Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny kochane mam nadzieje,ze kaski na transport djka wystarczy jednak jesli ktos moglby nas wposmoc bedzie super bo zawsze wiecej zostanie na hotelik dla kolejnego psiaka ktorego juz wam fizia zaprezentowala:)moze mozna by wogole podciagnac jakos jego transport i tata rybci by go od razu zabral?:)od razu zapraszamy do wybierania imienia dla psiaka
krakowianka fr zaproponowala amorek?:)i prosimy o pomoc w deklaracjach..a i fiziu oblicz ile za komplecik i kochana krakowianka powiedziala ze zasponsoruje mu komplecik:))

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fizia']Wysłałam do Pań link do umowy - nie wiem jeszcze czy mają możliwośc wydrukowania, ale jak nie, to może Moria by miała?

Rozumiem, że Panie mają internet, więc może będą mogły się zarejestrować i czasem coś napisać o naszym psiulku...
Wszystkie byłybyśmy trochę spokojniejsze i to tak fajnie-na osłodę po tych wszystkich biedach-poczytać co tam w nowym domu...:oops:

Posted

Jeśłi Krakowianka miałaby ochotę zasponsorować komplecik - to te pieniązki mogłyby może wesprzeć transport, jakby coś zabrakło - albo ewentualnie następnego psiaka.

Szeleczki są po 20 zł, a smyczka za 9 zł

Hmm super by było, jakby w drodze powrotnej mógł się ten puchacz zabrać do Morii, tylko jak tu teraz znaleźc transport Jamrozowizna - Głowno...

Posted

clo napisał(a):
od razu zapraszamy do wybierania imienia dla psiaka
krakowianka fr zaproponowala amorek?:)

Jaki tam amorek?! Amorek to malutki, a tu chyba kawał psa!:evil_lol:
A jak duży to niech będzie Amar!

Posted

zuzia63 napisał(a):
Jaki tam amorek?! Amorek to malutki, a tu chyba kawał psa!:evil_lol:
A jak duży to niech będzie Amar!

może Koleś? :smile: albo Piegus - bo ma piegi :smile:

patrzyłam też znowu na imiona ze stronki z imionami :smile: bo ja jestem bardzo kiepska w wymyślaniu

sa np. takie::smile:

Daktyl
Lesio
Dudek
Doni
Rodos
Torin
Osti

Posted

jolanto na tarnsport powinno starczyc ale moze uda sie polaczyc transport djka i amara co by od razu do morii pojechal i wtedy przyda sie wiecej grosza wiec jesli moglabys wesprzec to bardzo prosze..na ten sam numer konta moj gdzie wplaty na djka:))i od razu zapytam czy zgodzisz sie przeniesc swoja deklaracje z djka na amara teraz:))bo juz 3 osoby nam sie z deklaracji wycofaly..a wsparcie tak potrzebne..

Posted

moriu kochana zgodzisz sie przyjac naszego amarka w twoje goscinne progi?:))on taki gabarytowo pewnie jak korunia zorrus tez wcale duzy nie byl na kolankach mis pal jak go wiozlam:)

Posted

clo napisał(a):
jolanto na tarnsport powinno starczyc ale moze uda sie polaczyc transport djka i amara co by od razu do morii pojechal i wtedy przyda sie wiecej grosza wiec jesli moglabys wesprzec to bardzo prosze..na ten sam numer konta moj gdzie wplaty na djka:))i od razu zapytam czy zgodzisz sie przeniesc swoja deklaracje z djka na amara teraz:))bo juz 3 osoby nam sie z deklaracji wycofaly..a wsparcie tak potrzebne..

Zgadzam się i będę pomagać tak długo jak będę mogła :lol:

Posted

dziewczyny nasza kochana kiki dzis tez pojechala do nowego domku!!!pan rano do mnie zadzwonil i jeszcze dzis przyjechali po nia do wiosny!!!co za cudowny dzien!:))panstwo podobno super:))alez sie ciesze!!!oby tylko dalej nam z deklaracjami dobrze szlo to bedziemy mogly znow trzy psiaki wyciagnac..jeden na miejsce djka jeden na miejsce kiki i jeden na miejsce pikiego:)))ktory jedzie 5 wrzesnia do domku!:))):multi::multi:to juz jesli dobrze licze 34 psy uratowane w tym roku!:)))

Posted

Rybcia poda mi ile dokładnie kilometrow jest do Glowna i wyliczymy dokladnie transport.
Przyjme Amarka chociaz duzo wiekszy jest od DJ a DJ w domku jest. Musze powiedziec że psy sa rozne i niektore sa szczegolnie sympatyczne tak ja wlasnie DJ i chociaz cieszymy sie że bedzie mial swój domek to jest nam smutno. Wyprawimy wiec DJ a i będe mu nawet paczki przesylac od czasu do czasu, panie niech podadzą adres poniewaz DJ uwielbi8a gryzaki suszone uszy i noski i takie tam roznosci.
Dj burzy sie nie boi uwielbia spac w lozku i jedyne co dobre że nie bedzie już zazdrosny o inne psiaki. moje kochane tata Rybci odpowiedzial.
pojechalby we wtorek z Elblaga wyjechal by w ok. 15 godziny jak wszystko byloby ok to ok 19 bylby w Glownie. Wychodzi 350 km w jedna strone, nalezy liczyc razy dwa totez koszt wynioslby ok 315 zł, troche nam zabraknie
mi zostanie 200 zl panie dolożą 30 zł reszta trzeba niestety uzbierać.
Jeżeli chcecie od razu przywieżć mi drugiego psa potrzebny bylby transport do Glowna, aby pies byl dowieziony wieczorem do glowna.
Proszę o telefon do pan i adres na prv.
Dobrej nocy wam wszystkim zyczymy i to na tyle.

Posted

kurcze...to w takim razie prosimy mocno mocno o wsparcie..trzeba dozbierac te brakujace pieniazki...i super by bylo jeszcze jakby sie udalo amarka dowiezc do glowna...cholerka jakby tu to rozwiazac..moze by mogl go ktos podrzucic...zeby tata rybci go zabral..ale tymczasem musimy koniecznie dozbierac na transport...bo za duzo psow..za malo pieniedzy a tak chcemy chociaz dwa zeby udalo sie wyciagnac na miejsce tych ktore domek znalazly..