clo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dziewczyny kochane mam nadzieje,ze kaski na transport djka wystarczy jednak jesli ktos moglby nas wposmoc bedzie super bo zawsze wiecej zostanie na hotelik dla kolejnego psiaka ktorego juz wam fizia zaprezentowala:)moze mozna by wogole podciagnac jakos jego transport i tata rybci by go od razu zabral?:)od razu zapraszamy do wybierania imienia dla psiaka krakowianka fr zaproponowala amorek?:)i prosimy o pomoc w deklaracjach..a i fiziu oblicz ile za komplecik i kochana krakowianka powiedziala ze zasponsoruje mu komplecik:)) Quote
zuzia63 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='fizia']Wysłałam do Pań link do umowy - nie wiem jeszcze czy mają możliwośc wydrukowania, ale jak nie, to może Moria by miała? Rozumiem, że Panie mają internet, więc może będą mogły się zarejestrować i czasem coś napisać o naszym psiulku... Wszystkie byłybyśmy trochę spokojniejsze i to tak fajnie-na osłodę po tych wszystkich biedach-poczytać co tam w nowym domu...:oops: Quote
fizia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Jeśłi Krakowianka miałaby ochotę zasponsorować komplecik - to te pieniązki mogłyby może wesprzeć transport, jakby coś zabrakło - albo ewentualnie następnego psiaka. Szeleczki są po 20 zł, a smyczka za 9 zł Hmm super by było, jakby w drodze powrotnej mógł się ten puchacz zabrać do Morii, tylko jak tu teraz znaleźc transport Jamrozowizna - Głowno... Quote
zuzia63 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 clo napisał(a):od razu zapraszamy do wybierania imienia dla psiaka krakowianka fr zaproponowala amorek?:) Jaki tam amorek?! Amorek to malutki, a tu chyba kawał psa!:evil_lol: A jak duży to niech będzie Amar! Quote
fizia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 zuzia63 napisał(a):Jaki tam amorek?! Amorek to malutki, a tu chyba kawał psa!:evil_lol: A jak duży to niech będzie Amar! może Koleś? :smile: albo Piegus - bo ma piegi :smile: patrzyłam też znowu na imiona ze stronki z imionami :smile: bo ja jestem bardzo kiepska w wymyślaniu sa np. takie::smile: Daktyl Lesio Dudek Doni Rodos Torin Osti Quote
zuzia63 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 jakby co to już poprawiłam co swoje:oops: Quote
zuzia63 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 agata i fizia , porządki na wątku trza robić:mad: posprzątać trochę;) Quote
fizia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Posprzątamy, posprzątmy - ale jeszcze spokojnie, do niedzieli nie wysyłam linku :) A temu psiakowi, który czeka w kolejce założyłam wątek, żemy miał swój :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/przesympatyczny-puchaty-psiak-szuka-sponsporow-na-hotelik-143957/#post12774539 właśnie zobaczyłam, że trafił do schronsika w moje urodziny.. Quote
Jolanta08 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Tak się cieszę,że DJ ma domek :multi:i mam nadzieję,że będzie szczęśliwy.Czy przelać jakiś grosik na transport bo chyba czegoś nie doczytałam ?:oops: Quote
clo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 jolanto na tarnsport powinno starczyc ale moze uda sie polaczyc transport djka i amara co by od razu do morii pojechal i wtedy przyda sie wiecej grosza wiec jesli moglabys wesprzec to bardzo prosze..na ten sam numer konta moj gdzie wplaty na djka:))i od razu zapytam czy zgodzisz sie przeniesc swoja deklaracje z djka na amara teraz:))bo juz 3 osoby nam sie z deklaracji wycofaly..a wsparcie tak potrzebne.. Quote
fizia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Byłoby cudnie, gdyby Amarek mógł pojechać odrazu do Morii - tylko czy Moria i Tata Rybci się zgodzą On jest podobno wielkości Zorra - dla porównania tu są zdjęcia Zorra http://www.dogomania.pl/forum/f85/cudowny-mlody-zorro-mix-mastifa-tybetanskiego-ma-dom-100724/index91.html Quote
fizia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Szeleczki i smyczka posłane poleconym, priorytetowym :) Quote
Moria Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Prosze link z umowa, chyba ze panie same podpisza i prześlado schroniska. Quote
