Ninti Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 MY, DJowcy!!! :evil_lol::cool3::evil_lol::cool3::evil_lol::cool3::lol::lol::lol: Quote
Moria Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dojechali, DJ biega po domu nie może sobie miejsca znalezc. Taki mały wesołek. Jutro napisze co i jak. Quote
niteczka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No nareszcie!:lol: Proszę o numer konta na wpłaty hotelikowe. Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Moria napisał(a):Dojechali, DJ biega po domu nie może sobie miejsca znalezc. Taki mały wesołek. Jutro napisze co i jak. Czekamy, czekamy...:lmaa: Quote
Moria Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No więc tak DJ jest w domu, wie doskonale co to jest lozko, jest czysciutki Pati go wykompała, troche taki niepewny wszędzie biega, troche sie boi nie chce jeszcze jesc, nie wie gdzie jest. Ważne nie ma żadnego zaświadczenia o szczepieniu, bedziemy musialy go zaszczepic i na to trzeba bedzie rowniez dzbierac pieniązki. Koszt szczepienia 30zł. Quote
fizia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Moria napisał(a):No więc tak DJ jest w domu, wie doskonale co to jest lozko, jest czysciutki Pati go wykompała, troche taki niepewny wszędzie biega, troche sie boi nie chce jeszcze jesc, nie wie gdzie jest. Ważne nie ma żadnego zaświadczenia o szczepieniu, bedziemy musialy go zaszczepic i na to trzeba bedzie rowniez dzbierac pieniązki. Koszt szczepienia 30zł. O rany... Jakto nie ma zaświadczenia? Był specjalnie doszczepiany przed wyjazdem na wirusówki w schronisku, zaświadczenie czekało... Dwa razy w tak krótkim czasie nie powinno się chyba szczepić Może Pati ma to zaświadczenie, tylko zpomniała dać? Quote
fizia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 truskawa144 napisał(a): DJ będzie jeszcze dzisiaj zaszczepiony na wirusówki, można go spokojnie odebrać o dowolnej godzinie. W razie czego upomnijcie się o jego zaświadczenia o wściekliźnie i wirusówkach i o czystą umowę. Nie wiem który pracownik będzie akurat na zmianie, jeśli nowy to może zapomnieć. DJa odbierzecie spokojnie bez żadnych formalności czy płacenia czegokolwiek. Kurcze zawsze jest problem z tymi zaświadczeniami... Quote
Moria Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pati nie ma żadnych papierow. Pytałam sie bo to ważne. Trzeba pogadac z Truskawa i najwyżej niech wysle. Quote
Moria Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pati nic nie miala. Proszę wysla c na adres Wioletta Orzeł 82-300 Elblag ul. Malborska 103 Pozdrawiam Quote
truskawa144 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 On jest na wszystko zaszczepiony. Zaświadczenie jest albo u Pati albo w schronisku. Tu już się musi Pati wypowiedzieć czy je zabrała. Jeśli tak to niech Ci dośle a jak nie to ja wezmę ze schroniska i wyślę. Był szczepiony kilka dni temu. Quote
truskawa144 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Gdybym wiedziała przed 15.00 to by kierownik zostawił zaświadczenie na wierzchu. Niestety jak jest na szybko organizowany transport to tak jest. Na zmianie był pracownik,który nawet nie zajmuje się psami i pewnie nie wiedział nawet gdzie szukać. Zaświadczenie wezmę i doślę. Moria podaj mi swój adres na PW. Quote
fizia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 No to najważniejsze, że się wyjaśniło. DJ juz od dłuższego czasu siedział przygotowany do wyjazdu - specjalnie na tę okazję wysterylizowany, doszczepiony - żeby już tylko w hoteliku sobie czekał na Dom Quote
Divi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Fiziu my wysyłamy dziś 20 zł, 10 zł na DJ-a, a 10 dla Wiosny, z bazarku Lara przekaże też jakiś grosik bo się troszku nam uzbierało. Kolejne 20 dla Wiosny w następnym tygodniu. A pieniążki wysyłam na twoje konto. Super, że psinak jest już w hoteliku teraz na pewno znajdzie domek.:evil_lol: Czy nr konta na bazarek , DJ i na wiosne jest taki sam ??? Quote
Zuza i Noddy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Divi napisał(a):Fiziu my wysyłamy dziś 20 zł, 10 zł na DJ-a, a 10 dla Wiosny, z bazarku Lara przekaże też jakiś grosik bo się troszku nam uzbierało. Kolejne 20 dla Wiosny w następnym tygodniu. A pieniążki wysyłam na twoje konto. Super, że psinak jest już w hoteliku teraz na pewno znajdzie domek.:evil_lol: Divi, a ja mam pytanie, bo kiedyś mówiłaś coś o książkach Paulo Coelho na bazarek, czy ten bazarek już był? Quote
Divi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Tak już był zastała tylko kisążka "Alchemik" Jak byś była zainteresowana, ale bazarek zakończony i nie znam dokładnie zasad, czy można sprzedawać po :shake: Quote
Zuza i Noddy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Divi napisał(a):Tak już był zastała tylko kisążka "Alchemik" Jak byś była zainteresowana, ale bazarek zakończony i nie znam dokładnie zasad, czy można sprzedawać po :shake: Oj strasznie szkoda, ze nie było info na watku(albo ja przegapiłam) bo siostra pewnie byłaby zainteresowana. Spytam się może tej jeszcze nie ma. Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Co robimy w sprawioe kosztów transportu? Trzeba Reni koniecznie zwrócić. Quote
Ninti Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dziewczyny! Komu ja mam wysłać transportowe?! Wysłać mogę albo już albo dać do ręki komuś z Warszawy, kto zbiera pieniążki na DJa, bo od dzisiejszego popołudnia przez parę dni nie będę mogła zrobić przelewu, a pocztą to iiiiidzie i iiiidzie... Podajcie mi na pw szybciutko konto, PROSZĘ :modla: Quote
fizia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Divi napisał(a):Tak już był zastała tylko kisążka "Alchemik" Jak byś była zainteresowana, ale bazarek zakończony i nie znam dokładnie zasad, czy można sprzedawać po :shake: Spod lady chyba można :evil_lol: Quote
fizia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Divi napisał(a):Fiziu my wysyłamy dziś 20 zł, 10 zł na DJ-a, a 10 dla Wiosny, z bazarku Lara przekaże też jakiś grosik bo się troszku nam uzbierało. Kolejne 20 dla Wiosny w następnym tygodniu. A pieniążki wysyłam na twoje konto. Super, że psinak jest już w hoteliku teraz na pewno znajdzie domek.:evil_lol: Czy nr konta na bazarek , DJ i na wiosne jest taki sam ??? Serdeczne dzięki!!!:loveu::loveu: Na bazarek i na psiaki u Wiosny - teraz jest tam Franio - jest do mnie, czyli taki, jaki masz - na DJa zbiera CLo, ale spokojnie możesz wysłać do mnie, bo i tak mam już na Niego jedną wpłatę u siebie i musze przesłać Clo Quote
Ninti Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Właśnie wysłałam do Clo trzy dyszki transportowego dla DJka :scared: Quote
Recommended Posts