Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja oferowałam... ale wyjdę z domu do banku jak przejdzie burza:oops: nie mogę zostawić swojego borysa samego, bo on mi mieszkanie rozniesie... nawet nie macie pojęcia co on biedak robi jak grzmi:-( 70kg masy napierającej i wciskającej gdzie tylko się da... a mam akwarium 375 litrów...:-(

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zuziu czy twoj borys to benio?ja mam benia gustawa..i on burze juz dwa dni wczesniej czuje...a swoje skromne mysle,ze ok 77kg wazy...i tez akwarium w domu duze jest;/ wiec podobny problem;)

Posted

dziewczyny serdecznie dziekujemy za pomoc dla djka!!z calego serca!nr kona do wplat jest taki sam:)potem na amara tez zostanie ten sam nr konta co byl na djka:))

Posted

DJ przyjechal do mnie jak malo ktory pies bez zadnej wyprawki, dopiero teraz ostatnio przyszla ksiażeczka zdrowia, czekam dzisiaj na szelki i smyczke od Fizi, chęmu kupic miseczke i zabawke niech sobie w sklepie wybierze, dostanie zapas gryzakow, suszonych noskow i szyjek i zapakuje go, napewno mu pomoge.

Posted

Pozwolę sobie podsumować szczęście DJa. Znalazł domek dostanie wyprawkę będzie spał w łóżku, oby tak dalej bo to wszystko należy się dla tego malucha. No i przede wszystkim ma wspaniałe ciotki i wujków.:multi:

Posted

a ja dostałam jeszcze taką wiadomość

We wtorek z niecierpliwoscia i ogromna radoscia bedziemy oczekiwac Dj'a:) nasz adres : ....Głowno
Na nazwisko Marzena....:) Milo ze Dj nie boi sie burzy to bedzie ze mna spal gdyz ja sie boje :):)

Posted

Nie mogę ci Fiziu wysłac PW, ale napisze tu.
Szelki doszly i są dobre, ale DJ je gryzie więc nie może nosic je na stałe.
Fizia też wysłała ciasteczka dla DJ a.
Po odjeciu za hotelik i zostawieniu 10zl na zakupy, zabraknie 105 zl na transport.
Ja kupie jeszcze DJ obróżkę, miske i zabawke no i dam mu zapas gryzakow. Ciagle o tym pisze.
To teraz DJ musi sie nauczyc chodzic na szelkach. pozdrawiamy.

Posted

a i wogole ciotki szykujemy dla was cos super tzn z fizia mamy pewien plan szczegoly mam nadzieje jeszcze dzis i mam nadzieje,ze zechcecie sie przylaczyc i was to zainteresuje:))))

Posted

Super, że szelki pasują.

Ale ja bym już nie kupowała obróżki, jak są szelki - myślę, ze w szelkach bezpieczniej, a chyba nie potrzeba i tego i tego

Posted

[quote name='Moria']Rybcia poda mi ile dokładnie kilometrow jest do Glowna i wyliczymy dokladnie transport.
moje kochane tata Rybci odpowiedzial.
pojechalby we wtorek z Elblaga wyjechal by w ok. 15 godziny jak wszystko byloby ok to ok 19 bylby w Glownie. Wychodzi 350 km w jedna strone, nalezy liczyc razy dwa totez koszt wynioslby ok 315 zł, troche nam zabraknie
mi zostanie 200 zl panie dolożą 30 zł reszta trzeba niestety uzbierać.
Jeżeli chcecie od razu przywieżć mi drugiego psa potrzebny bylby transport do Glowna, aby pies byl dowieziony wieczorem do glowna.
Proszę o telefon do pan i adres na prv.
Dobrej nocy wam wszystkim zyczymy i to na tyle.

Moria - a ja mam takie pytanie - nie zrozum mnie źle, ale dlaczego Rybci wyszło 350 km z Elbląga do Głowna, jak na odleglosci.pl wychodzi 266,47 km?:roll:

Może coś się pomyliło, może miało być 250 a nie 350 - bo w sumie to jest kurcze różnica 100 km...

Odległości między miastami

Posted

zgadzam sie z fizia..tez sprawdzilam odleglosc na google maps i wyszlo mi 260km..a jednak 100km roznicy to bardzo duzo..szczegolnie jesli chodzi o nas zbardzo nie zasobny portfel..cala ta podroz to i tak dla nas ogormny wydatek to miesiac pobytu w hotelu dla naszego podopiecznego jakiegos..moze nastapila pomylka?

Posted

Dziewczyny zapytajcie Rybcie, ja taka wczoraj dostalam odpowiedz. Jednak jak wejde na szukacz.pl to 255 km z Elbląga do Glowna po lini prostej, ale po linii prostej nie ma żadnej drogi.
To z tego co ja sprawdzałam, prosze porozmawiajcie z Rybcia, bo ja wczoraj dostałam taka odpowiedz.