truskawa144 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 zuzia63 napisał(a):Pewnie pani się już nie odezwała? Nie. Ale nie spodziewałam się tego. Quote
clo Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 dobra to czekamy an odp psiataty czy mozna bedzie polaczyc transport dj-sarunia-kamyk..i musze wtedy dawac znac morii oraz trzeba pania patrycje powiadomic..obiecalam ze bedziemy z nia w kontakcie..niech wie ,ze sie cos dzieje i sarunia dojedzie..czy ktos moze do niej przedzwonic? Quote
truskawa144 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 P.Patrycja wczoraj do mnie dzwoniła. Powiedziałam,że jak tylko już bedzie pewne kiedy Sarunia jedzie to dam jej znać. Quote
clo Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 sa tez pytania na watku kamienia o ktorej moglby zostac przez was zabrany z warszawy jak bedziecie jechac z czestochowy z djem i sarunia to wtedy nastapilaby podmiana z saruni na kamyka tylko musimy ustalic dokladne godziny bo kamienia tez trzeba wczesniej zabarc ze schronu i ktos musi go przetrzymac bardzo prosze o odp.. Quote
Ninti Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Psiata mówiła, że może jechać z kilkoma psami, nie widzi problemu, ma za to problem z zalogowaniem się na Dogo :shake: Quote
zuzia63 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 No, ładnie! Nikt nawet nie zajrzał!:lmaa: idziemy na spacer :painting: Quote
Ninti Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Zaglądam, zaglądam, ale ja tu teraz niewiele mogę. Rozmawiałam dzisiaj z Psiatą, bardzo zajęta była, powiedziała, że oddzwoni... Może piszcie do niej na pw, czasemm łatwiej się zalogować z zawiadomienia na mailu... Quote
zuzia63 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 idziemy na poranny spacer :painting:, śniadanko i mizianko Quote
fizia Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Ninti napisał(a):Zaglądam, zaglądam, ale ja tu teraz niewiele mogę. Rozmawiałam dzisiaj z Psiatą, bardzo zajęta była, powiedziała, że oddzwoni... Może piszcie do niej na pw, czasemm łatwiej się zalogować z zawiadomienia na mailu... Napisałam. Oby się udało jak najszybciej Quote
zuzia63 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 fizia, czy my mamy tylko te deklaracje z pierwszego postu?:crazyeye: nic tam się nie zaplątało po drodze?:crazyeye: :-( Quote
Psiata Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dobra wiec tak, chcialam jechac dzis w nocy ale nie dam rady.. niedziele mam wolna wiec na 100% jedziem z soboty na niedziele.. potrzebuje na maila pajak011@wp.pl lub pw info o osobach wraz z numerami kontaktowymi do nich i dokladnym planem. Dziewczyny trzeba sie sprezyc bo ja ruszam w sobote....i nie ma to tamto bo potem wyjezdzam :) juz wsio na 100% zaplanowalam. Najlepiej jakby ktos to zebral w kupe :) Liczba psow nie gra roli! :) Buziaki I niech jedna osoba kompetentna sie ze mna skontaktuje... bo musze wiedziec wszystko dokad itp. Quote
Psiata Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ninti napisał(a):Psiata mówiła, że może jechać z kilkoma psami, nie widzi problemu, ma za to problem z zalogowaniem się na Dogo :shake: Ja pogryze ich za to logowanie na dogo :///// wr :P Czekam na kontakt!! :) Quote
madcat1981 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Psiata']Dobra wiec tak, chcialam jechac dzis w nocy ale nie dam rady.. niedziele mam wolna wiec na 100% jedziem z soboty na niedziele.. potrzebuje na maila pajak011@wp.pl lub pw info o osobach wraz z numerami kontaktowymi do nich i dokladnym planem. Dziewczyny trzeba sie sprezyc bo ja ruszam w sobote....i nie ma to tamto bo potem wyjezdzam :) juz wsio na 100% zaplanowalam. Najlepiej jakby ktos to zebral w kupe :) Liczba psow nie gra roli! :) Buziaki I niech jedna osoba kompetentna sie ze mna skontaktuje... bo musze wiedziec wszystko dokad itp. Dziewczyny, jestem z wątku Kamienia - tam zapanowała niemoc:sad: - czy dobrze zrozumiałam, że transport będzie jednak w sobotę? Czy mogę