Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby tak dalej :happy1:

Ślicznie na tej trawce wyglada, taka ma słodką minkę :iloveyou:

Mam nadzieję, że jak już się DJ w nowym domku rozkręci na dobre nie będzie sprawiał problemów i że zostanie tam już na zawsze :kciuki: :kciuki:

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wieści najnowsze :)

witam:) ano ja sie jakos trzymam alergia mi juz tak bardzo nie dokucza:):) a DJ coraz lepiej:) juz sie zadomowil:) a ze schodow na dwor nauczylam go zbiegac;] jeszcze wchodzenie idzie czasem ciezko bo wie ze po lewej stronie mieszka tylko nie pamieta na ktorym pietrze:):) na smyczy tez juz bardzo dobrze chodzi:):)

Posted

[quote name='fizia']Mam wieści najnowsze :)

witam:) ano ja sie jakos trzymam alergia mi juz tak bardzo nie dokucza:):) a DJ coraz lepiej:) juz sie zadomowil:) a ze schodow na dwor nauczylam go zbiegac;] jeszcze wchodzenie idzie czasem ciezko bo wie ze po lewej stronie mieszka tylko nie pamieta na ktorym pietrze:):) na smyczy tez juz bardzo dobrze chodzi:):)

:loveu::loveu::loveu: sama radość, ale fajny domek :) informacje na bieżąco :)

Posted

[quote name='fizia']Mam wieści najnowsze :)

A na którym piętrze mieszka? Ostatnie badania dowodzą, że psy potrafią liczyć do 5-ciu. :lol: Do pięciu, to nie wiem, ale do czterech, to na mur. Moja suka zjada ze swojej miski, z miski współtowarzyszki i opędzluje jeszcze dwie miski kocie, czyli w sumie cztery :evil_lol: Liczy i zawsze jej się to zgadza :evil_lol:

Posted

niteczka napisał(a):
A na którym piętrze mieszka? Ostatnie badania dowodzą, że psy potrafią liczyć do 5-ciu. :lol: Do pięciu, to nie wiem, ale do czterech, to na mur. Moja suka zjada ze swojej miski, z miski współtowarzyszki i opędzluje jeszcze dwie miski kocie, czyli w sumie cztery :evil_lol: Liczy i zawsze jej się to zgadza :evil_lol:

No nieźle :evil_lol: tego to ja nie wiedziałam :evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
No nieźle :evil_lol: tego to ja nie wiedziałam :evil_lol:

Ja już to mam przetestowane :evil_lol:. Myślę, że do sześciu też by miski policzyła:evil_lol:

Posted

Mam nowe wieści :multi:

witam:) przepraszam ze tak dluugo sie nie odzywaalam ale ostatnio mialam sporo spraw na glowie :) DJ sprawuje sie fantastycznie:) jest naprawde cudnym psiakiem:) mam pare jego fotek :):):) wiec postanowilam je pani wyslac:)