clo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 moriu kochana zgodzisz sie przyjac naszego amarka w twoje goscinne progi?:))on taki gabarytowo pewnie jak korunia zorrus tez wcale duzy nie byl na kolankach mis pal jak go wiozlam:) Quote
Jolanta08 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 clo napisał(a):jolanto na tarnsport powinno starczyc ale moze uda sie polaczyc transport djka i amara co by od razu do morii pojechal i wtedy przyda sie wiecej grosza wiec jesli moglabys wesprzec to bardzo prosze..na ten sam numer konta moj gdzie wplaty na djka:))i od razu zapytam czy zgodzisz sie przeniesc swoja deklaracje z djka na amara teraz:))bo juz 3 osoby nam sie z deklaracji wycofaly..a wsparcie tak potrzebne.. Zgadzam się i będę pomagać tak długo jak będę mogła :lol: Quote
clo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dziewczyny nasza kochana kiki dzis tez pojechala do nowego domku!!!pan rano do mnie zadzwonil i jeszcze dzis przyjechali po nia do wiosny!!!co za cudowny dzien!:))panstwo podobno super:))alez sie ciesze!!!oby tylko dalej nam z deklaracjami dobrze szlo to bedziemy mogly znow trzy psiaki wyciagnac..jeden na miejsce djka jeden na miejsce kiki i jeden na miejsce pikiego:)))ktory jedzie 5 wrzesnia do domku!:))):multi::multi:to juz jesli dobrze licze 34 psy uratowane w tym roku!:))) Quote
Jolanta08 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 To wspaniałe wieści :multi:,smutne tylko to ,że tych biedaków tak dużo...:-( Quote
Moria Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Rybcia poda mi ile dokładnie kilometrow jest do Glowna i wyliczymy dokladnie transport. Przyjme Amarka chociaz duzo wiekszy jest od DJ a DJ w domku jest. Musze powiedziec że psy sa rozne i niektore sa szczegolnie sympatyczne tak ja wlasnie DJ i chociaz cieszymy sie że bedzie mial swój domek to jest nam smutno. Wyprawimy wiec DJ a i będe mu nawet paczki przesylac od czasu do czasu, panie niech podadzą adres poniewaz DJ uwielbi8a gryzaki suszone uszy i noski i takie tam roznosci. Dj burzy sie nie boi uwielbia spac w lozku i jedyne co dobre że nie bedzie już zazdrosny o inne psiaki. moje kochane tata Rybci odpowiedzial. pojechalby we wtorek z Elblaga wyjechal by w ok. 15 godziny jak wszystko byloby ok to ok 19 bylby w Glownie. Wychodzi 350 km w jedna strone, nalezy liczyc razy dwa totez koszt wynioslby ok 315 zł, troche nam zabraknie mi zostanie 200 zl panie dolożą 30 zł reszta trzeba niestety uzbierać. Jeżeli chcecie od razu przywieżć mi drugiego psa potrzebny bylby transport do Glowna, aby pies byl dowieziony wieczorem do glowna. Proszę o telefon do pan i adres na prv. Dobrej nocy wam wszystkim zyczymy i to na tyle. Quote
fizia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 http://www.schronisko.klomnice.pl/dokumenty/adopcja.pdf z tej stronki bezpośrednio można wydrukować umowę - bardzo Cię proszę Moria o to, bo Paniom zepsuła się drukarka Mamy drukarke popsuta i nie mamy mozliwosci wydrukowania:smile: z góry dziekujemy za smych i szelki:smile: Quote
clo Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 kurcze...to w takim razie prosimy mocno mocno o wsparcie..trzeba dozbierac te brakujace pieniazki...i super by bylo jeszcze jakby sie udalo amarka dowiezc do glowna...cholerka jakby tu to rozwiazac..moze by mogl go ktos podrzucic...zeby tata rybci go zabral..ale tymczasem musimy koniecznie dozbierac na transport...bo za duzo psow..za malo pieniedzy a tak chcemy chociaz dwa zeby udalo sie wyciagnac na miejsce tych ktore domek znalazly.. Quote
clo Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 kochane kto oferowal dorzucic cos do transportu?;p wyskakiwac mi tu z kasy szybko;)))djek musi dotrzec do domku:)))i zapraszam na watek amarka!!!na niego teraz ida djkowe deklaracje wszystkich ktorzy sie zgodzili!!!dziekujemy! www.dogomania.pl/forum/f28/przesympatyczny-amar-podobny-do-owczarka-australijskiego-szuka-sponsporow-na-hotelik-143957/index3.html#post12780670 Quote
Recommended Posts