Lionees Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dziewczyny,odbierzcie też zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie Piłkarzyka,plisssss.Kamyk będzie prawdopodobnie czekał na transport u mnie,także byście mi to zaświadczenie dały,bo Piłkarzyka mam na dt Quote
Ninti Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Psiata, zgłoś się do mnie po trzy dyszki do ręki ;) Na wstępne tankowanie będzie :lol: Quote
truskawa144 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Renata5 napisał(a):Dziewczyny,odbierzcie też zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie Piłkarzyka,plisssss.Kamyk będzie prawdopodobnie czekał na transport u mnie,także byście mi to zaświadczenie dały,bo Piłkarzyka mam na dt Za późno na to. Zaświadczenia wydaje tylko kierownik, są pod kluczem i skoro go nie naszykował to nikt inny nie ma dostępu. Szkoda, że nie wiedziałam o tym przed 15.00. Quote
Psiata Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Damy rade :) generalnie dziolchy :) Ewo spoko zglosze sie ;) to ja mam pomysl.. ja zaloze od mamy a wy calosc przelejcie Ewie na konto i ona mi przekaze ;) wieczorem powiem ile.. roznice ew. korekcyjne bedziem jak nadwyzka zwracac ;) na psiaki :loveu: jak za malo to trudno ;) bedzie moj wklad :> Bedzie prosciej moze :) Co ty Ewo na to?:mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
fizia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Zrobimy tak, żeby było Wam najwygodniej. Odcinek Częstochowa - Warszawa będzie opłacony przez Panią, która adoptuje Sarunie. Resztą musimy się podzielić z Dziewczynami, które zajmują się Kamyczkiem Quote
fizia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Psiata - czy będziesz mogła odebrać Kamyka z Sochaczewa? Quote
Ninti Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Psiata napisał(a):Damy rade :) generalnie dziolchy :) Ewo spoko zglosze sie ;) to ja mam pomysl.. ja zaloze od mamy a wy calosc przelejcie Ewie na konto i ona mi przekaze ;) wieczorem powiem ile.. roznice ew. korekcyjne bedziem jak nadwyzka zwracac ;) na psiaki :loveu: jak za malo to trudno ;) bedzie moj wklad :> Bedzie prosciej moze :) Co ty Ewo na to?:mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Jeśli tak Ci wygodnie to nie ma sprawy. Muszę tylko wiedzieć komu mam wysłać PW ze swoimi danymi. Quote
Psiata Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 JADA WSZYSTKIE PSY UWZGLEDNIONE NA TRASIE :) na poczatku powiem !!! Tylko nie chce sytuacji dogrywanej na trasie :( napisalam ze liczba psow to nie problem.. musze miec numery tel i adresy na prv .. pisalam o tym np. 1) czestochowa adres tel osoba kontakt odbierasz sarunie 2) pod czestochowa kontak adres odbierasz dj 3) wawa ... to chyba nie jest jakos trudne... :( przepraszam ale jako ze ma sie to odbyc w nocy itp. chcialabym aby bylo 100% info dla mnie.. a nie szlajanie sie szukanie itp....zrozumcie mnie to 1000 km ;) nie chcemy tracic czasu ani paliwa na darmo.. :> Czekam na szczegoly :) Quote
fizia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Jeśli chodzi o Sarunię - kontakt do Truskawy 518125320 W schronisku będą zawiadomieni, więc wystaczy powiedzieć, że po DJa, który czeka wykastrowany :), myślę, że można się powołać własnie na Martynę (Truskawę), bo jest wolontariuszką w schronisku - w razie probelmów - też nalepiej kontakt z Nią Quote
Psiata Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Super a teraz jeszcze tel do Pani co odpiera sarunie i dane sochaczewa i elblaga:) Quote
truskawa144 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Schronisko jest uprzedzone. Adres schroniska: Jamrozowizna 1, Kłomnice, woj. Śląskie. W Częstochowie podjedziecie do mnie po Sarunie czy spotkamy się gdzieś przy trasie (ode mnie do trasy jest niecały kilometr)? Numer do mnie 518125320. Dane p.Patrycji, która odbiera w Warszawie Sarunie podam Ci za chwilę na PW. p.Patrycja zapłaci od razu w gotówce za przejazd Saruni. Quote
Psiata Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Kurde chwile robi sie problem... z samochodem.... :( bede informowac na biezaco.. ;( czestochowa - warszawa nawet sochaczew ok.. ale z elblagiem robi sie problem.. ;( nie wiem czy czasowo wyrobie sie z oddaniem wozu :/ Pozdro. Quote
fizia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 O kurcze - no to byłoby bardzo źle, bo Kamyk juz zabrany ze schroniska i jest u Renaty, u której nie może zostać dłużej... On nie może przecież wrócić do schroniska... DJ tez już "spakowany" Psiata - błagam wymyśl coć.. Quote
agata51 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 To znaczy, że trzeba szukać transportu Warszawa-Elbląg? Matko! Quote
fizia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 No własnie nie pisąłam nic na wątku Kamyka, żeby nie robić niepotrzebnie zmartwienia i zamieszania - cały czas tu zaglądam w nadziei, że jednak się wszystko ułoży... Quote
agata51 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 To ja też jeszcze trochę poczekam. Ładna historia - Kamyk jest wyadoptowany na mnie. To się rodzinka uieszy, jak im czwartego psa przyprowadzę do domu! :evil_lol: Quote
fizia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 agata51 napisał(a):To ja też jeszcze trochę poczekam. Ładna historia - Kamyk jest wyadoptowany na mnie. To się rodzinka uieszy, jak im czwartego psa przyprowadzę do domu! :evil_lol: O matko...nie no, musi się udać Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kurcze, jeden dzień mnie nie było i tyle się dzieje... I co z tym transportem do Elbląga, udało się? Tragedia, że tak posypało sie w ostatniej chwili:-( Quote
Recommended Posts