Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a jak!pewnie ,ze ida;)trzeba tylko sie skontaktowac z tata rybci..z tymi km co i jak.agatka a ty czmychaj na nasz watek do stowarzyszenia sie zapisywac:p bo miejsc zabraknie;)))

Posted

Dj musi sie zapakowac. Wczoraj od hotelu Amicus i od was cioteczki zostal wyposażony. Beda oczywiscie zdjecia, ale kabel sie zepsul.
Totez DJ od hotelu dostal:
zabawke, komplet mnisek, gryzaki, na pierwsze dni karme sucha i obrożke z husteczką plus wypisana adresowka.
Od Fizi dostal szeleczki ze smyczka, w szeleczkach pomyka juz od piatku.
Byl w sklepie zoologicznym jechal samochodem kulturalnie sie zachowal.
Wydrukowalam trzy egz. umowy i przekaże.
No i teraz to juz tylko walizeczka i transport i dobrej drogi mu trzeba życzyc.

Posted

Jak fajnie DJ ma kochający domek :loveu: i super wyprawke tylko pozazdrościć. Mam nadzieje,że DJ nie zapomni ciotej i domek bedzie się odzywał i opowiadał jak psina odpoczywa na kanapie:)

Posted

No to porządną walizę musi DJ zabrać ze sobą :)

Pewnie będzie bidula tęsknił za Morią, no ale mam nadzieję, że szybko się zakocha w nowej Rodzince

Posted

powodzenia moj kochany...:-(kurcze az mi sei oczy szkla...pamietam jak zobaczylam jego zdjecie w schronie...i pamietam jak go wyciagalysmy..i jak mu sie imie wymyslilo...rany ale mi sie chce plakac..gdybym tylko mogla sama bym go zabrala...mam nadzieje,ze bedzie kochany...i bedzie mu dobrze...musimy pilnowac zeby kontakt z nowym domem byl..moj maluch..:loveu:

dziekuje dziewczyny za obecnosc i bycie z djkiem bez was nie byloby to mozliwe!

Posted

Oj gdybyś Go Clo nie wypatrzyła i tyle osób nie pomogłoby nam, to pewnie siedziałby bidulka dalej za kratami.:loveu:

Żal mi tych właśnie "zwykłych" psiaków, takich, które jakoś szczególnie nie wyróżniają się urodą, nei są podobne do jakiejś rasy - bo jest ich tak dużo, że szansa na zauważenie w tłumie jest bardzo mała.
DJek miał naprawdę dużo szczęścia.

Posted

DJ już wyjechal. Rzeczywiście jest takim psem, który od razu łapie za serce i tez się łezka w oku kręci. Wyjechal z calym swoim dobytkiem, rano rozmawialam z mlodszą pania, nie omieszkam zadzwonic wieczorem. Od taty Rybci tez dostane informacje co i jak.

Posted

Jeju, paluszki mocno zaciśnięte, aż kostki zbielały:-o

Życzę Ci Mały Dupku, abyś doczekał w Nowym Domku szczęśliwej starości.

Kurczaki, ale się cieszę:lol: