Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"]Sędzia - Andrzej Szutkiewicz(PL)

Akita

SUKI
Klasa szczeniąt
1 309 - 309
309. wł. Majkowska Anna

Klasa młodzieży 1 310 - 310
310. wł. Cholewa Elżbieta

Posted

Coraz "wyższy" poziom reprezentują akity wyprodukowane w Polsce:pZastanawiam się co hodowca chciał tu uzyskać....:cool1:
Rodzicami /nie wiem czy szczęśliwymi:razz:/zostali:
KOFUKU Halne Wzgórze i CARMEN Koszmar z Doliny Wiązów.

Posted

to ja jeszcze tylko uzupełnie stawkę

[SIZE="3"]Sędzia - Andrzej Szutkiewicz(PL)

Akita

SUKI
Klasa szczeniąt
1 309 - 309
309. MIKO Anukita

Klasa młodzieży 1 310 - 310
310. Akita u Izis (FCI) FUMIKO

i jeszcze kilka zdjęć ślicznego szczeniaczka

[quote name='Cambel&Megi']

[quote name='psiulka']

Posted

Czyli wysoko obiecujacy...a lokata ? Nie wiem jak w Polsce, ale tutaj nawet jak jest jeden pies czy suka moze dostac lok. np: 2, czy w Polsce tez tak jest ?? Szkoda mi wlascicieli i tego pieska ze ktos robi im zludne nadzieje...taki pies powinien byc kochany przez wlacicieli i siedziec w domu !!!!

Posted

Ten pies to tez Akita, ale na szczescie wlasciciele zdaja sobie sprawe z ilosc jego bledow i nawet nie probuja go wystawiac...a o tym wszystkim poinformowal ich hodowca...poniewaz o wzorcu nie mieli pojecia !!!

Posted

ohisama napisał(a):
To ciekawe.Możesz podać wiecej szczegułów?

Tzn. co jest tym ciekawego rozsadek wlascicieli ?? O jakie szczególy chodzi jakie mam podac...podam bardzo chetnie, chociac wydawalo mi sie ze zdjęcie mówi wiele...
Proponowala bym w czasie pisania zajrzec czasami do slownika ortografii, poniewaz literowka tego bym nie nazwala. :lol:

Posted

Tak myślałam że to "ściema".
Wkleiłas jakieś zdjęcie, wpisałas coś ciekawego i nie wiesz co dalej wiec coś o "literowce" mi tu piszesz.
Z jakiej hodowli pochodzi ten pies czy suka, o jakich błędach poinformował właścicieli, chcielibyśmy poznać Twoja fachową opinię na temat tego psa,czy Ty w ogóle wiesz jakie on ma błędy?
Każdy może zinterpretować to zdjecie dowolnie, a my byśmy chcieli wiedzieć co nasza szanowna Włoszka ma nam prostym Polakom do powiedzenia.

Posted

ohisama napisał(a):
Tak myślałam że to "ściema".
Wkleiłas jakieś zdjęcie, wpisałas coś ciekawego i nie wiesz co dalej wiec coś o "literowce" mi tu piszesz.
Z jakiej hodowli pochodzi ten pies czy suka, o jakich błędach poinformował właścicieli, chcielibyśmy poznać Twoja fachową opinię na temat tego psa,czy Ty w ogóle wiesz jakie on ma błędy?
Każdy może zinterpretować to zdjecie dowolnie, a my byśmy chcieli wiedzieć co nasza szanowna Włoszka ma nam prostym Polakom do powiedzenia.

:lol: No wlasnie chyba jeden drink za duzo...ja o ortografii pisalam, ktorej z literowka nie mozna pomyslic...
To nie jest sciema jak to "Pani Idealna" nazwala...a wlascicieli i ta Akitke znamy, poniewaz jezdzimy z Shirai'kiem zeby sie bawili. Akita to pies ma 10 miesiecy, wazt 20 kg, pochodzi z hodowli z Crotone nazwy nie bede podawala z jakiej ...a tak sie sklada ze gdybym nie wiedziala o czym mam pisac to bym nie pisala, pies nie nadaje sie na wystawianie, wiec skoro Pani katowala by zwierze zeby udowodnic, ze z Pani "chodofli" pochodza championy, nie znaczy ze wszysce hodowcy tacy sa. Nie jestem Wloszka tylko Polka zawsze bylam i zawsze bede !!! Miejsce zamieszkanie nie swiadczy o pochodzeniu prawda ? A jezeli Pani nie umie zinterpretowac tego zdjecia to juz nie jst moj problem.

Posted

[quote name='ohisama']Tak myślałam że to "ściema".

Jakie MY?:roll: Rozdwoiłaś się?:crazyeye:
Hm...Jeckyll i Hyde...może to i wytłumaczenie:roll: