Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dojechał!!!

Wszystko OK!

Rozmaiwałam z Panią - bardzo zadowolona.

Podobno DJek sobie zwiedza mieszkanie :loveu:

Imię chyba zostanie, bo bardzo się spodobało :)

Posted

Rozmawiałam króciutko, bo chyba jeszcze był tam Tata Rybci - Pani dzwoniła głównie, żeby zapytać co i jak z umowami, gdzie przesłać itp

Ale była wyraźnie zadowolona :)

Posted

Tat aRybci tez twierdzi że domek ok. DJ zwiedza katy od razu skoczyl na sofke, nie umie chodzic po schodach ale panie będa go znosic. Rozmawiaja z nim nawet pan rozmawial, bedzie pieszczony i w końcu bedie najwazniejszy.
Panie dadzą mi znac za dwa trzy dni jak tam leci. W trasie tez bezproblemowy. Jedna umowe będe miec ja, a jutro panie przeslą do schroniska. Pani mowila, że będzie miala na wzor jedzenie, poniewaz DJ dostal od nas na poczatek i od razu po przyjezdzie pani go nakarmiła i nalała mu wode.
bedzie dobrze, panstwo myślę będą sie uczy ć jak postepowac z psem a że DJ jest bezproblemowy będzie im łatwo.

Posted

:multi::klacz::klacz::klacz:
Jak się cieszę DJ jest pierwszym psiakiem który poszedł do domku od kiedy jestem na dogu. :multi::multi: Kochana psinka.:loveu:

Posted

DJ-ek nareszcie w domku,kochającym domku :sweetCyb::cunao:zwiedza sobie kąciki ,a co ,trzeba obejrzeć :diabloti: Powodzenia psinko a rodzince DJ-ka życzę wszystkiego dobrego i duuużo radości :loveu:

Posted

Dostałam takiego maila :loveu:

No my tez sie bardzo cieszymy;] to wspanialy piesek:):) wszedzie za mna chodzi tylko taki troche ksiaze;p hehe troche uparty :):) i uwielbia lazic po meblach:) no ale takto jest sympatyczny i bardzo spokojny :):) narazie jeszcze boi sie wszystkiego:) a zwlaszcza duzych psow:) dzis bylismy na poczcie wyslac umowe do schroniska i ja z DJ'em zaczekalam na zewnatrz;] byl taki skwerek z trawka i zaczal sie tarzac i cyknelam mu fote ktora przesylam:):):) jest na niej bardzo zadowolony:):) pozdrawiam:)

Posted

:multi::multi::multi: jaki szczęsliwy jaki kochany, nio i Pancie wspaniałe, że przygarneły pyszczka.:loveu:
Ehh życiu nie sądziłam, że można tak się cieszyć ze szczęścia psinki widzianej tylko na zdjęciu.

Posted

[quote name='Divi']:multi::multi::multi: jaki szczęsliwy jaki kochany, nio i Pancie wspaniałe, że przygarneły pyszczka.:loveu:
Ehh życiu nie sądziłam, że można tak się cieszyć ze szczęścia psinki widzianej tylko na zdjęciu.

Oj można, można :loveu:

i jeszcze jeden mail:

no postaram sie zalogowac:):) jak tylko jeszcze jakies zrobie foty to oczywiscie przesle:):) jestem bardzo z niego zadowolona:)