Agappe Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [SIZE="3"]Sędzia - Andrzej Szutkiewicz(PL) Akita SUKI Klasa szczeniąt 1 309 - 309 309. wł. Majkowska Anna Klasa młodzieży 1 310 - 310 310. wł. Cholewa Elżbieta Quote
Matagi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Coraz "wyższy" poziom reprezentują akity wyprodukowane w Polsce:pZastanawiam się co hodowca chciał tu uzyskać....:cool1: Rodzicami /nie wiem czy szczęśliwymi:razz:/zostali: KOFUKU Halne Wzgórze i CARMEN Koszmar z Doliny Wiązów. Quote
Shirai - Koki Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zgroza...przykro patrzec na takie pieski... Quote
Agappe Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 to ja jeszcze tylko uzupełnie stawkę [SIZE="3"]Sędzia - Andrzej Szutkiewicz(PL) Akita SUKI Klasa szczeniąt 1 309 - 309 309. MIKO Anukita Klasa młodzieży 1 310 - 310 310. Akita u Izis (FCI) FUMIKO i jeszcze kilka zdjęć ślicznego szczeniaczka [quote name='Cambel&Megi'] [quote name='psiulka'] Quote
Shirai - Koki Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Zapytam z ciekawosc jaka ocene otrzymal ten biedny szczeniaczek... Quote
Matagi Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Zapytam z ciekawosc jaka ocene otrzymal ten biedny szczeniaczek... Dostał...WO...:p Quote
Shirai - Koki Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Czyli wysoko obiecujacy...a lokata ? Nie wiem jak w Polsce, ale tutaj nawet jak jest jeden pies czy suka moze dostac lok. np: 2, czy w Polsce tez tak jest ?? Szkoda mi wlascicieli i tego pieska ze ktos robi im zludne nadzieje...taki pies powinien byc kochany przez wlacicieli i siedziec w domu !!!! Quote
Shirai - Koki Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ten pies to tez Akita, ale na szczescie wlasciciele zdaja sobie sprawe z ilosc jego bledow i nawet nie probuja go wystawiac...a o tym wszystkim poinformowal ich hodowca...poniewaz o wzorcu nie mieli pojecia !!! Quote
Shirai - Koki Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ohisama napisał(a):To ciekawe.Możesz podać wiecej szczegułów? Tzn. co jest tym ciekawego rozsadek wlascicieli ?? O jakie szczególy chodzi jakie mam podac...podam bardzo chetnie, chociac wydawalo mi sie ze zdjęcie mówi wiele... Proponowala bym w czasie pisania zajrzec czasami do slownika ortografii, poniewaz literowka tego bym nie nazwala. :lol: Quote
ohisama Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Tak myślałam że to "ściema". Wkleiłas jakieś zdjęcie, wpisałas coś ciekawego i nie wiesz co dalej wiec coś o "literowce" mi tu piszesz. Z jakiej hodowli pochodzi ten pies czy suka, o jakich błędach poinformował właścicieli, chcielibyśmy poznać Twoja fachową opinię na temat tego psa,czy Ty w ogóle wiesz jakie on ma błędy? Każdy może zinterpretować to zdjecie dowolnie, a my byśmy chcieli wiedzieć co nasza szanowna Włoszka ma nam prostym Polakom do powiedzenia. Quote
Shirai - Koki Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ohisama napisał(a):Tak myślałam że to "ściema". Wkleiłas jakieś zdjęcie, wpisałas coś ciekawego i nie wiesz co dalej wiec coś o "literowce" mi tu piszesz. Z jakiej hodowli pochodzi ten pies czy suka, o jakich błędach poinformował właścicieli, chcielibyśmy poznać Twoja fachową opinię na temat tego psa,czy Ty w ogóle wiesz jakie on ma błędy? Każdy może zinterpretować to zdjecie dowolnie, a my byśmy chcieli wiedzieć co nasza szanowna Włoszka ma nam prostym Polakom do powiedzenia. :lol: No wlasnie chyba jeden drink za duzo...ja o ortografii pisalam, ktorej z literowka nie mozna pomyslic... To nie jest sciema jak to "Pani Idealna" nazwala...a wlascicieli i ta Akitke znamy, poniewaz jezdzimy z Shirai'kiem zeby sie bawili. Akita to pies ma 10 miesiecy, wazt 20 kg, pochodzi z hodowli z Crotone nazwy nie bede podawala z jakiej ...a tak sie sklada ze gdybym nie wiedziala o czym mam pisac to bym nie pisala, pies nie nadaje sie na wystawianie, wiec skoro Pani katowala by zwierze zeby udowodnic, ze z Pani "chodofli" pochodza championy, nie znaczy ze wszysce hodowcy tacy sa. Nie jestem Wloszka tylko Polka zawsze bylam i zawsze bede !!! Miejsce zamieszkanie nie swiadczy o pochodzeniu prawda ? A jezeli Pani nie umie zinterpretowac tego zdjecia to juz nie jst moj problem. Quote
Matagi Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='ohisama']Tak myślałam że to "ściema". Wkleiłas jakieś zdjęcie, wpisałas coś ciekawego i nie wiesz co dalej wiec coś o "literowce" mi tu piszesz. Z jakiej hodowli pochodzi ten pies czy suka, o jakich błędach poinformował właścicieli, chcielibyśmy poznać Twoja fachową opinię na temat tego psa,czy Ty w ogóle wiesz jakie on ma błędy? Każdy może zinterpretować to zdjecie dowolnie, a my byśmy chcieli wiedzieć co nasza szanowna Włoszka ma nam prostym Polakom do powiedzenia. Jakie MY?:roll: Rozdwoiłaś się?:crazyeye: Hm...Jeckyll i Hyde...może to i wytłumaczenie:roll: Quote
Kacedy Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 no i znowu się czepiasz........:diabloti: przecież ohisama napisała wyraźnie, że przemawia w imieniu "prostej" części naszego Narodu. Quote
Recommended Posts