Lidan Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jedno ogłoszenie przed snem: alegratka Znowu się nie wyśpię... kupię psa pineska [SIZE="3"]@oferty [SIZE="4"]kokosy [SIZE="4"]OGŁOSZENIA.interPRESS Quote
Lidan Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 adopcje.org ogrzuciły ogłoszenie z pwodu złego formatu zdjęć :shake: A tutaj => [SIZE="4"]PetWorld.pl będzie chyba ogłoszenie jak zostanie aktywowane. Link został wysłany na maila podonaego w ogłuszeniu. Ciągle mam problemy gdzie podawać swojego maila a gdzie kontaktowego. [SIZE="4"]animalia.pl [SIZE="4"]KUPSPRZEDAJ.pl [SIZE="4"]vendito [SIZE="4"]OLX [SIZE="4"]nasipupile [SIZE="4"]PORTAL OGŁOSZEŃ [SIZE="4"]hiper ogłoszenia Jeju...Pół nocy i pół dnia spędziłam produkując tych kilka ogłoszen. Nie nadaje się do tego :shake: Za wolna jestem :oops: DJ, zmykaj do domu bo mnie z mojego wykwaterują za brak obiadu. Nie pamiętam czyj jest mail podawany w ogłoszeniach upendo@op.pl ale mogą tam przyjść jakieś prośby i linki do aktywacji niektórych ogłoszeń. Quote
__Lara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Lidan, ciotko :loveu::loveu::loveu: pięknie dziękujemy za tyle ogłoszonek :loveu::loveu::loveu: Quote
Lidan Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Proszę bardzo :-) To jest jak narkotyk: jak się zacznie to wciąga i oderwać się nie można :oops: Tylko czasu dużo mi to zajmuje a kręgosłup nie wytrzymuje długiego ślęczenia przy komputerze :-( Quote
__Lara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Lidan napisał(a):Proszę bardzo :-) To jest jak narkotyk: jak się zacznie to wciąga i oderwać się nie można :oops: Tylko czasu dużo mi to zajmuje a kręgosłup nie wytrzymuje długiego ślęczenia przy komputerze :-( Ojej :roll: ciotka Lidan do tego swoje zdrówko nadszarpnęła ogłoszeniami :roll: Quote
Lidan Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Hi hi... Właśnie znalzałam półkę w meblach przy której można na stojąco czytać i pisać na upartego też przez chwilę ale na dzisiaj koniec ;) DJku, maluszku, skacz po domek. Quote
fizia Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Wróciłam z urlopu, ale jestem wypompowana, bo jechaliśmy ponad 20 godzin...więc pomału nadrobię zaległości w czytaniu wątków Lidan - wielkie dzięki za ogłoszenia DJka Przyszedł mi link aktywujący petworld Eghh a ja wczoraj prawie cały dzień jechałam przez Rumunię i powiem Wam, że to jakaś masakra ile tam jest bezdomnych psów:-( Na każdym parkingu, koło restauracji, wszędzie - wychudzone, z kołtunami, zapchlone, szczeniaki, karmiące suki - podchodzą do każdego samochodu z błaganiem o coś do jedzenia. Serce pęka, jak się na nie patrzy. Z kolei w Bułgari pełno bezdomnych kotków... A na drogach pełno ciał psów i kotów. Jedyne, co pozytywne w tym wszystkim, to faktycznie widziałam kilku Rumunów, którzy przechodząc, głaskali te psy. To już i tak lepiej, niż w Grecji, gdzie np. widziałam, jak facet rzucał w psa kamieniem. Quote
clo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 o boze fiziu..njak to przeczytalam o tej rumuni..to lzy mi pociekly..wrocilabym pewnie z calym samochodem psow..i co bym zrobila..:((ehhh..nie moge przestac o tym myslec...ile to jeszcze lat minie zanim to sie skonczy... lidan bardzo bardzo dziekuje za oglaszanie djka!!!jestes wspaniala!!mam nadzieje,ze go ktos na allegro wypatrzy albo gdzie indziej czy on allegro ma wyroznione? cos ciotka zuzia sie nie pokazuje u djka?;P wciaz zbieramy na djka deklaracje dlatego pw i zaproszenia na watek mile widziane... Quote
