1 napisał(a):
szkoda by było gdyby musiała wracać do przytuliska

Oj nawet wolę o tym nie mysleć:shake: Cela jest fantastycznym psem. Mała przylepka.

Posted

Nikt tu nie zaglada. Powiem/napisze tylko...Wasza strata:eviltong:;)

Cela robi postepy z dnia na dzień. Umie juz bawić sie z psami, a na poczatku sie bała i chodziła z jeżozwierzem na karku. Dzisiaj udało mi sie maliznę rozbawic, że brykała jak malutki szczeniak. W samochodzie spi juz na siedzeniu, a nie tylko na moich kolanach (trochę trudno prowadzić auto). I zjadła dzisiaj w końcu psie ciacha i takie swinstwo, co to ponoć ma czyścić ząbki.

O proszę, jaka z niej mądra suczka:lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Sochaczewska krew :diabloti:

Aha:evil_lol:

Bardzo kochana maleńka sunia.

Ziutka odpisałam Ci na emila.U mnie kropi deszcz, więc obiecane fotki mogą byc jutro, chyba, że cos dzisiaj z tego wyjdzie :)

Posted

Cela jest na prawdę bardzo dzielna :) Naszczekała i warczy na moja teściową:evil_lol: Oczywiście wszystko bez agresji. Efekt jest taki, że każdy się nad biedną, strachliwą sunią lituje. Pchają jej do pyszczka dobre kąski, które Cela laskawie zjada, ale obłaskawić sie nie daje;) Babcia mojego TZ stwierdziła, ze od razu by ja wzięła, ale niestety mieszka w bloku bez windy i nie mogła by zapewnic Celi częstych spacerów.

Wczoraj Cela była nad Zalewem Zegrzyńskim. Jestem pełna podziwu jak to maleństwo sobie radzi. Nowi ludzie, duza przestrzeń, a pomimo to Cela sprawiła się bardzo dobrze. Chodziła z moimi psami po wodzie i dała sie pogłaskać obcym dziewczynkom, którym baaardzo podobał się "szczeniaczek".