Lidan Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Oby tak dalej :happy1: Ślicznie na tej trawce wyglada, taka ma słodką minkę :iloveyou: Mam nadzieję, że jak już się DJ w nowym domku rozkręci na dobre nie będzie sprawiał problemów i że zostanie tam już na zawsze :kciuki: :kciuki: Quote
__Lara Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='zuzia63'] malutki mój słodki dupeczek!!!:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 alez cudne zakonczenie...oby na zawsze ..trzymaj sie moj najkochanszy...:loveu: Quote
agata51 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 DJku, nie ma to jak wytarzać się w trawce, prawda? Łazisz po meblach? Moja terierka też często zapomina, że stół nie jest przedłużeniem podłogi :evil_lol: Quote
Jolanta08 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Moja Misia także,nie jeden raz złapałam ją na wylegiwaniu się na stole :evil_lol: a że stół pod oknem to tylko dodatkowy atut-można popatrzeć co się dzieje na zewnątrz. Quote
niteczka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :multi::multi::multi: Ciotka wraca z wakacji, a tu chłopak w domu i jeszcze wszyscy są zadowoleni. Fizia, chyba masz zapchaną skrzynkę:mad: Quote
zuzia63 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jeju, żadnych nowych wieści? Mam nadzieję, że wszystko dobrze się układa. Bądź szczęśliwy psiaku :lol: Quote
fizia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 No ostatnio nie mam nowych wieści, ale zapytam :) Quote
fizia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Mam wieści najnowsze :) witam:) ano ja sie jakos trzymam alergia mi juz tak bardzo nie dokucza:):) a DJ coraz lepiej:) juz sie zadomowil:) a ze schodow na dwor nauczylam go zbiegac;] jeszcze wchodzenie idzie czasem ciezko bo wie ze po lewej stronie mieszka tylko nie pamieta na ktorym pietrze:):) na smyczy tez juz bardzo dobrze chodzi:):) Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='fizia']Mam wieści najnowsze :) witam:) ano ja sie jakos trzymam alergia mi juz tak bardzo nie dokucza:):) a DJ coraz lepiej:) juz sie zadomowil:) a ze schodow na dwor nauczylam go zbiegac;] jeszcze wchodzenie idzie czasem ciezko bo wie ze po lewej stronie mieszka tylko nie pamieta na ktorym pietrze:):) na smyczy tez juz bardzo dobrze chodzi:):) :loveu::loveu::loveu: sama radość, ale fajny domek :) informacje na bieżąco :) Quote
niteczka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='fizia']Mam wieści najnowsze :) witam:) ano ja sie jakos trzymam alergia mi juz tak bardzo nie dokucza:):) a DJ coraz lepiej:) juz sie zadomowil:) a ze schodow na dwor nauczylam go zbiegac;] jeszcze wchodzenie idzie czasem ciezko bo wie ze po lewej stronie mieszka tylko nie pamieta na ktorym pietrze:):) na smyczy tez juz bardzo dobrze chodzi:):) A na którym piętrze mieszka? Ostatnie badania dowodzą, że psy potrafią liczyć do 5-ciu. :lol: Do pięciu, to nie wiem, ale do czterech, to na mur. Moja suka zjada ze swojej miski, z miski współtowarzyszki i opędzluje jeszcze dwie miski kocie, czyli w sumie cztery :evil_lol: Liczy i zawsze jej się to zgadza :evil_lol: Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 niteczka napisał(a):A na którym piętrze mieszka? Ostatnie badania dowodzą, że psy potrafią liczyć do 5-ciu. :lol: Do pięciu, to nie wiem, ale do czterech, to na mur. Moja suka zjada ze swojej miski, z miski współtowarzyszki i opędzluje jeszcze dwie miski kocie, czyli w sumie cztery :evil_lol: Liczy i zawsze jej się to zgadza :evil_lol: No nieźle :evil_lol: tego to ja nie wiedziałam :evil_lol: Quote
niteczka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 __Lara napisał(a):No nieźle :evil_lol: tego to ja nie wiedziałam :evil_lol: Ja już to mam przetestowane :evil_lol:. Myślę, że do sześciu też by miski policzyła:evil_lol: Quote
agata51 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czwarte piętro. Bez windy. Wiem, bo odczułam na własnych kościach. Quote
fizia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 To tak samo, jak ja - tez czwarte bez windy, a mówią, że od piątego by była... Quote
zuzia63 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A ja się cieszę... mam parter...:multi: Brakuje mi wieści o DJ-ku... Quote
Jolanta08 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Mnie też...co u DJ-ka słychać, jak chłopak się sprawuje ? Quote
fizia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Ostatnio nie miałam maili od Pani, ale napiszę i zapytam Quote
aneta355 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 DJ Psiaku Kochany posłałam złotniki na Ciebie, miłej nocki :sleeping: Quote
__Lara Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 aneta355 napisał(a):DJ Psiaku Kochany posłałam złotniki na Ciebie, miłej nocki :sleeping: ??? ale DJ już ma dom (???) Quote
fizia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Mam nowe wieści :multi: witam:) przepraszam ze tak dluugo sie nie odzywaalam ale ostatnio mialam sporo spraw na glowie :) DJ sprawuje sie fantastycznie:) jest naprawde cudnym psiakiem:) mam pare jego fotek :):):) wiec postanowilam je pani wyslac:) Quote
Jolanta08 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Nasz DJ-jk taki szczęśliwy :multi: i jak pięknie to okazuje :loveu:Przesyłam pańciom DJ-ka podziękowanie za taki wspaniały domek :B-fly:a psiakowi DUŻE mizianko. Quote
fizia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Cudnie wygląda prawda?! Taki uśmiechnięty, zrelaksowany i błyszczący:loveu: Quote
Recommended Posts