Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki, macie jeszcze jakiegos psiaka do wyróżnionego allegro? ja mam jedno wolne, za 20,50zł... mogę wsadzić jakiegoś psiaka, tylko musi ktoś zapłacić.

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Ciotki, macie jeszcze jakiegos psiaka do wyróżnionego allegro? ja mam jedno wolne, za 20,50zł... mogę wsadzić jakiegoś psiaka, tylko musi ktoś zapłacić.

To może Sarunia?
Zwrócona z adopcji po 1,5 roku...:-(
Powinna szybko znaleźc Dom, bo przywiązuje się szybko do Truskawy, więc im wszysbciej znajdzie swoje miejsce na ziemi, tym mniejsze będzie kolejne rozczarowanie...
Nie miała jeszcze allegro

Tu jest wątek
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sarunia-przekochana-przytulanka-mix-rat-teriera-zwrot-z-adopcji-138955/

a tu wzór ogłoszenia

*SARUNIA* - przekochana, malutka przytulanka - mix RAT TERIERA - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków

Posted

Kochane, mamy transport!!!

Psiata zdecydowała, że może pojechać nawet jutro!
Tyle,że za zwrot kosztów, bo kasy brak, niestety.
Ja mogę w to włożyć 30 zł.
I mogę z nią pojechać do pomocy.

Psiata pewnie zaraz wejdzie na wątek.

Posted

Ninti napisał(a):
Kochane, mamy transport!!!

Psiata zdecydowała, że może pojechać nawet jutro!
Tyle,że za zwrot kosztów, bo kasy brak, niestety.
Ja mogę w to włożyć 30 zł.
I mogę z nią pojechać do pomocy.

Psiata pewnie zaraz wejdzie na wątek.

No to super, tylko musimy sie wstrzymać, aż będzie wiadomo, co z Pikim - bo jeśli jednak Go nie adoptują, to DJ nie miałby gdzie pójść

A jaki byłby koszt tego transportu?

Posted

[quote name='fizia']No to super, tylko musimy sie wstrzymać, aż będzie wiadomo, co z Pikim - bo jeśli jednak Go nie adoptują, to DJ nie miałby gdzie pójść

A jaki byłby koszt tego transportu?
Kurcze,muszą go adoptować,bo Piki to fajny piesio:loveu:.Wyczeszę go porządnie na jutro,wypachnię,nagadam mu do ucha to i owo;) i mam nadzieję,że ci państwo go wezmą

Posted

Renata5 napisał(a):
Kurcze,muszą go adoptować,bo Piki to fajny piesio:loveu:.Wyczeszę go porządnie na jutro,wypachnię,nagadam mu do ucha to i owo;) i mam nadzieję,że ci państwo go wezmą

Oj ja tez mam taką nadzieję o bardzo mocno trzymam kciuki!!

Posted

zuzia63 napisał(a):
Ciotki, trzymać jutro kciuki za Pikiego!

Trzymamy,trzymamy:thumbs:
Oby tylko Piki nie pyskował suni tych państwa:mad:,ale mam nadzieję że będzie dobrze;)

Posted

[quote name='zuzia63']Ciotki, trzymać jutro kciuki za Pikiego!

Lara - mogę zapłacić za to allegro dla Saruni, należy się bidulce:-(

zuzia, to fajnie :) bo narazie "stoi" bezużyteczne... podam Ci konto na pw, a Wy cioteczki podeślijcie mi proszę wątek Sary.

Posted

Witam,
chetnie moge obrocic z psiakiem :)
Nie musi byc weekend wiec chetnie poczekam co z nim dalej bedzie :)
Niestety zwrot kosztow paliwa :( moja sytuacja pieniezna jest ciezka......

Pozdrawiam

Posted

[quote name='__Lara']zuzia, to fajnie :) bo narazie "stoi" bezużyteczne... podam Ci konto na pw, a Wy cioteczki podeślijcie mi proszę wątek Sary.

mam Twoje konto, wyślę razem z deklaracją na Vertera:multi:

Psiata, ile potrzeba na paliwo?

Posted

super psiata!dzieki to rozwazamy w takim razie dwie opcje albo paliwo do sochaczewa albo do elblaga:)dzis sie wyjasni gdzie djek pojedzie!:))))

Posted

Warszawa>Czestochowa>Sochaczew>Warszawa pewnie koło 100 zł....Zależy jak trasa (wiatr itp.) sami wiecie mozna przejechac cala trase na spalaniu 3-4 litry a mozna i 6 w zaleznosci od wiatru itp.

Posted

Psiata napisał(a):
Warszawa>Czestochowa>Sochaczew>Warszawa pewnie koło 100 zł....Zależy jak trasa (wiatr itp.) sami wiecie mozna przejechac cala trase na spalaniu 3-4 litry a mozna i 6 w zaleznosci od wiatru itp.

Byłoby wspaniale - DJ już czeka:
Oby się tylko udało!

Posted

__Lara napisał(a):
zuzia, to fajnie :) bo narazie "stoi" bezużyteczne... podam Ci konto na pw, a Wy cioteczki podeślijcie mi proszę wątek Sary.

Już wysłałam :loveu:

Posted

Psiata napisał(a):
No to kiedy mamy jechac??

Jak dzisiaj Piki pójdzie do swojego Domu - to w każdej chwili, żeby tylko pasowało Reni.
Trzeba tylko dać znać wcześniej Truskawie, żeby zawiadomiła schronisko