Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny,odbierzcie też zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie Piłkarzyka,plisssss.Kamyk będzie prawdopodobnie czekał na transport u mnie,także byście mi to zaświadczenie dały,bo Piłkarzyka mam na dt

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Dziewczyny,odbierzcie też zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie Piłkarzyka,plisssss.Kamyk będzie prawdopodobnie czekał na transport u mnie,także byście mi to zaświadczenie dały,bo Piłkarzyka mam na dt

Za późno na to.
Zaświadczenia wydaje tylko kierownik, są pod kluczem i skoro go nie naszykował to nikt inny nie ma dostępu.
Szkoda, że nie wiedziałam o tym przed 15.00.

Posted

Damy rade :) generalnie dziolchy :)
Ewo spoko zglosze sie ;) to ja mam pomysl.. ja zaloze od mamy a wy calosc przelejcie Ewie na konto i ona mi przekaze ;) wieczorem powiem ile.. roznice ew. korekcyjne bedziem jak nadwyzka zwracac ;) na psiaki :loveu: jak za malo to trudno ;) bedzie moj wklad :>

Bedzie prosciej moze :)

Co ty Ewo na to?:mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

Zrobimy tak, żeby było Wam najwygodniej.

Odcinek Częstochowa - Warszawa będzie opłacony przez Panią, która adoptuje Sarunie.

Resztą musimy się podzielić z Dziewczynami, które zajmują się Kamyczkiem

Posted

Psiata napisał(a):
Damy rade :) generalnie dziolchy :)
Ewo spoko zglosze sie ;) to ja mam pomysl.. ja zaloze od mamy a wy calosc przelejcie Ewie na konto i ona mi przekaze ;) wieczorem powiem ile.. roznice ew. korekcyjne bedziem jak nadwyzka zwracac ;) na psiaki :loveu: jak za malo to trudno ;) bedzie moj wklad :>

Bedzie prosciej moze :)

Co ty Ewo na to?:mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Jeśli tak Ci wygodnie to nie ma sprawy.
Muszę tylko wiedzieć komu mam wysłać PW ze swoimi danymi.

Posted

JADA WSZYSTKIE PSY UWZGLEDNIONE NA TRASIE :) na poczatku powiem !!! Tylko nie chce sytuacji dogrywanej na trasie :( napisalam ze liczba psow to nie problem.. musze miec numery tel i adresy na prv .. pisalam o tym np. 1) czestochowa adres tel osoba kontakt odbierasz sarunie 2) pod czestochowa kontak adres odbierasz dj 3) wawa ... to chyba nie jest jakos trudne... :(

przepraszam ale jako ze ma sie to odbyc w nocy itp. chcialabym aby bylo 100% info dla mnie.. a nie szlajanie sie szukanie itp....zrozumcie mnie to 1000 km ;) nie chcemy tracic czasu ani paliwa na darmo.. :>

Czekam na szczegoly :)

Posted

Jeśli chodzi o Sarunię - kontakt do Truskawy 518125320

W schronisku będą zawiadomieni, więc wystaczy powiedzieć, że po DJa, który czeka wykastrowany :), myślę, że można się powołać własnie na Martynę (Truskawę), bo jest wolontariuszką w schronisku - w razie probelmów - też nalepiej kontakt z Nią

Posted

Schronisko jest uprzedzone. Adres schroniska: Jamrozowizna 1, Kłomnice, woj. Śląskie.
W Częstochowie podjedziecie do mnie po Sarunie czy spotkamy się gdzieś przy trasie (ode mnie do trasy jest niecały kilometr)? Numer do mnie 518125320.
Dane p.Patrycji, która odbiera w Warszawie Sarunie podam Ci za chwilę na PW. p.Patrycja zapłaci od razu w gotówce za przejazd Saruni.

Posted

Kurde chwile robi sie problem... z samochodem.... :( bede informowac na biezaco.. ;( czestochowa - warszawa nawet sochaczew ok.. ale z elblagiem robi sie problem.. ;( nie wiem czy czasowo wyrobie sie z oddaniem wozu :/

Pozdro.

Posted

O kurcze - no to byłoby bardzo źle, bo Kamyk juz zabrany ze schroniska i jest u Renaty, u której nie może zostać dłużej...
On nie może przecież wrócić do schroniska...

DJ tez już "spakowany"

Psiata - błagam wymyśl coć..

Posted

No własnie nie pisąłam nic na wątku Kamyka, żeby nie robić niepotrzebnie zmartwienia i zamieszania - cały czas tu zaglądam w nadziei, że jednak się wszystko ułoży...

Posted

To ja też jeszcze trochę poczekam. Ładna historia - Kamyk jest wyadoptowany na mnie. To się rodzinka uieszy, jak im czwartego psa przyprowadzę do domu! :evil_lol:

Posted

agata51 napisał(a):
To ja też jeszcze trochę poczekam. Ładna historia - Kamyk jest wyadoptowany na mnie. To się rodzinka uieszy, jak im czwartego psa przyprowadzę do domu! :evil_lol:

O matko...nie no, musi się udać

Posted

Kurcze, jeden dzień mnie nie było i tyle się dzieje...
I co z tym transportem do Elbląga, udało się?
Tragedia, że tak posypało sie w ostatniej chwili:-(