Moria Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Wyślij jej na PW wiadomość, ale z tegio co wiem wyjechali do niedzieli wieczór, podam ci pozniej telefon do jej taty i ustalajcie sami. Quote
Lidan Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Przelałam obiecane 20 zł ale kiedy dojdzie to już inna sprawa :roll: Quote
agata51 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Widzę, że przygotowania idą pełną parą. Już niedługo, DJku! Quote
clo Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 a jak!pewnie ,ze ida;)trzeba tylko sie skontaktowac z tata rybci..z tymi km co i jak.agatka a ty czmychaj na nasz watek do stowarzyszenia sie zapisywac:p bo miejsc zabraknie;))) Quote
fizia Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Zerknijcie proszę do Tusinki - ma bardzo nieciekawą sytuację...:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukam-domu-swoim-psom-woj-mazowieckie-siedza-w-klatce-2mx2m-140625/ Quote
Lidan Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Jak się miewa DJ w ostatnich dniach swojego pobytu w gościnnych progach Mori? Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No proszę, to DJ już pewnie szykuje się do drogi :loveu::multi: Quote
zuzia63 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wyśpij się mały, bo męcząca droga przed tobą... DJ będzie spał w łóżku! Niesamowite szczęście ma mały dupek!:lol: Powodzenie malutki :thumbs: Quote
Jolanta08 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 O tak, powodzenia :loveu:i czekamy z niecierpliwością na relacje.No i szczęśliwej drogi,psinko:hand: Quote
fizia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Panie się już dopytują czy napewno DJek przyjedzie?:loveu: Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 fizia napisał(a):Panie się już dopytują czy napewno DJek przyjedzie?:loveu: :loveu: coś czuje, że to będzie cudowny domek :loveu: Quote
Moria Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dj musi sie zapakowac. Wczoraj od hotelu Amicus i od was cioteczki zostal wyposażony. Beda oczywiscie zdjecia, ale kabel sie zepsul. Totez DJ od hotelu dostal: zabawke, komplet mnisek, gryzaki, na pierwsze dni karme sucha i obrożke z husteczką plus wypisana adresowka. Od Fizi dostal szeleczki ze smyczka, w szeleczkach pomyka juz od piatku. Byl w sklepie zoologicznym jechal samochodem kulturalnie sie zachowal. Wydrukowalam trzy egz. umowy i przekaże. No i teraz to juz tylko walizeczka i transport i dobrej drogi mu trzeba życzyc. Quote
Divi Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jak fajnie DJ ma kochający domek :loveu: i super wyprawke tylko pozazdrościć. Mam nadzieje,że DJ nie zapomni ciotej i domek bedzie się odzywał i opowiadał jak psina odpoczywa na kanapie:) Quote
fizia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 No to porządną walizę musi DJ zabrać ze sobą :) Pewnie będzie bidula tęsknił za Morią, no ale mam nadzieję, że szybko się zakocha w nowej Rodzince Quote
clo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 powodzenia moj kochany...:-(kurcze az mi sei oczy szkla...pamietam jak zobaczylam jego zdjecie w schronie...i pamietam jak go wyciagalysmy..i jak mu sie imie wymyslilo...rany ale mi sie chce plakac..gdybym tylko mogla sama bym go zabrala...mam nadzieje,ze bedzie kochany...i bedzie mu dobrze...musimy pilnowac zeby kontakt z nowym domem byl..moj maluch..:loveu: dziekuje dziewczyny za obecnosc i bycie z djkiem bez was nie byloby to mozliwe! Quote
fizia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Oj gdybyś Go Clo nie wypatrzyła i tyle osób nie pomogłoby nam, to pewnie siedziałby bidulka dalej za kratami.:loveu: Żal mi tych właśnie "zwykłych" psiaków, takich, które jakoś szczególnie nie wyróżniają się urodą, nei są podobne do jakiejś rasy - bo jest ich tak dużo, że szansa na zauważenie w tłumie jest bardzo mała. DJek miał naprawdę dużo szczęścia. Quote
fizia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Jeśli nic się nic zmieniło, to miał chyba wyruszyć ok. 16 Quote
zuzia63 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 DJ siedzi na walizkach:multi: I zaproście Nową Rodzinę na dogo, bo my tu będziemy bardzo tęsknić za maluchem... :oops: Quote
Moria Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 DJ już wyjechal. Rzeczywiście jest takim psem, który od razu łapie za serce i tez się łezka w oku kręci. Wyjechal z calym swoim dobytkiem, rano rozmawialam z mlodszą pania, nie omieszkam zadzwonic wieczorem. Od taty Rybci tez dostane informacje co i jak. Quote
Jolanta08 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 DJ-ek już w drodze do domku:multi:dojedź szczęśliwie malutki:loveu:no i czekamy z niecirpliwością na wiadomości :hand: Quote
zuzia63 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jeju, paluszki mocno zaciśnięte, aż kostki zbielały:-o Życzę Ci Mały Dupku, abyś doczekał w Nowym Domku szczęśliwej starości. Kurczaki, ale się cieszę:lol: Quote
Recommended Posts