fizia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 ketunia napisał(a):Kochany coś masz pod górkę:shake:. Wytrzymaj jeszcze troszkę Dobrze, że biedak nie ma świadomości tego, co się dzieje i nie przeżywa rozczarowań. Ale faktycznie ma pod górkę... Z drugiej strony ma szczęście, bo Clo wypatrzyła Go w galrii schroniska - mimo, że ma dość pospolitą urodę - Wy wszyscy wspieracie Go finansowo i duchowo - będzie dobrze :loveu: Quote
zuzia63 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dobrze, że to się jakoś ułoży, bo wczoraj paznokcie zjadłam! Faktycznie, biedak ma pod górkę, ale miejmy nadzieję, że teraz to już z górki i wreszcie szczęśliwe zakończenie jego tułaczki. Tylko kochający domek potrzebny... Quote
agata51 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Im większe trudności, tym słodszy smak zwycięstwa! :evil_lol: Już niedługo DJku! Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Jest szansa, że razem z DJem i z Kamyczkiem do Morii :loveu: zabierze się malutki Gufi z Końskich, który mieszka na przystanku:-( Zerknijcie prosze do malucha http://www.dogomania.pl/forum/f28/mieszkam-na-przystanku-maly-gufi-zbieramy-fundusze-na-dt-daj-grosik-141210/ Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Oj kochana :loveu: Ciekawe czy DJ już w drodze Quote
truskawa144 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jak to w drodze? Nikt mnie nie uprzedził więc ja nie uprzedziłam schroniska. Quote
zuzia63 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 agata51 napisał(a):No właśnie, biedny DJ! :loveu: Kamyk przynajmniej u Reni zdążył się zadekować! :evil_lol: Zadekować to się zdążył, i owszem! Tylko jak tak dłużej posiedzi to trzeba będzie pomyśleć gdzie zadekować Renate:evil_lol: Kamyk całą noc sie awanturował Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ninti napisał(a):Pati-c oddzwoniła. Jutro może pojechać po DJa, bo jedzie z psem do Częstochowy i DJa zabierze wracając. Przywiezie go do mnie, ja go przenocuję. We wtorek weźmie go i pojedzie do Sochaczewa po Kamyka, a następnie do Elbląga. Ma kłopot z logowaniem na Dogo, ale spróbuje, a na razie ja mam jej przesłać na PW wszystkie dane, bo można je odczytać na mailu. Co Wy na to? No nie wiem, zrozumiałam, że Pati-c jedzie dzisiaj po DJa Quote
zuzia63 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Rany! Jak znowu się coś namiesza, to chyba zwariuje tutaj :comp26: Quote
Ninti Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pati-c napisała mi: W schronie będę ok.19-20" -mam nadzieję,że nie później Koszt całego transportu to ok.340zł. I tu moja prośba- jeśli to realne,to prosiłabym,żeby ktoś założył tę kwotę i przekazałabyś mi te pieniądze,gdy się spotkamy. W ubiegłym m-cu założyłam na transporty ok.1500zł i większość z tej sumy jeszcze nie doszła. Po prostu nie jestem już w stanie zakładać kolejnych pieniędzy i czekać tygodniami na ich zwrot. __ Dziewczyny, ratunku! Mam swoje trzy dychy na transport i nic poza tym na tę chwilę...:shake: Quote
Ninti Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ninti napisał(a):Truskawa144 podaj może swój telefon Pati-c na PW A odezwałaś się do Pati? Podałam jej na pw, że w sprawie DJa kontakt z Tobą, ale nie znam Twojego telefonu. Cały czas była mowa, że Pati-c dziś odbiera DJa. Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Aaa no to super! To może najlepiej przelac odrazu te pieniądze do Pati-c? Dobrze by było wiedzieć jaki jest koszt tego odcinka Sochaczew-Elbląg - żeby podzielić się z Kamykiem Bo za DJa jeszcze dodatkowo Jamrozowizna-Warszawa Quote
truskawa144 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ninti napisał(a): Cały czas była mowa, że Pati-c dziś odbiera DJa. Owszem ale jak wiemy wszyscy na dogo się wszystko zmienia z minuty na minutę. Dokąd pies nie trafia do miejsca docelowego nigdy nie ma żadnej pewności, że wszystko wypali. Tel. adopcyjny który już tu podawałam kilka razy a pod którym można się ze mną skontaktować to 518125320. Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Napisałam do Pati prośbę, o wyszczególnienie ile kosztuje ten pierwszy odcinek, a ile drugi i czy możemy przelac na konto deklaracje na DJa powinny być na koncie u Clo resztę za DJa dopłacamy z bazarku, z którego pieniądze mam na moim koncie za Kamyka pieniądze mają dziewczyny od Kamyka, tylko właśnie trzeba Im powiedziec ile to wyniesie Ja myślę, że jednak na konto by było znacznie łatwiej. My już chyba 3 albo więcej razy korzystałyśmy z pomocy Pati-c, zawsze płaciłyśmy w terminie, może tym razem też się tak zgodzi No a jak jednak wolałaby gotówkę, to przelejemy myślę na Twoje konto Ninti ok? Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='zuzia63']ja wpłaciłam setkę na konto clo No to super!:loveu: Czyli 50 na transport 50 na hotelik prawda? Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 TVP OLSZTYN "Tu jest pokazana Moria i jej hotelik . Ok 6 minuta. " Quote
zuzia63 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 fizia napisał(a):No to super!:loveu: Czyli 50 na transport 50 na hotelik prawda? Tak, tak :lol: Quote
Ninti Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 fizia napisał(a):Napisałam do Pati prośbę, o wyszczególnienie ile kosztuje ten pierwszy odcinek, a ile drugi i czy możemy przelac na konto deklaracje na DJa powinny być na koncie u Clo resztę za DJa dopłacamy z bazarku, z którego pieniądze mam na moim koncie za Kamyka pieniądze mają dziewczyny od Kamyka, tylko właśnie trzeba Im powiedziec ile to wyniesie Ja myślę, że jednak na konto by było znacznie łatwiej. My już chyba 3 albo więcej razy korzystałyśmy z pomocy Pati-c, zawsze płaciłyśmy w terminie, może tym razem też się tak zgodzi No a jak jednak wolałaby gotówkę, to przelejemy myślę na Twoje konto Ninti ok? No, ale i tak nie dojdzie na dziś przecież, ja się z Pati będę widziała dziś wieczór, bo mi przywiezie DJa na noc...Po prostu nie jestem w stania dać jejdziś fizycznie takich pieniędzy... Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ninti napisał(a):No, ale i tak nie dojdzie na dziś przecież, ja się z Pati będę widziała dziś wieczór, bo mi przywiezie DJa na noc...Po prostu nie jestem w stania dać jejdziś fizycznie takich pieniędzy... Nie no oczywiście, że nie My zawsze wpłacałyśmy na konto - mam nadzieję, ze i tym razem się tak uda A jeśłi nie, to do jutra powinno dojść Te pieniądze są już zebrane - kwestia tylko komu je wysłać Quote
Ninti Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wysłać Pati-c oczywiście. 30 zł ode mnie dostanie od razu. Quote
Recommended Posts