zuzia63 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 clo napisał(a):...cos ciotka zuzia sie nie pokazuje u djka... Jestem, jestem! Musiałam wykorzystać kilka wolnych dni trochę nadrobić zaległości w chałupie i w życiu... DJ pewnie cieszy się wspaniałym życiem u Morii:lol: tylko domku brak... Quote
clo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 no nareszcie:)))ja tez teraz na tydzien od soboty wyjezdzam wiec ciotki opiekowac sie moim cudakiem:)))trzeba masowo djka oglaszac:)))i napewno sie domek znajdzie...tylko nie wiem czy w wakacje bo to ciezki czas... Quote
Moria Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dj biega po ogrodzie,nie chce przychodzić do domu, w domu wyleguje sie na kanapach, skacze jak daję psom gryzaki, skacze jak pileczka, bardzo smakują mu rózne suszone frykasy. DJ staje się namolny, ciąglechce żeby go glaskac. Zdjęcia są, tylko dziewczyny muszą mi je przesłać a przyczyna prosta, zawieruszony kabelek. Dj jest wzorowo nastawiony na psy, koty, kury i do ludzi. Quote
clo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 cudowne wiesci:))trzeba by te infromacje dodac w ogloszeniach:))moj kochany djek..wiedzialam ,ze to jest cudo chodzace:)) Quote
Lidan Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Moria napisał(a): DJ staje się namolny, ciąglechce żeby go glaskac. Zdjęcia są, tylko dziewczyny muszą mi je przesłać a przyczyna prosta, zawieruszony kabelek. Czy to przypadkiem nie NIENAMOLNEMU DJowi robiłam niedawno ogłoszenia :roll: Teraz wyjdę na kłamcę :oops: Pieseczku nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że jestes taki "normalny" :multi::multi: Quote
clo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 lidan zgadza sie to naszemu djkowi robilas ogloszenia:))za co z gory serdecznie dziekuje!!!sluchaj niestety mam do ciebie prosbe o jeszcze jedno ogloszenie...czy nie zechcialabys zrobic takiego wyroznionego itd allegro naszej kiki...nikt jej nie widzi tu na dogo:( a to takie cudo namiary jak wszedzie http://www.dogomania.pl/forum/f1162/spanielowata-pieknosc-sunia-juz-u-nas-w-hoteliku-142677/index4.html#post12707724 Quote
zuzia63 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Moria napisał(a):...DJ staje się namolny, ciąglechce żeby go glaskac... Cwaniak jeden;) mały, upierdliwy dupek! Ale kochany:lol: Quote
fizia Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Pewnie namolny się zrobił z miłości do Morii :loveu: Quote
zuzia63 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Myślę, że wszystkie psiaczki schroniskowe, jak już wyjdą i dostają trochę więcej zainteresowania ze strony człowieka, to po prostu nie mogą się nacieszyć tą bliskością. Starają się nadrobić "zaległości" w mizianiu:lol: i kontaktach z ludźmi Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 zuzia63 napisał(a):Myślę, że wszystkie psiaczki schroniskowe, jak już wyjdą i dostają trochę więcej zainteresowania ze strony człowieka, to po prostu nie mogą się nacieszyć tą bliskością. Starają się nadrobić "zaległości" w mizianiu:lol: i kontaktach z ludźmi A u mojej cioci na wsi piesek wzięty ze schronu już kilka razy uciekł :mad: mimo, że ma się teraz tak dobrze. Ja mu nawet adresówkę kupiłam, ale zgubił łobuz. To, że jest na wsi, nie znaczy, że siedzi przy budzie czy w kojcu, o nie. Może sobie biegać po podwórku, wszędzie, po domu. Ale i tak ucieka :mad: a jest już u nich z jakieś 2 miesiące :shake: Quote
Moria Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 To zależy od psa,jeżeli jest uciekinierem i szuka wrażeń to mimo dobrych warunkow też będzie uciekac. Quote
fizia Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Ma-y-m-ody-kochany-DJ-szuka-domu-W0QQAdIdZ145972251 Quote
fizia Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=44156 Quote
Recommended Posts