fizia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Wśród wielu psiaków w schronisku są takie, które chwytają szczególnie za serce. Serca pracowników schroniska As koło Częstochowy podbił uroczy Amstaff MAX To właśnie na prośbę pracowników schroniska zakładmy ten wątek i zaczynamy intensywnie szukać Domu!! Domu najlepszego z najlepszych - bo na taki to psisko zasługuje!! Max jest piękny, a do tego kochany, spokojny, łagodny, bardzo miły. Reaguje na niektóre komendy. Jest jeszcze bardzo młody - ma ok. 1,5 - 2 lata. W schronisku jest od września 2008 - prawie rok... Zaczyna się powoli poddawać... Robi się coraz smutniejszy... Z całego serca prosimy o pomoc wszukaniu Domku dla Maxa!! [SIZE=5] [SIZE=3]MAX przebywa w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. (Gmina Kłomnice, 25km od Częstochowy). [SIZE=3][SIZE=3]Tel. Adopcyjny: (+48 )518125320 [SIZE=3]www.schronisko.klomnice.pl [SIZE=3]Zbiorowy wątek psiaków z tego schroniska [SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68576 Quote
Zuza i Noddy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Oj tak, pozatwierdzam, przemiłe psisko :loveu: Tylko ja go z innego imienia kojarzę. Quote
fizia Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Oj tak, pozatwierdzam, przemiłe psisko :loveu: Tylko ja go z innego imienia kojarzę. Hmm imię wzięłam ze strony - ale może zostało zmienione - trzeba się dowiedzieć :) Truskawa ma nowe zdjęcia z wczoraj Quote
truskawa144 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kurcze, Fiziu zapomniałam Ci napisać, kierownik mi wysłał wieczorem smsa,że Max właśnie dzisiaj znalazł fajny dom :) Przepraszam,niepotrzebnie się napracowałaś przy zakładaniu wątku:oops: Quote
fizia Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Ooo no to fantastycznie!! A wiadomo co to za Dom? Quote
Zuza i Noddy Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A czy on nie miał na początku na imię Piorun? Quote
truskawa144 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Nie,wiadomość dostałam smsem,wiem tylko,że ma dom. Ale oczywiście zapytam jak będę rozmawiała z kierownikiem. Max był u nas tak lubiany,że nie oddaliby go gdyby były jakiekolwiek wątpliwości :) Więc wydaje mi się,że dom dobry. Quote
clo Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 oby tylko dobry dom a nie jakis pseudo..lub co gorsza do walk..domy dla astow trzeba sprawdzac szczegolnie... Quote
truskawa144 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Gdyby były jakieś wątpliwości to kierownik by go nie oddał. To z inicjatywy jego i pracowników porobiłam mu nowe fotki, poprosili mnie żeby go szczególnie promować. Poza tym przecież nikt psa nie bierze anonimowo,mamy wszystkie dane,zawsze można sprawdzić co u psa słychać. Quote
Recommended Posts