clo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 niteczko dziekujemy!!!zaraz podam na pw numer konta:)strasznie dziekuje! dj zbieraj sie..czy transporcik dla dj nadal aktulany?mysle ze wyslalbysmy jesli moria sie zgodzi to juz w weekend np? Quote
niteczka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 clo napisał(a):niteczko dziekujemy!!!zaraz podam na pw numer konta:)strasznie dziekuje! dj zbieraj sie..czy transporcik dla dj nadal aktulany?mysle ze wyslalbysmy jesli moria sie zgodzi to juz w weekend np? Nie czytałam wszystkich postów:p Napisz, od kiedy wpłaty - czerwiec, lipiec? Quote
__Lara Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Bazarek m.in. na dt dla DJa ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazar-odziez-gadzety-akcesoria-dla-gryzoni-figurki-do-4-07-godz-22-00-a-140835/ Quote
clo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dziewczyny pilne kiedy moglybyscie jechac z djem?czy ejst mozliwosc zeby np do warszawy zabrala sie z wami sarunia?a potem od warszawy do mroi jeszcze jeden psiak czyli kamyk?wtedy tudalo by sie na raz pomoc 3psom a tarnsport wyszedlby o niebo taniej:)))??prosze o pilna wiadomosc Quote
Ninti Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Takie połączenia dobre być... Wiem, że Psiata też coś w tą stronę kombinowała, żeby zmniejszyć koszty. Wysłałam jej SMSa, jak jeszcze nie śpi to się pojawi. Quote
Psiata Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ja sie zgadzam na wszystko :)) moge wozic psiaki to nie problem ;) tylko musze dokladnie ustalic kiedy bo ja w weekend pracuje i nie przeskocze tego :( moze po weekendzie? i czy mozliwosc jest zalatwienia calosci nocy np? czyli o 22-23 ruszamy i jedziemy zalatwiamy rozwozimy i kolo pewnie 10 koniec trasy by bylo ?? Quote
niteczka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 clo napisał(a):niteczko dziekujemy!!!zaraz podam na pw numer konta:)strasznie dziekuje! dj zbieraj sie..czy transporcik dla dj nadal aktulany?mysle ze wyslalbysmy jesli moria sie zgodzi to juz w weekend np? Już wpłacone :lol: Quote
fizia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Nie wiem jak by było z odbiorem psa w nocy w schronisku, to musi się Truskawa wypowiedzieć Quote
fizia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Cały czas zapraszamy na bazarek - przeznaczony min. na DJ'a Są nowe rzeczy ;-) NOWE wspaniałości od TAKS - OBROŻE, SZELKI, SMYCZE oraz maskotki (do 31.08) Quote
Lidan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witam w ten deszczowy weekend. DJku mam nadzieję, że już niedługo będziesz szczęśliwszy :loveu: Quote
clo Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 dziewczyny plan jest taki psiatata czy moglabys razem z djem zabrac tez kamyka z sochaczewa ktory tez by do mori jechal..on juz tak dlugo czeka..i sytrasznie mi zalezy zeby oba pojechaly biedaki a moria sie zgodzila..jakby wogole dalo rade to idealnie by bylo jakbysmy mogly pomoc 3psom naraz..czyli..z djem z czestochowy pojechalaby tez do warszawy sarunia ktora ma tu ds a potem w dalsza droge za to pojechalby kamyk...czy zgadzacie sie jesli tak to keidy mozecie jechac>?ja mysle,ze pierwszy termina jaki masz wolny psiatata od razu wchodzi w gre nie ma co zwlekac tylko wysylac chlopakow.moria czeka :))psiaki tez:)co wy na to? Quote
truskawa144 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 fizia napisał(a):Nie wiem jak by było z odbiorem psa w nocy w schronisku, to musi się Truskawa wypowiedzieć Nie ma raczej z tym problemu. Dzwoniła do mnie pani z okolic Katowic która zastanawia się nad adopcją DJa,więc jeśli wywieziemy go tak daleko to potem znowu będzie kiepsko z transportem. Nie wiem czy cokolwiek wyjdzie z tego domu. Na razie to była tylko jedna rozmowa. Quote
