Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nareszcie udalo mi sie zalogowac caly dzien za nic w swiecie nie moglam...:mad:

zuzia jakby udalo ci sie ponamawiac znajomych byloby super!

narazie deklaracji na malego mamy 130zl jesli dobrze wszystko policzylam:)wiec wciaz jeszcze potrzeba...

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzia63']Chyba wszyscy byli "wyjechani", mam nadzieję, że od jutra ostro ruszą deklaracje, bo jak nie, to:mad:
Jest tu kto? DJ potrzebuje pomocy!

Przydałyby się zaproszenia na wątek...

Posted

[quote name='zuzia63']fizia - co się uda, jak nic się tutaj nie dzieje:shake:
Czy deklarowane kwoty pozostały tylko deklaracjami, czy pieniądze fizycznie są już na koncie?

Jak zwolni się jakies nasze meijsce w hoteliku - czyli pójdzie do adopcji Franio, Cayenne, Piki albo Gufi, to jest duża szansa, że ktoś zgodzi się przekierować swoje deklaracje na DJa - już tak wiele razy było, dlaetgo jesteśmy w stanie wyciagac następne psiaki

Poza tym mam nadzieję, że będa pieniążki zbazarku - a one bardzo, bardzo pomogą

Posted

Dostałam pw. Nie wiem jak mogłabym pomóc :niewiem: Z kasą u mnie krucho, a już 2 psom mało adopcyjnym zadeklarowałam maleńkie dofinansowanie do hoteliku...Potrzebujących psów przybywa :-( Muszę to przemyśleć :roll:

fizia czy te zaproszenia na wątek wysyłasz według jakiegoś schematu?

Posted

Lidan - liczy się wszystko, również podniesienie od czasu do czasu watku.

Serdeczne dzięki, że tu zaglądnęłaś!!!!

Wysyłam zaproszenia, bo im więcej osób zaglądnie, tym większa szansa, że wspólnymi siłami uda się coś wykombinować.
Wysyłam wszystkim taką samą wiadomośc
Już kilka razy to bardzo pomogło - ktoś podnosił wątek, ktoś zrobił jakieś ogłoszenie, ktoś wpłacić jakiś grosik, ktoś miał namiary na osobę szukającą podobnego psa.

Gdyby udało się znaleźć transport do Morii, do Elbląga, to w sumie DJ mógłby już się zacząć pakować, bo w weekend idzie do domu nasz Cayenne i odchodzą opłaty za Niego.