Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O jaki On cudny i uśmiechnięty:loveu::loveu::loveu:

Jestem wreszcie, ale niestety tylko na chwilę,

Już zmianiam tytuł

Zuziu nie martw się - damy radę:loveu:

Ale oczywiście bardzo prosimy o nawet najmniejsze deklaracje

Posted

O nareszcie po tylu dniach udało mi się zalogować..djku kochany jesteś cudny moriu czy możemy prosić o wiecejzdjec i trzeba pilnie ruszać z ogloszeniami tel do ogłoszeń to509173446mail tez narazie mój jak coś bo fizia na wakacjach wiec kstawyska@poczta.Onet.pl pięknie prosimy o Allegro itd za wyróżnienia i wszelkie bajery zapłacę i prosimy o wsparcie finansowe

Posted

podnosze djka i prosze o wiecej fotek da rade?jak maly sie wogole miewa?czy ktos moze pomoc w rozyslaniu pw?potrzebne deklaracje..

Posted

Dj miewa sie dobrze. Jest w grupie psiakow domowych, wychodzacych na spacery pod kontrolą, ale że potrafi sie pilnowac na podworku przebywa dlugo. Nie jest konfliktowy, je dobrze, zisiaj spodobał mu sie gryzak, suszone ucho i chcial jeszcze.
W tej chwili psy maja sjeste i odpoczynek najlepszy czas spia i nie rozrabiaja. Mamy problem z dogo i z aparatem, do poniedzialku bedą fotki, postaramy sie aby bylo ich wiecej.
DJ jest psem adopcyjnym od zaraz.

Posted

wiolu cudownie to slyszec!!!djku moj kochany juz my ci domek najlepszy z najlepszych znajdziemy!:))czekamy na fotki i wciaz prosimy o rozsylanie pw i wsparcie

Posted

jaki cudny1!!w takim razie ruszamy z ogloszeniami:))czy ktos moze zrobic cudne z wszelkimi bajerami tj wyroznieniami,podswietelniami itd allegro dla djka?oddamy pieniadze przyda ise kazde ogloszenie:)tel do ogloszen 509 173 446 mail upendo@op.pl

Posted

[quote name='clo']jaki cudny1!!w takim razie ruszamy z ogloszeniami:))czy ktos moze zrobic cudne z wszelkimi bajerami tj wyroznieniami,podswietelniami itd allegro dla djka?oddamy pieniadze przyda ise kazde ogloszenie:)tel do ogloszen 509 173 446 mail upendo@op.pl

Ja mogę allegro ;) A tekst do ogłoszeń?