clo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ja tez tu po cichu czekam na wiesci od djka..moria dzwonilas juz do pan?tata rybci juz dojechal?? Quote
fizia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Dojechał!!! Wszystko OK! Rozmaiwałam z Panią - bardzo zadowolona. Podobno DJek sobie zwiedza mieszkanie :loveu: Imię chyba zostanie, bo bardzo się spodobało :) Quote
clo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 podobno djek juz w domu zwiedza katy!pani zachwycona:))ale to fizia ma chyba wiecej informacji wiec czekamy;))) Quote
fizia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Rozmawiałam króciutko, bo chyba jeszcze był tam Tata Rybci - Pani dzwoniła głównie, żeby zapytać co i jak z umowami, gdzie przesłać itp Ale była wyraźnie zadowolona :) Quote
Moria Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Tat aRybci tez twierdzi że domek ok. DJ zwiedza katy od razu skoczyl na sofke, nie umie chodzic po schodach ale panie będa go znosic. Rozmawiaja z nim nawet pan rozmawial, bedzie pieszczony i w końcu bedie najwazniejszy. Panie dadzą mi znac za dwa trzy dni jak tam leci. W trasie tez bezproblemowy. Jedna umowe będe miec ja, a jutro panie przeslą do schroniska. Pani mowila, że będzie miala na wzor jedzenie, poniewaz DJ dostal od nas na poczatek i od razu po przyjezdzie pani go nakarmiła i nalała mu wode. bedzie dobrze, panstwo myślę będą sie uczy ć jak postepowac z psem a że DJ jest bezproblemowy będzie im łatwo. Quote
clo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 alez super wiesci!!!!:multi: moje najkochansze malenstwo!trzeba panie tu na watek zaprosic koniecznie Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 :loveu::loveu::loveu: super, to teraz DJ nie zmaść niczego :eviltong::p Quote
fizia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Super!!!! Moria - dzięki serdeczne za opiekę nad DJkiem!!!! Quote
Lidan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 I tak powinny się kończyć wszystkie psie historie na dogomani :multi: Powodzenia DJku :bye: Quote
fizia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 I oczywiście miliony uścisków dla wszystkich Dobych Aniołów DJka - bez Was nic byśmy nie zrobiły!!! Quote
eski Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Trzymaj się DJ-ku. Będzie dobrze. Powodzenia w nowym domku :) Quote
zuzia63 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Divi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :multi::klacz::klacz::klacz: Jak się cieszę DJ jest pierwszym psiakiem który poszedł do domku od kiedy jestem na dogu. :multi::multi: Kochana psinka.:loveu: Quote
Jolanta08 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 DJ-ek nareszcie w domku,kochającym domku :sweetCyb::cunao:zwiedza sobie kąciki ,a co ,trzeba obejrzeć :diabloti: Powodzenia psinko a rodzince DJ-ka życzę wszystkiego dobrego i duuużo radości :loveu: Quote
fizia Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Dostałam takiego maila :loveu: No my tez sie bardzo cieszymy;] to wspanialy piesek:):) wszedzie za mna chodzi tylko taki troche ksiaze;p hehe troche uparty :):) i uwielbia lazic po meblach:) no ale takto jest sympatyczny i bardzo spokojny :):) narazie jeszcze boi sie wszystkiego:) a zwlaszcza duzych psow:) dzis bylismy na poczcie wyslac umowe do schroniska i ja z DJ'em zaczekalam na zewnatrz;] byl taki skwerek z trawka i zaczal sie tarzac i cyknelam mu fote ktora przesylam:):):) jest na niej bardzo zadowolony:):) pozdrawiam:) Quote
zuzia63 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 a to dla nowej Rodzinki za pokochanie DJa Quote
fizia Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 I całkiem Mu do twarzy w tych niebieskich szeleczkach :lol: Quote
zuzia63 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 fizia napisał(a):I całkiem Mu do twarzy w tych niebieskich szeleczkach :lol: ładnemu we wszystkim ładnie ;) Quote
Jolanta08 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jaki szczęśliwy :loveu:Dla DJ-ka mizianko a dla rodziny serdeczne podziękowania:B-fly: Quote
Divi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :multi::multi::multi: jaki szczęsliwy jaki kochany, nio i Pancie wspaniałe, że przygarneły pyszczka.:loveu: Ehh życiu nie sądziłam, że można tak się cieszyć ze szczęścia psinki widzianej tylko na zdjęciu. Quote
DAGA1505 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 jaka radoś płynie z tego zdjęcia:loveu:Uwielbiam takie zakończenia:multi: Gorące pozdrowiena dla nowych wspaniałtch właścicieli tego malego cudeńka Quote
fizia Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Divi']:multi::multi::multi: jaki szczęsliwy jaki kochany, nio i Pancie wspaniałe, że przygarneły pyszczka.:loveu: Ehh życiu nie sądziłam, że można tak się cieszyć ze szczęścia psinki widzianej tylko na zdjęciu. Oj można, można :loveu: i jeszcze jeden mail: no postaram sie zalogowac:):) jak tylko jeszcze jakies zrobie foty to oczywiscie przesle:):) jestem bardzo z niego zadowolona:) Quote
Recommended Posts