truskawa144 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ninti napisał(a):To może szybko sprawdzić ten domek? Pies byłby już u siebie, a miejsce u Morii dla następnego... A Sarunię i tak się weźmie ;) Kto na Dogo jest z Katowic? Tylko,że nie ma co sprawdzać bo pani dzwoniła z numeru zastrzeżonego i powiedziała ze jeszcze się zastanowi i da znać. Nie mam się nawet jak z nią skontaktować. Quote
Ninti Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 To może szybko sprawdzić ten domek? Pies byłby już u siebie, a miejsce u Morii dla następnego... A Sarunię i tak się weźmie ;) Kto na Dogo jest z Katowic? Quote
clo Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 no to nie ma co..jezeli pani sie nie odezwie do czasu jak dziewczyny beda po dja jechac to zabieramy go do morii jesli pani sie odezwie i dom okaze sie fajny to w miejsce dja pojedzie inny psiak..ale narazie trzymamy sie planu i jedzie dj:)wiec dziewczyny kiedy byscie mogly psiaki wiezc?bo potem w dalsza droge pojedzie tez kamys wiec trzeba ustalic termin w tym tygodniu zeby wszystko teraz dopiac:))pon,wt?jak wam pasuje? Quote
Lidan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Coraz ładniej to wszystko wygląda. DJku hotelik już na ciebie czeka, transport się organizuje :multi: Chłopaku, chyba kończą się twoje "chude lata" :happy1: Quote
clo Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 podnosze!co z transportem?na kiedy jestescie gotowe jechac?:)) Quote
Ninti Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Psiata w weekend pracuje, więc może pewnie od poniedziałku, zadzwonię jutro jeszcze do niej. Tyle, że pojedzie ze zmiennikiem swoim i beze mnie, bo mnie się właśnie sytuacja życiowa trochę poplątała. Córka uszkodziła sobie rękę, wygląda to nieciekawie, może się skończyć gipsem (jutro się okaże). Nie zostawię jej samej w domu z psami, kotami i niesprawną obolałą ręką, nawet z dorosłym bratem "z doskoku". Trzy dyszki na transport trzymam i dam Psiacie, jak będzie wyjeżdżała. Quote
Psiata Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Wiec tak pon-wtor mam egzaminy wiec nie dam rady sie ruszyc.. sroda - czwartek do dogadania najbardziej pasi mi wyjechac w czwartek wieczor i do rana calosc zalatwic jesli to nie problem.. zmiennik jest! Do piatku rano byloby wsio zalatwione (ruch w nocy mniejszy i spokojniej sie jedzie.. pozatym psiaki spokojniejsze beda ;) ) Co wy na to? Quote
clo Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ok jak dla mnie psiatata tylko dwie sprawy..sarunie moglabys wtedy z djem do wawy zabrac?i potem z wawy do elblaga pojechalby jeszcze kamys z djem do mori??tak transport wyjdzie taniej i 3 psom sie pomoze..to nie bylby klopot? to watek kamyka jak cos on tez juz ma miejsce u mori.[url]www.dogomania.pl/forum/f28/kamien-ma-tylko-na-polowe-hotelu-kto-pomoze-go-wyadoptowac-w-poniedzialek-140922/index4.html#post12539393[/url] Quote
zuzia63 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 truskawa144 napisał(a):Nie ma raczej z tym problemu. Dzwoniła do mnie pani z okolic Katowic która zastanawia się nad adopcją DJa,więc jeśli wywieziemy go tak daleko to potem znowu będzie kiepsko z transportem. Nie wiem czy cokolwiek wyjdzie z tego domu. Na razie to była tylko jedna rozmowa. Pewnie pani się już nie odezwała? Cieszę się, że u DJ coś drgnęło i szansa na hotelik coraz bliżej. Myślę, że w tym hoteliku to on może posiedzieć długo:-( w wakacje raczej trudno będzie o domek, w wakacje to wstrętni ludzie pozbywają się swoich psiaków:angryy: Psiata - widzę, że jesteś zwarta i gotowa do akcji:lol: Quote
fizia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Faktycznie musimy się przygotować na to, że w wakacje z adopcjami marniutko Ale to nic, przynajmniej DJ będzie sobie siedział w hoteliku :) Quote
Recommended Posts