clo Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 no nareszcie udalo mi sie zalogowac caly dzien za nic w swiecie nie moglam...:mad: zuzia jakby udalo ci sie ponamawiac znajomych byloby super! narazie deklaracji na malego mamy 130zl jesli dobrze wszystko policzylam:)wiec wciaz jeszcze potrzeba... Quote
fizia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Miejmy nadzieję, ze z bazarku może coś przybędzie z pieniążków :) Quote
clo Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dj pieknie prosi o wsparcie ,ktora jeszcze dobra dusza wspomoze moje cudenko? Quote
zuzia63 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 130? strasznie mało... :-( muszę ruszyć głową... Quote
clo Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 no nie za duzo...ale ja wciaz mam nadzieje,ze bedzie duzo lepiej..:)zebysmy chociaz do 200zl dobily...to bedzie latwiej Quote
__Lara Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 clo napisał(a):dj pieknie prosi o wsparcie ,ktora jeszcze dobra dusza wspomoze moje cudenko? Cioteczki, pomóżcie... sama pomóc nie mogę, szkoda :( Quote
zuzia63 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Chyba wszyscy byli "wyjechani", mam nadzieję, że od jutra ostro ruszą deklaracje, bo jak nie, to:mad: Jest tu kto? DJ potrzebuje pomocy! Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='zuzia63']Chyba wszyscy byli "wyjechani", mam nadzieję, że od jutra ostro ruszą deklaracje, bo jak nie, to:mad: Jest tu kto? DJ potrzebuje pomocy! Przydałyby się zaproszenia na wątek... Quote
zuzia63 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dlaczego tutaj nic się nie dzieje? Gdzie dobre duszyczki? :Help_2: Quote
fizia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Miejmy nadzieję, że już niedługo się uda Quote
zuzia63 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 fizia - co się uda, jak nic się tutaj nie dzieje:shake: Czy deklarowane kwoty pozostały tylko deklaracjami, czy pieniądze fizycznie są już na koncie? Quote
Zuza i Noddy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A może zrobiłby mu ktoś allegro i może uda się znaleźć mu dom zanim zwolni się miejscówka w hoteliku ;) ? Quote
fizia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='zuzia63']fizia - co się uda, jak nic się tutaj nie dzieje:shake: Czy deklarowane kwoty pozostały tylko deklaracjami, czy pieniądze fizycznie są już na koncie? Jak zwolni się jakies nasze meijsce w hoteliku - czyli pójdzie do adopcji Franio, Cayenne, Piki albo Gufi, to jest duża szansa, że ktoś zgodzi się przekierować swoje deklaracje na DJa - już tak wiele razy było, dlaetgo jesteśmy w stanie wyciagac następne psiaki Poza tym mam nadzieję, że będa pieniążki zbazarku - a one bardzo, bardzo pomogą Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ciotki, to zapraszajcie na wątek... ja nie jestem w stanie wszystkiego oblecieć... Quote
fizia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Ja tez ostatnio nie wyrabiam czasowo, ale postaram się jutro porozsyłać PW Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dostałam pw. Nie wiem jak mogłabym pomóc :niewiem: Z kasą u mnie krucho, a już 2 psom mało adopcyjnym zadeklarowałam maleńkie dofinansowanie do hoteliku...Potrzebujących psów przybywa :-( Muszę to przemyśleć :roll: fizia czy te zaproszenia na wątek wysyłasz według jakiegoś schematu? Quote
fizia Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Lidan - liczy się wszystko, również podniesienie od czasu do czasu watku. Serdeczne dzięki, że tu zaglądnęłaś!!!! Wysyłam zaproszenia, bo im więcej osób zaglądnie, tym większa szansa, że wspólnymi siłami uda się coś wykombinować. Wysyłam wszystkim taką samą wiadomośc Już kilka razy to bardzo pomogło - ktoś podnosił wątek, ktoś zrobił jakieś ogłoszenie, ktoś wpłacić jakiś grosik, ktoś miał namiary na osobę szukającą podobnego psa. Gdyby udało się znaleźć transport do Morii, do Elbląga, to w sumie DJ mógłby już się zacząć pakować, bo w weekend idzie do domu nasz Cayenne i odchodzą opłaty za Niego. Quote
Recommended Posts