Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niteczko dziekujemy!!!zaraz podam na pw numer konta:)strasznie dziekuje! dj zbieraj sie..czy transporcik dla dj nadal aktulany?mysle ze wyslalbysmy jesli moria sie zgodzi to juz w weekend np?

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
niteczko dziekujemy!!!zaraz podam na pw numer konta:)strasznie dziekuje! dj zbieraj sie..czy transporcik dla dj nadal aktulany?mysle ze wyslalbysmy jesli moria sie zgodzi to juz w weekend np?

Nie czytałam wszystkich postów:p Napisz, od kiedy wpłaty - czerwiec, lipiec?

Posted

dziewczyny pilne kiedy moglybyscie jechac z djem?czy ejst mozliwosc zeby np do warszawy zabrala sie z wami sarunia?a potem od warszawy do mroi jeszcze jeden psiak czyli kamyk?wtedy tudalo by sie na raz pomoc 3psom a tarnsport wyszedlby o niebo taniej:)))??prosze o pilna wiadomosc

Posted

Takie połączenia dobre być... Wiem, że Psiata też coś w tą stronę kombinowała, żeby zmniejszyć koszty. Wysłałam jej SMSa, jak jeszcze nie śpi to się pojawi.

Posted

ja sie zgadzam na wszystko :)) moge wozic psiaki to nie problem ;) tylko musze dokladnie ustalic kiedy bo ja w weekend pracuje i nie przeskocze tego :( moze po weekendzie? i czy mozliwosc jest zalatwienia calosci nocy np? czyli o 22-23 ruszamy i jedziemy zalatwiamy rozwozimy i kolo pewnie 10 koniec trasy by bylo ??

Posted

clo napisał(a):

Już wpłacone :lol:

Posted

dziewczyny plan jest taki psiatata czy moglabys razem z djem zabrac tez kamyka z sochaczewa ktory tez by do mori jechal..on juz tak dlugo czeka..i sytrasznie mi zalezy zeby oba pojechaly biedaki a moria sie zgodzila..jakby wogole dalo rade to idealnie by bylo jakbysmy mogly pomoc 3psom naraz..czyli..z djem z czestochowy pojechalaby tez do warszawy sarunia ktora ma tu ds a potem w dalsza droge za to pojechalby kamyk...czy zgadzacie sie jesli tak to keidy mozecie jechac>?ja mysle,ze pierwszy termina jaki masz wolny psiatata od razu wchodzi w gre nie ma co zwlekac tylko wysylac chlopakow.moria czeka :))psiaki tez:)co wy na to?

Posted

fizia napisał(a):
Nie wiem jak by było z odbiorem psa w nocy w schronisku, to musi się Truskawa wypowiedzieć

Nie ma raczej z tym problemu.

Dzwoniła do mnie pani z okolic Katowic która zastanawia się nad adopcją DJa,więc jeśli wywieziemy go tak daleko to potem znowu będzie kiepsko z transportem.
Nie wiem czy cokolwiek wyjdzie z tego domu. Na razie to była tylko jedna rozmowa.

Posted

Ninti napisał(a):
To może szybko sprawdzić ten domek? Pies byłby już u siebie, a miejsce u Morii dla następnego...
A Sarunię i tak się weźmie ;)
Kto na Dogo jest z Katowic?

Tylko,że nie ma co sprawdzać bo pani dzwoniła z numeru zastrzeżonego i powiedziała ze jeszcze się zastanowi i da znać.
Nie mam się nawet jak z nią skontaktować.

Posted

To może szybko sprawdzić ten domek? Pies byłby już u siebie, a miejsce u Morii dla następnego...
A Sarunię i tak się weźmie ;)
Kto na Dogo jest z Katowic?

Posted

no to nie ma co..jezeli pani sie nie odezwie do czasu jak dziewczyny beda po dja jechac to zabieramy go do morii jesli pani sie odezwie i dom okaze sie fajny to w miejsce dja pojedzie inny psiak..ale narazie trzymamy sie planu i jedzie dj:)wiec dziewczyny kiedy byscie mogly psiaki wiezc?bo potem w dalsza droge pojedzie tez kamys wiec trzeba ustalic termin w tym tygodniu zeby wszystko teraz dopiac:))pon,wt?jak wam pasuje?

Posted

Coraz ładniej to wszystko wygląda. DJku hotelik już na ciebie czeka, transport się organizuje :multi: Chłopaku, chyba kończą się twoje "chude lata" :happy1:

Posted

Psiata w weekend pracuje, więc może pewnie od poniedziałku, zadzwonię jutro jeszcze do niej. Tyle, że pojedzie ze zmiennikiem swoim i beze mnie, bo mnie się właśnie sytuacja życiowa trochę poplątała. Córka uszkodziła sobie rękę, wygląda to nieciekawie, może się skończyć gipsem (jutro się okaże). Nie zostawię jej samej w domu z psami, kotami i niesprawną obolałą ręką, nawet z dorosłym bratem "z doskoku".

Trzy dyszki na transport trzymam i dam Psiacie, jak będzie wyjeżdżała.

Posted

Wiec tak pon-wtor mam egzaminy wiec nie dam rady sie ruszyc.. sroda - czwartek do dogadania najbardziej pasi mi wyjechac w czwartek wieczor i do rana calosc zalatwic jesli to nie problem.. zmiennik jest! Do piatku rano byloby wsio zalatwione (ruch w nocy mniejszy i spokojniej sie jedzie.. pozatym psiaki spokojniejsze beda ;) )
Co wy na to?

Posted

ok jak dla mnie psiatata tylko dwie sprawy..sarunie moglabys wtedy z djem do wawy zabrac?i potem z wawy do elblaga pojechalby jeszcze kamys z djem do mori??tak transport wyjdzie taniej i 3 psom sie pomoze..to nie bylby klopot?

to watek kamyka jak cos

on tez juz ma miejsce u mori.[url]www.dogomania.pl/forum/f28/kamien-ma-tylko-na-polowe-hotelu-kto-pomoze-go-wyadoptowac-w-poniedzialek-140922/index4.html#post12539393[/url]

Posted

truskawa144 napisał(a):
Nie ma raczej z tym problemu.

Dzwoniła do mnie pani z okolic Katowic która zastanawia się nad adopcją DJa,więc jeśli wywieziemy go tak daleko to potem znowu będzie kiepsko z transportem.
Nie wiem czy cokolwiek wyjdzie z tego domu. Na razie to była tylko jedna rozmowa.

Pewnie pani się już nie odezwała?
Cieszę się, że u DJ coś drgnęło i szansa na hotelik coraz bliżej. Myślę, że w tym hoteliku to on może posiedzieć długo:-( w wakacje raczej trudno będzie o domek, w wakacje to wstrętni ludzie pozbywają się swoich psiaków:angryy:

Psiata - widzę, że jesteś zwarta i gotowa do akcji:lol:

Posted

Faktycznie musimy się przygotować na to, że w wakacje z adopcjami marniutko

Ale to nic, przynajmniej DJ będzie sobie siedział w hoteliku :)