prosić ktorąś z Was o zerknięcie tam na wątek? Jest dziewczyna, która wstępnie zgodziła sie nam pomóc z Kamieniem, przetrzymac go, ale czeka na kontakt. Nie wiem czy będzie jej sobota odpowiadać. Nie wiem kto moze Kamienia wyadoptować... Do tej pory naszym "łącznikiem" była Clo, ale chyba też ma problemy z internetem :nerwy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kamien-ma-tylko-na-polowe-hotelu-kto-pomoze-go-wyadoptowac-w-poniedzialek-140922/ Acha, logowanie na dogo można naprawić jak się wstuka w wyszukiwarkę hasło www.dogomania.pl i doda do tej nazwy /forum Mnie to działa. Quote
fizia Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Psiata']Dobra wiec tak, chcialam jechac dzis w nocy ale nie dam rady.. niedziele mam wolna wiec na 100% jedziem z soboty na niedziele.. potrzebuje na maila pajak011@wp.pl lub pw info o osobach wraz z numerami kontaktowymi do nich i dokladnym planem. Dziewczyny trzeba sie sprezyc bo ja ruszam w sobote....i nie ma to tamto bo potem wyjezdzam :) juz wsio na 100% zaplanowalam. Najlepiej jakby ktos to zebral w kupe :) Liczba psow nie gra roli! :) Buziaki I niech jedna osoba kompetentna sie ze mna skontaktuje... bo musze wiedziec wszystko dokad itp. O no to super!! Napisałam do Truskawy - bo trzeba sie jeszcze uprzedzić Panią Patrycję, która ma adoptować Sarunię (Sarunia miałaby jechać z DJem do Warszawy - teraz jest u Truskawy na DT) Truskawa pewnie powiadomi Schronisko Jak już bedą wszyscy powiadomieni, to napiszemy do Psiaty- mam nadzieję, że wszystkim będzie pasować, ale myślę, że tak :) Czyli tak - Sarunia jest w Częstochowie i ma jechać do Warszawy, na Żoliborz, DJ jest w Jamrozowiźnie oło Kłomnic, 25 km od Częstochowy i ma jechać do Elbląga Kamyk jest w Sochaczewie i ma jechać do Elbląga Quote
fizia Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='zuzia63']fizia, czy my mamy tylko te deklaracje z pierwszego postu?:crazyeye: nic tam się nie zaplątało po drodze?:crazyeye: :-( Właśnie przeczytałam, że Elkate, która wspierała Divi z naszego schronsika, przesłała teraz 30 zł na innego psa - więc przeznaczymy na DJa:loveu: Są też pieniążki z bazarku - damy radę Quote
truskawa144 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Psiata napisał(a):Ja pogryze ich za to logowanie na dogo :///// wr :P Najprościej dodać sobie swój panel użytkownika do zakładek i włączyć automatyczne logowanie. Nic nie trzeba robić,tylko kliknąć na tą zakładkę. Jeszcze nigdy nie miałam problemu z zalogowaniem. Sarunie podrzucę w dowolne miejsce w Częstochowie. Kontakt do mnie 518125320. Z wyciągniecie DJa też nie będzie żadnych problemów,jutro uprzedzę tylko kierownika. Quote
Psiata Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ok :) a jak z kasa za paliwo.. konto podac czy cos?? zeby chociaz czesc? bo ja musze zatankowac.. zeby jechac :((( Quote
fizia Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Psiata napisał(a):ok :) a jak z kasa za paliwo.. konto podac czy cos?? zeby chociaz czesc? bo ja musze zatankowac.. zeby jechac :((( No oczywiście, że podać :loveu: Wyślij mi tylko kwotę i numer konta Quote
truskawa144 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Za odcinek Częstochowa - Warszawa płaci p.Patrycja na miejscu. Quote
agata51 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Psiata, możesz podać rozkład jazdy? Jak to godzinowo wygląda? W przybliżeniu, ma się rozumieć. Są problemy z Kamykiem. Możesz mi podać na PW swój nr tel.? Quote
truskawa144 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No właśnie, muszę uprzedzić p.Patrycje o której będziecie z Sarunią w Warszawie. DJ będzie jeszcze dzisiaj zaszczepiony na wirusówki, można go spokojnie odebrać o dowolnej godzinie. W razie czego upomnijcie się o jego zaświadczenia o wściekliźnie i wirusówkach i o czystą umowę. Nie wiem który pracownik będzie akurat na zmianie, jeśli nowy to może zapomnieć. DJa odbierzecie spokojnie bez żadnych formalności czy płacenia czegokolwiek. Quote
Recommended Posts